Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszy 3333333

zakochalem sie w dziwnej kobiecie co o tym myslec? ocencie prosze

Polecane posty

Gość straszy 3333333

ona 29 lat, nigdy nie byla w zwiazku, w dodatku seksu tez zero( przezylem szok jak mi powiedziala) , ladna, zgrabna, wysoka, wesola, moi znajomi ja uwielbiaja, i widze ze facetom tez sie podoba wiec czemu w tym wieku nie ma zadnego dosw? nie dziwi was to bo mnie troche tak nie chcialem jej pytac aby jej nie ranic swoimi domyslami znamy sie 2 msc

Gość mars i snickers
moze jest wierzaca i czeka na milosc- meza moze jest niewierzaca i czeka na milosc moze ma zle zdanie o mezczyznach

Gość moze czekala
na tego wlasciwego i nie ma co myslec, ze jest dziwna. Bo takie kobiety jeszcze istnieja.

Gość ale ty
moze jest głębokie i szerokie a skąd my mamy wiedzieć czemu jest taka a nie inna? spytaj się jej, a jak sięwstydzisz czy boisz to już twój problem

Gość straszy 3333333
nie, to nie problem wiary nie jest praktykujaca

Gość straszy 3333333
podobno jest shemale

Gość nrth456
o mój Boże, a co to za wstyd zapytać "dlaczego?" przecież to komplement będzie dla niej, jeśli zapytasz dlaczego taka ładna dziewczyna nie ma żadnych doświadczeń

Gość mam taka 26-letnia
kolezanke ktora nigdy nie uprawiala seksu, mimo tego ze byla z kolesiem 8 lat w zwiazku - zrobila mu siano z mozgu. A nie kochala sie bo miala nerwice pochwy.

Gość fakmodelki
buhahhaaaaa nrwice pochwy :-) co to ma byc?

Gość simpleexample
zamiast się cieszyć że spotkałeś fajną kobietę to wymyślasz problemy:o

Gość a Ty ile masz lat
i jak bardzo jestes doswiadczony

Gość łoj tam
ja też późno, ba bardzo późno miałam swój pierwszy raz i nie żałuję a dlaczego, a no dlatego, że jakoś było mi nie w smak iść z kimkolwiek, a że wybredna jestem, to ten właściwy późno się znalazł nie uważam się za dziwną

Gość a Ty ile masz lat
pewnie ze nie jest dziwna to ty jesteś bylejaki skoro zadajesz tak idiotyczne pytanie. a skoro jestes bylejaki to na pewno w końcu to zobaczy i nadal bedzie dziewica i oby szybko przejrzała na oczy

Gość jak zadajesz takie pytania
to nie jesteś jej wart zostaw ja w spokoju, będzie ci wdzięczna

Gość straszy 3333333
ja mam 33 lata bylem w 3 powaznym zwiazkach mialem tez przygodny seks i to nie jeden raz

Gość o fuujjj przygodny seks
kijem bym cie nie tknęła, powiedz to tej dziewczynie że miałeś przygodny seks, bo będziesz ją miał na sumieniu

pomarańczowe nicki popadają w skrajność ;) niektóre kobiety mają inną wrażliwość, (zwłaszcza w sprawach bliskości) sama jestem jeszcze dość młoda i niedoświadczona 29 lat bez żadnego związku jest dziwne, bo to znaczy że nawet nie próbowała być z kimś. Ale robienie problemu z dziewictwa jest głupotą z Twojej strony.

może miała jakieś sympatie, miłości, ale zawsze nie wypaliło nie szukaj problemu na siłę :)

Gość karolineczka *****
nie dowiesz się jeżeli jej nie poznasz :)

Gość hjkdh
29 lat bez żadnego związku jest dziwne, bo to znaczy że nawet nie próbowała być z kimś. to wcale nie znaczy że nie próbowała :O

Gość o boze ale masz problem
moze jest cnotliwa i bez zadnych zwiazkow dlatego ze spotykala takich facetow jak Ty co zadaja takie glupie pytania i to ja odpychalo zreszta sama sie nie dziwie teraz pelno buractwa wokolo a nie prawdziwych mezczyzn zamiast gadac powinienes sie zabrac za nia:P

Gość pikakakia
glupi jestes ja tez czekalam dlugo bo nie chcialam byle kogo i teraz jestem zwierze w lozku

wcale nie jest dziwna. moze po prostu nie spotkala nigdy faceta ktory by jej w 100 procentach odpowiadal. a po co wiazac sie z kims kto ci nie odpowiada, ma to sens? jesli juz z kims byc to na 100 %. po co na sile sie z kims spotykac i tracic czas i nerwy jesli mozna wykorzystac ten czas lepiej? byc moze trafiles na wartosciowa i dobra dziewczyne, a jesli ci sie z wygladu podoba to rob wszystko zeby sie jej przypodobac. cos czuje ze ona jest naprawde wporzadku. dziewczyna zna swoja wartosc, nie ma wscieklizny macicy i nie daje komu popadnie ale nie musi to oznaczac jakiejs oziębłości z jej strony. moze akurat ty bedziesz tym ktoremu pokaze na co ja stac i jakie poklady energii przez te lata zgromadzila.;d nie jest dziwna, jest inna. poswiec troche czasu i bierz sie chlopie, otworz ten "sezam". ;d

Gość hmmmmmmmm...................
hmmmmmmm :classic_cool:

Gość ja też taka jestem
też mam 29 lat. nigdy nie byłam w związku, bo czekam na tego kogoś. nikt nawet się nie spodziewa, że nigdy z nikim nie byłam. a ja niestety mam coraz większy z tym problem. nie skreślaj tej dziewczyny, pewnie nie jest to dla niej łatwe, ale to nie znaczy, że jest coś z nią nie tak. powodzenia.

Gość dkjhfeeurie
Nie narzekaj tlko się ciesz, że masz nieprzruchaną przez sto wacków dziewczynę! Niczym cię nie zarazi i dla niej to ty możesz być tym pierwszym! Zamiast marudzić ciesz się, że twoja laska się dobrze prowadzi! No chyba, że to kolejne prowo!

Gość Do fiku mikuuu
Ty jesteś popierdolona! Gdzie to jest napisane, że jak dziewczyna ma 29 lat i jest dziewicą, to nie miała chłopaka? A co to w związku musi chodzić wyłącznie o seks?

Gość ja też taka jestem
podziwiam ją za to, ze ci powiedziała o tym. ja nie wyobrażam sobie tej chwili, kiedy będę się musiała przyznać jakiemuś facetowi że jestem zielona w seksie. na pewno tak jak ty pomyśli że coś jest nie halo ze mną :(