Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dola 78

MAM DZIS TAKIEGO DOLA ZE SZOK. WCZORAJ MAZ MI POWIEDZILA ZE

Polecane posty

Gość sa fundusze emerytalne
i nie ma tak ze dzieci na nas beda pracowac, to juz tak nie jest, nie utrzymali mi nas ;) sami sobir musimy zaczac jak najszybciej odkladac, a nie dawac na bezrobotne co im sie ruszyc dupska przed telewizpra nie chce i boleja jak maz straci prace ;/

Gość emeryci pracowali na siebie
kolejne rozrywają sobie tylko po to aby emeryci mieli co jeść, ale te matki głupie

aż się wierzyć nie chce jak ludzie potrafią podnieść na duchu, autorka pisze o normalnej ludzkiej sprawie a tu jeden za drugi "podły człowieczek" wyjeżdża z tekstem o pasożycie i dzieciorobie, ludzie poczytajcie co piszecie,

Gość POlska to chory kraj
nie oszukujmy się. Mieszkam obecnie z mężem w Bielsku . Rynek składa sie z głównym z prywatnych firm gdzie pracodawca zatrudnia kilka osób za najniższa krajową i dopłaca trochę do ręki. Wiadomo, że są zawody prestiżowe i wysokospecjalistyczny ale nei każdy takowe pokłada wykształcenie. Zdecydowaliśmy się z mężem na otworzenie własnej działalności. Jest ciężko ale wolimy to niż marne parę od złodziejskich prywaciarzy. To tyle chory kraj są może takie miasta jak Warszawa czy Wroclaw ale że sa teoretycznie większe możliwości ale to też trzeba mieć bardzo często znajomości albo mieć bardzo dużą siłę przebica. Zwykłego szarego człowieka nie jest nawet stać na wakacje nad morzem taka jest prawda, smutne wielu ludzi pracuje ciężko za parę groszy a tak być nie powinno. Nie chodzi tutaj o zarobki menedzerskie albo zwyczajnie przyzwoite

głównie* wysokospecjalistyczne* przepraszam za błędy ale wkurwia mnie ten chory kraj

dobrze ze niemieszkam w polsce,ludzie jacy jestescie zawistni az sie wierzyc niechce.czasem posiadanie dzieci jest silniejsze od dobr materialnych

Gość ja pirnicze ale siara
no a co kuzwa?? mam ja glaskac po glowie ze nie mpracuje bo sie jej nie cche i sie zali? ja tyram na kredyt i oplaty, dzien w dzien zapierdzielam po 30 km do pracy , mam jedno dziekco bo wiecj nie chce bo mnie stac! jak mam kreche na chate na 30 lat, i co? mam taka pocieszac ze stac ja na siedzenie w domu i robienie dzieci? bez jaj ;/

grrrrr wkurzyłam sie strasznie a błędów narobiłam mnóstwo :) za szybko pisałam :) jeśli ktoś to wogóle zrozumie to chylę czoła :)

To nie jest tak zależy z jakiego założenia wychodzą ludzie. Znam wiele małżeństw gdzie decydują się na dziecko a potem na drugie gdyż jedno to mało. Kobieta siedzi kilka lat w domu trochę dorabia a facet zapierdala jak wół. Bo niby z drugiej strony kiedy kobiety mają rodzić dzieci po 40. Nie jestem za bezsensowym rozmnazaniem się bez perspektyw ale dwójka dzieci to nie jest jeszcze tak dużo

do ja piernicze ale siara-to nieznaczy ze masz sie wyzywac na autorce.Zycie jest okrutne i niewiesz w jakiej sytuacji ty kiedys bedziesz .Wiec nieoceniaj drugiego

nie wyzywam sie, ale CZYTAM co pisala, proponowano jej tu nawet prace ale takie posty ignorowala, to jst w porzadku wg was?

i g... o mnie wiesz ile ja sie nameczylam i natyralam w swoim zyciu! za marne grosze ale PRACOWALAM i nigdy nie pozole sobie na siedze w domu na garnuszku faceta ;/

Gość a ja się wciąż pytam autorko
cos robiła przed ciążą??? nie chciało się pracować???

a może to jest marna prowokacja

to nie jest prowokacja niestety, a nawet gdyby to kobit co zeruja na mezach jest w tym kraju duzo

sami jesteście jedną wielką prowokacją, autorka nie chce pisać, bo tp jest bez sensu, rzuciliście się na nią jak hieny, ciężko pracujecie to pracujecie i nie macie dzieci to dobrze, ona prosiła o wsparcie duchowe , ciężko dziewczynie, bo maja chwilowe trudności , nikt was nie prosi abyście wychowywali jej dzieci,

a tak w nawiasie to najlepiej wyżywać się na innych, oceniać i w ogóle, przecież nie może wam przejść prze gardło ani jedno dobre słowo,

Gość a ja napisze taakkk
to wspomoz ja jakos skoro tak ci tych dobrych slow w naszych postach brakuje

Gość a ja napisze taakkk
no juz bym jej siedzacej na tylku w domu dzieci chowala! Ale masz marne pomysly ty nade mna

Mam cudowna wiadomosc :) moj maz znalazl prace w fabryce okien bedzie zarabial 1400zl + nadgodziny. Ja po ur dziecka tez tam pojede do pracy. Dziekuje tym ktorzy starali sie mnie pocieszyc a tym ktorzy dolowali... no coz, predzej czy pozniej kademu sie noga potrafi powinac ale juz taka pl mentalnosc zeby sie cieszyc z nieszczescia drugiego. Tyle tylko ze taka zla energia zawsze do czlowieka wraca, sama sie o tym przekonalam. Bogu dziekuje , ze maz tak szybko znalazl prace. uffff odetchnelismy z ulga.

Gość taaaa jasne
juz cie przyjma do roboty z rozlozonymi no..rekami po takim dlugim opierdzielaniu sie w domu, powodzenia! utrzymanko za 1400 zeta ;P

Gość ludzie jacy wy
jestescie durni to az zal czytac. taaaaa jasne, skad wiesz jak dlugo autorka "opierdzielala sie "w domu? ale nogi to rozkladasz- ty to juz jestes dnem kompletnym i nawet komentowac ciebie nie warto.

Gość a ja napisze taakkk
sama pisala ze nie pracuje, na propozycje pracy nie odpisywala, czyli krtko - nie chce sie jej , a z taka luka w CV (jesli wogole ma z czego je stworzyc ) to roboty napewno nie znajdzie. wiec niech sobie zyja za te 1400 na 4 osoby ;) swoja droga nie wyobrazam sobie takiej pensji dla jednej - dwoch osoby a co dopiero dla 4

Gość no prtzeciez
a ja napisze takk, ciekawe ile ty zarabiasz , bogaczko od 7 bolesci.

Gość no prtzeciez
a tak w ogole to skad wiesz ze nie pracowala ze nie odp na propozycje pracy z tego co czytalam to podala maila jednej osobie ktora jej mowila o pracy. Na jakiej podstawie sadzisz, ze autorka nie ma z czego stworzyc CV? jAK TY KOBIETO BREDZISZ! Ja jej zycze wszytskiego najlepszego a takim szujom jak ty zeby utopily sie we wlasnym jadzie.

Gość ja napisze tak jest bardzo
wyksztalcona i ma z czego zrobic CV bo caly czas sadzi literowki i bledy ort nie mowiac o stylistyce. Ciekawe kim jestes z takim poziomem , pewnie sprzataczka ktora tylko marzy o 1400zl.

Gość groszka 33
nie ma to jak splodzic kolejnego potomka ale nie zaplanowac co bedzie gdy straci sie prace

Gość ale zauwaz ze kazda
prace mozna starcic i kazdego moze to spotkac. :) Wiec nie badz taka madra bo sie blaznisz.

Gość taaaa jasne
te co jej tu bronia widac tez maja kompleks " siedzacej na dupie utrzymanki meza " ;)