Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znęcanie psychiczne

Maz zneca sie nade mna psychicznie!!!! Corka stanela w mojej obronie i od tego

Polecane posty

Gość znęcanie psychiczne

momentu rowniez ja przesladuje. Mieszkamy w duzym domu, maz pracuje od 6 rano czasami do poznego wieczora, prowadzi wlasna firme. Czesto prawie nie rozmawiamy a jak juz rozmawiamy to tylko sie klocimy, czesto z jego winy, bo nie poswieca mi tyle czasu ile trzeba i mowi czasami takie okropienstwa. Mamy ze soba 29letniego syna ktory dal nam dwoje wnuczat(wnuka i wnuczke), mieszkaja z nami i ciagle popieraja ojca, w kazdym jego slowie i to tylko dlatego ze mieszkaja u nas za darmo, bez dokladania sie do rachunkow. Mieszka z nami corka, sama z dzieckiem ktora pod czas klotni z moim mezem stanela w mojej obronie. Od tego momentu on zaczal jej wypominac ze jest samotna matka, ze jest fladra itp. W koncu zaczal nawet buntowac jej dzieciaka przeciwko niej samej, wczoraj maly powiedzial do matki ze sie puszcila. Ona nie wytrzymala i powiedziala ze pakuje swoje rzeczy i chce zebysmy obie zamieszkaly gdzie indziej, moja kuzynka jest samotna, proponowala nam kiedys zebysmy zamieszkaly u niej. Czy to dobre pomysl?

Gość bardzo dobry pomyl
wyprowadzcie sie od tego terrorysty. I nawet na nic sie nie ogladaj. Masz juz dorosle dzieci i nie musisz miec skrupuluw

Gość znęcanie psychiczne
Wlasnie spakowalysmy juz wszystkie swoje rzeczy, ale jednak zal mi tego domu troche opuszczac. Zylam w tym domu tyle lat, a teraz po prostu z tego domu uciekam. Maz niejednokrotnie mnie zdradzil, ale gdy prosilam go o rozwod to odparl mi ze nie da mi rozwodu bo mamy slub koscielny.

Gość barrakuda...
w 10 min spakowalyscie wsztystkie rzeczy? :D

Gość Zinnka
To psychiczny terorysta. Od takiego trzeba sie trzymac z daleka. Wyprowadz sie, zloz sprawe o rozwod i o podzial majatku. I tak sie dziwie, ze tyle lat wytrzymalas z kims takim.

Gość znęcanie psychiczne
Rzeczy zostaly spakowane wczoraj, ale wsciekam sie i zastanawiam zeby to ja mam sie z tego domu wyprowadzac a nie on. A on mi juz zapowiedzial ze rozwodu od niego nie dostane.

Gość rttfg
nastrasz go ze jak dalej beedzie odpierdalał takie nr to polejesz mu łapy kwasem lub wyzeraczem gdy bedzie sobie tak smacznie spał :D Na mojego ojca do pomoglo kiedys

ale co to znaczy,ze on ci rozwodu nie da?Jak on sie nie zgodzi, to sad zadecyduje. Widze, ze twoj maz uwaza, ze wszystko mu wolno i wszystko sie nalezy tylko z tego wzgledu,ze pracuje,a sposobem w jaki traktuje Ceibie i wasza corke probuje sobie podbudowac swoje ego. Ja bym sie spakowala i nie ogladala za soba, corka ma racje jak wlasne dziecko moze cos takiego powiedziec? Bylam kiedys w podobnej sytuacji, wyprowadzilam sie do rodziny,a reszta sama sie ulozyla:-)

Gość barrakuda...
oblesny, podly typ

Gość urocza czarownicaa
3/10

autorko... czy mieszkanie jest ważniejsze od spokoju i szczęścia ??

Gość znęcanie psychiczne
Nie , wazniejszy jest spokoj. Wiem co zrobie, w przyszlym tygodniu pojde do sadu po rozwod.

Gość no i juz sie zlecialy
uciekaj jak najdalej. masz tylko jedno zycie.

Gość znęcanie psychiczne
Jeszcze jest jedna sprawa ja pracuje i zarabiam grosze, moja corka tez marnie zarabia. I tu pojawia sie kolejna sprawa, bo maz kiedys tak powiedzial corce "jesli bedziesz popierac matke to przygotujcie na to ze Twoj syn nie bedzie Ciebie chcial znac i ze pozbawie Cie praw rodzicielskich" mnie tylko zastanawia czy on bylby gotow cos takiego zrobic? Mnie tez zagrozil ze jesli wystapie o rozwod to wtedy on wezmie nawet fikcyjnych swiadkow.

Strachy na lachy. Oni wszyscy mocni w gebie a jak co do czego to uszy po sobie i cichutko, w sadzie grzeczny bo do sedziego nie podskoczy. Morde ma tylko we wlasnym domu do swojej rodziny. Ja sie juz od takiego uwolnilam i Tobie tez radze. Tylko sie meczysz. A po odejsciu jakos Ci sie ulozy, sama zobaczysz. I jestescie we dwie z corka czyli kogos masz i dajecie sobie wzajemnie wsparcie. Wyprowadz sie i potem wnos o rozwod i podzial majatku. Ale najpierw wynies sie z tej paskudnej atmosfery i odpocznij w spokoju.

Gość znęcanie psychiczne
A może lepiej by corka nie wtracala sie do moich spraw z mezem, nie chce jej tym zaszkodzic, bo ja w tej sytuacji moze spotkac najwieksza krzywda. A ja bylam przy mezu tyle lat i wiem do jakich podlosci jest zdolny.

Gość lalalalauuu
działąj kobieto i zmień swoje życie, jalk kuzynka oferuje wam dach nad głową to macie szczęście! On w sądzie nie będzie miał nic do gadania! działaj nawet jeśli czujesz lęk!

Gość w takim razie oddaj
go bardziej potrzebującej kobiecie.

Gość głupiego masz męża
.