Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sputnik91

Porozmawiam z Tobą/wami :)

Polecane posty

Gość Rose DeWitt - Bukater
O Jezu, Trzecia Rzesza przyleciała. :o:o:o

Gość ruski gadzie wypierdzielaj
zboczeniec, brudas i pijak 😠

Hahahaha ;] Lwów nie jest Ruski :D To cała magia... przyjedź do Lwowa i powiedz że jesteś z rosji w knajpie typu "kryjówka" to wpierdol murowany ... od ochroniarzy :-) A milicja ? Gówno zrobi xD Lwów, Tarnopol i kilka miast zachodniej Ukrainy są polskimi miastami , tylko z Ukraińskim językiem - Polacy są witani "chelebem i solą" a nie "czarną polewką" xD

Różyczko... napisałaś że lubisz starszych od siebie... więc masz mniej niż 20 skoro piszesz ze mną?

No i tym sposobem mamy zaproszenie na Ukrainę.:D Skorzystasz kafeterianko/nie ze wścieklizną?:o No tak.Zgadza się.:)

Gość ruski gadzie wypierdzielaj
Jeszcze tam mnie nie było:O No pewnie :O ech. 🖐️

Ech.

Hmmm mogę wam załatwić w sumie spanie w akademiku za jakieś 20 zł na np 2 dni ( weekendu... ) to byłby przekręt niezły ale bym wkręcił że jesteście moją rodziną np rodzicami, kuzynostwem lub coś... bez problemu przejdzie - łapówki to u nich codzienność.

Hahahahahahahahahahaha. Mogę wkręcić, że jestem Twoją mamusią?:D Proszę, proszę!

Nie ma problemu ... umawiamy się na czacie jeśli naprawdę Ci zależy, wymieniamy się kontaktem... i przyjeżdżasz ;-) w sumie możesz nawet w środku tygodnia :] bo obecnie mamy luzy, następny weekend jestem w polsce więc odpada ale za 2 tyg lub teraz w ciągu tygodnia - zapraszam, naprawdę znam wiele fajnych miejsc które mogłbym pokazać... wycieczka nie jest droga ( bo z przemyśla przejazd kosztuje 2 zł do granicy, 7 zł do lwowa, 15 zł do akademika , lub 0.5 zł do centrum skąd mógłbym Cie odebrać ) :-)

A! I przyjedź z kimś bliskim - chłopakiem , przyjaciółką... nieważne ;] fajnie będzie jak przyjedziesz z kimś bo to naprawdę warta 2-3 dni przygoda ;] tym bardziej że jak mówię znam ciekawe miejsca i i tak nie będę w stanie pokazać wszystkich UROKÓW starego Polskiego miasta w te 2-3 dni. Wymienić ??? 1. Kopiec z którego widać podział na STARY i NOWY lwów... 2. centrum lwowa ( 4 posągi greckich mitycznych postaci ) 3. blisko centrum knajpa kryjówka 4. - || - dom legend 5. Knajpa u żyda w której jak wydaje się więcej kasy to można negocjowac cenę ( żydować :D ) 6. cmentarz łyczakiwski ( do którego mam mniej niż 1km od akademika :P ) I wiele innych, ciężko nie zapraszać - to smutne że i tak nikt pewnie nie przyjedzie xD nie wiecie co tracicie.

A jaką mam pewność, że nie jesteś pedofilem ( w sumie to możesz być, 18 skończone :P ) , gwałcicielem ( to akurat przemilczę ) albo morrrdercą ( wolałabym zginąć w humanitarnych warunkach jakby co ) ? BTW - dlaczego akurat Lwów? Znasz język ukraiński?:)

Gość daaaanger
"mogę wam załatwić"? :O wtf? ja nie chcę zadnego zaproszenia na Ukrainę, no błagam!😭

A może być z takim małym stworzonkiem?:P Z Ciebie to pasjonat jest widzę.Tyle w Tobie entuzjazmu i pasji, że można pozazdrościć.:) Oj wierzę, wierzę, że jest nieziemsko. Możesz być pewien.

OMG :D Boisz się - tracisz... jak poważnie do tego podchodzisz to wymieniamy się na gg , dam Ci profil facebook'a ... możemy nawet wejść na kamerkę żebyś wiedziała że JA TO JA... znajomym jak chcesz to powiesz że jak coś Ci się stanie to ( i podasz im moje dane z facebook'a :D ) ... Jestem po prostu studentem i lubię przygody ;] to by była dosyć niezła - znajoma poznana na kafeterii przyjechała do mnie i mogłem ją oprowadzić o Lwowie ... Jak zaznaczyłem PEWNIE NA TO NIE PÓJDZIESZ ... w każdym razie - moje GG 1556274 :] Bartek jestem.

Gość daaaanger
nie jedź do niego, bo Cię zgwałci, mówię Ci. 😭 bankowo. 💤

hahahahahahaha ;-) jak obczai mnie to będzie wiedziała że nie jestem w stanie ;] ale... chuj z tym xD liczę na to że moja dziewczyna znajdzie wolne po maturach i przyjedzie do mnie za niedługo ... Chciałem wam dobrze zrobić :P Taki już jestem :D Macie czasem tak że czujecie że wasze starania aby kogoś uszczęśliwić idą na marne a mimo to (nie bedąc nachalnymi) dalej próbujecie zrobić coś by ktoś inny się uśmiechnął ?

Idę na faję o wschodzie słońca - bo obecnie taki mamy :P z/w wrócę z balkonu i bd dalej pisać :)

Aj tam boję się...To już nawet nie o to chodzi.Zdziwiłbyś się nawet.:P Jeśli mam być szczera, to ja nawet z gg nie korzystam.No ale to najmniejszy problem.Po prostu teraz mam taki gorący czas...Przesilenie nastąpiło w moim życiu i jakoś to trzeba wykorzystać. Chociaż nie twierdzę, byłoby ciekawe to istne szaleństwo. No co Ty :P Jak mnie zgwałci , to ja jego też i będzie kwita.

'' Macie czasem tak że czujecie że wasze starania aby kogoś uszczęśliwić idą na marne a mimo to (nie bedąc nachalnymi) dalej próbujecie zrobić coś by ktoś inny się uśmiechnął ? '' Czasami.:o No to jak z tym Lwowem?To jakaś tajemnica? :]

Palenie powoduje raka i choroby serca. :o:o:o Uprzedzam, żeby nie było.

Gość daaaanger
dobrze chciał zrobić 😭 to żeś się, kurwa, nie popisał 😭 trzeba było mnie na Malediwy zaprosić, czy cuś... :O 😭 a palenie to już w ogóle Cię zdyskwalifikowało, nie zadaję się z palaczami. Nigdzie nie jadę😠 ps. czemu nie byłbyś w stanie? jesteś impotentem? w tym wieku?:O

daaaanger hahahahahahahahahaha.:D LOL

Gość daaaanger
wiem, wiem. jestem zajebiście zabawna 😭

:P

Nie, nie jestem w stanie bo mam dziewczynę i jestem niepoprawnym romantykiem - stąd fajka o WSCHODZIE słońca ;] przy zachodzie też lubię zapalić... fajnie że mamy balkony z dwóch stron akademika :P Nie chcecie przyjeżdżać to nie ;] nie namawiam - tylko proponuję... choć... nie no... nie namawiać do przyjazdu do Lwowa to grzech... Namawiam lecz nie nalegam... :-)

Gość daaaanger
mojemu kocurowi odpierdala, próbuje wskoczyć na klamkę (podejrzewam , że w celu otworzenia drzwi) 😭 to znak, że trzeba zaraz do wyra się ewakuować :O czyżby był zazdrosny o komputer?:O

A! poprawka... nie bd w stanie ZGWAŁCIĆ bo nie mam postury do tego ;-) jak wspomniałem wcześniej jestem romantykiem, melancholikiem :-) niezbyt silnym fizycznie... do tego palę więc kondycji też nie mam za bardzo. Zapraszam wyłącznie towarzysko - jak się boicie można wziąć jakiegoś bodyguard'a z polski typu chłopaka czy coś - ugoszczę i napiszę poradnik jak dotrzeć do Lwowa bezproblemowo ;) Ale wątpię by ktokolwiek z was się na to pisał - szkoda że nie żyjemy w latach '80 kiedy ludzie się tak bardzie nie przejmowali sprawami typu gwałt a po ziemii chodziło więcej gentleman'ów ;P

Gość daaaanger
uuuuu, romantyk... a wiersze piszesz?😭🌼

Czasem się zdarzy , do dziewczyny coś walnę rymem "abab" :P Ale nie... pisałem pamiętnik dopóki nie zostałem pobity w Polsce i mi nie ukradli pamiętnik - a szkoda bo miałem tam rzeczy opisane od momentu przyjazdu do Lwowa - mam nadzieję że go kiedyś odzyskam JAKIMŚ CUDEM.