Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sputnik91

Porozmawiam z Tobą/wami :)

Polecane posty

No to las Lvivas vita :D Ласкаво просимо we Lwowie :-) Ale wy nie chcecie mieć u mnie szans... zapamiętajcie... ;/ jeśli to jest cel waszej rozmowy to się po prostu pożegnajmy i sobie pogram :) Fajnie nam się rozmawia... macie okazję do przyjechania tutaj... możecie nawet z kimś ale MAX 3 osoby... bo ciężko będzie znaleźć miejsce dla więcej osób... chyba że chcecie płacić za hotele co wyjdzie drogo i się nie opłaca.

Gość Rose DeWitt - Bukater
to fajnie masz, ja bez makijażu wyglądam na 60.

Tofu...chciałabym tak wyglądać mając tyle lat, co Ty.:) Tylko pozazdrościć. daaaanger uważaj na pedofilców.:o

Powie mi ktoś jak się robi minkę w okularach i łapkę? :S Bo nie wiem.

Na tą wycieczkę do Lwowa sobie zrobię permanentny, może mnie jakiś kolega sputnika murzyn z usa albo z afryki zechce przelecieć.

Tofu widać, że się wciągnęła w lekturę naszego topeła żeby z taką wnikliwością czytać czyjeś posty... respect... ...zawsze czytam z zrozumieniem - wiec nie czepiaj sie ,bo nie wypada:)

Gość daaaanger
*pomijając fakt, ze wzrostu 13-latki nie mam:O mmmmm. ktoś się pode mnie podszył ❤️ Rose dzięki za radę , będę uważać🖐️

''Ale wy nie chcecie mieć u mnie szans... zapamiętajcie... ;/ jeśli to jest cel waszej rozmowy to się po prostu pożegnajmy i sobie pogram.'' Sputnik, nie schlebiaj sobie.:o Żarty żartami, ale jeśli masz nas za napalone małolatki z Polski to fakt, pożegnajmy się.:o ''Zapamiętajcie''...heh.:o

po prostu olej czytanie wcześniejszych i bądź na bieżąco :P Murzyni ? Oni śmierdzą =/ hahahaha ;] sobie zrobiłem film że wasza trójka przyjedzie razem ;] umówicie się razem w Przemyślu około godziny 15 a stamtąd już droga do Lwowa prosta i bez przeszkód :D Paszporty trzeba tyko mieć ^^

Gość daaaanger
[cool ] [czesc ]

''Na tą wycieczkę do Lwowa sobie zrobię permanentny, może mnie jakiś kolega sputnika murzyn z usa albo z afryki zechce przelecieć.'' Tsa, zawsze marzyłam właśnie o tym.:o

Gość daaaanger
masz coś do murzynów?!😠

" ale jeśli masz nas za napalone małolatki z Polski to fakt, pożegnajmy się." Nie mam was za takie :P Po prostu nie wiem co jest podszywem a co nie :D Nadal mnie procenty trzymają, kolega się wierci i sapie jakby zaraz miał do kibla treści pokarmowe zwracać :D Nie chciałem was urazić - przepraszam... chodzi mi o to że napisałem że mam już dziewczynę i jeśli was tu zapraszam to w celach czysto 'koleżeńskich' :) Poza tym lubię przygody... to by była jedna przygoda więcej w moim życiu - POZNANE W INTERNECIE OSOBY ZGADZAJĄ SIĘ NA MOJE ZAPROSZENIE DO INNEGO PAŃSTWA :O :classic_cool:

Tofu...chciałabym tak wyglądać mając tyle lat, co Ty Mieszkam na innym kontynencie ,wiec moze tutejsze jedzenie mnie troche konerwje

Ale mnie wystawiłeś, nieładnie tak, czuję się jak szmata :(

Nie wiem teraz jak sie wycofać z tego że ci nadskakiwałam.

Hmmm nie wiem czy miałaś coś do czynienia z murzynami... ale powiem Ci że 3 w klasie wielkości normalnej klasy w szkole... to o 3 za dużo bo mają charakterystyczny, nieprzyjemny zapach który po prostu jest nie do zniesienia i nie raz wykładowcy mówią im że powinni bardziej uważać na zajęciach HIGIENY albo po prostu przerywają zajęcia aby otworzyć okno i drzwi by trochę przewietrzyć... Różyczko, ja Ciebie wystawiłem ?

''Ale mnie wystawiłeś, nieładnie tak, czuję się jak szmata '' No to tu masz przykład podszywu.:o W dodatku nieśmiesznego. Zapamiętaj - co głupie to podszyw, co śmieszne to ja. :classic_cool: Hahaha nie martw się, nie poluję na zajętych. W ogóle nie poluję, więc czuj się bezpieczny. A że lubię sobie pożartować...no cóż chyba każdy lubi... :[

Gość daaaanger
jasne, udajemy, że traktujemy Cię jak kolegę a tak naprawdę miałyśmy niecne zamiary pt. upicia cię i wyrooochania, no proszę Cię...😭:O i tylko po to chcemy jechać do Lwowa.

To podszyw czuje się wystawiony, nie ja.:o:o:o Czarnoskórzy są fajni.:) W sensie charakteru, znam jednego i jest spoko.

ok xD dobra... Już rozróżnię :D PODSZYWIE NIE DAM SIĘ ZWIEŚĆ TWOIM CIEMNYM MOCOM -muahahhahahahahaha- :D Pozdrawiam :P Zaprosiłem jakąś Zośkę do nas ale nie wiem czy przyjdzie ;-)

podszyw daaaanger robi sie nie smaczny

Gość daaaanger
wyobraź sobie, że miałam do czynienia z czarnoskórymi (w DE) i żaden z nich nie śmierdział...ale kto wie, może trafiły się jakieś wyjątkowe egzemplarze :D ja nie jestem rasistką.

Co za czasy...Napiszesz coś komuś, polecisz se w kulki a tu od razu teksty typu nadskakiwanie i odbijanie...:o OMG nie lubię tych czasów o nie. :o

ja znam 12 murzynów ... z czego 3 jest cywilizowanych... a reszta nie dość że mówi mało rozumianym PIDGEON ENGLISH to do tego nie umieją rozmawiać po cichu - mówią basem jak goryle i są niekulturalni ( piszę test i spisuje z zeszytu a taki potrafi podejsc, zabrac mi zeszyt i jak mowie zeby oddal to mowi 'not now... i'm writing [ nie teraz, teraz ja pisze] ... )

Mój jest za to bardzo smaczny. :o:o:o

Gość daaaanger
jaki znowu podszyw? pode mnie już nikt się nie podszywa :( to moja najprawdziwsza tragedia życiowa😭

Murzyni tą są charakterni panowie ( jak i panie ) ! :] Więc czekaj grzecznie, aż przepiszą.:P

Hmmm czemu sobie po prostu nie zarejestrujecie nick'ów ? :P Ja ni rozumju :D Ale nie ważne ;-) Napiłbym się teraz... tak z 250ml albo z 3 piwa... =/ Na relax podczas dnia :D który własnie się zaczął =D

Gość daaaanger
chciałam zauważyć, że wśród białych chamów i prostaków też nie brakuje:P