Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnieszka_smieszka_to_ja

ja i prawdziwaowieczkaboza/ smutnaosobasmutna/ pani Barbara

Polecane posty

Gość barrakuda....
smutna mam twarz Jezeli owca jest juz pod opieka lekarza i sie leczy (chociaz nie widac tego po jej postach), to nikt jej nigdzie nie bedzie zamykal. Jezeli sie nie leczy - to moze ktos powinien sie tym zainteresowac.

Gość demaskatorkaa
wlasnie to tez jest dziwne, dlaczego owieczka nie byla zla wtedy kiedy ktos wkleil jej zdjecie na kafe, podal adres do jej bloga? Czy to nie jest naruszenie prywatnosci? Widac nie miala nic przeciwko, wkurzyla sie dopiero wtedy kiedy zostala zdemaskowana przez Agnieszke, osobe ktora miala z nia bezposredni kontakt, zalatwila jej prace, a ona zawalila, teraz ja szykanuje. Kto kogo powinien teraz podac na policje? :) Odradzam to Agnieszce, ta schizofreniczka moglaby poznac jej dane osobowe podczas rozprawy, wtedy juz na pewno nie odczepilaby sie od niej.

Z tego co mi wiadomo, to adres bloga owca sama podawała i to niejednokrotnie. Co do zdjęcia, to faktycznie była to zagrywka poniżej pasa. Proponuję tego już nie wałkować, owca ponoć ma gdzieś za pracą jechać. Niech sytuacja się rozejdzie po kościach, bo nic dobrego z tego nie wyniknie dla obu stron.

Jedna wariatka i takie zamieszanie... Dajcie spokój...

Gość demaskatorkaa
smutną mam twarz :( to po cholere zaczynasz? jedno zawiadomienie na policje i zawijaja cie w kaftan i zamykaja w pokoju bez klamek. Zdajesz sobie z tego sprawe, zdajesz sobie sprawe rowniez ze swojej choroby a mimo to podjudzasz. Wiesz Agnieszka moze cie zalatwic jednym ruchem, wiec przymknijn sie juz jezeli nie chesz wyladowac u czubkow!

Co niby zaczynam? To wy wałkujecie ciągle jej temat. . Stworzyliście 2 obozy i sami siebie tutaj nawzajem podjudzacie. Po co wam to? Owca nie siedzi tu od wczoraj. Dajcie już spokój

Gość barrakuda....
nie rozumiem co jej blog ma do tego. Na swoim blogu nie wklajala zdjecia i nie podwala imienia ani nazwiska ani adresu. Tysiace ludzi pisza anonimowo blogi bez naruszania swojej prywatnosci.

Gość tjtjtjtjtjtjtjtj
Gdzie byla jej fotka? Jaki jest adres jej bloga?

Na jej blog trafiłam po linku podanym gdzieś na kafeterii, tak samo jej zdjęcie przypadkiem tutaj znalazłam. Może sama je tutaj zamieściła? Linków podawać nie będę, bo po pierwsze nie uznaję tego za konieczne, po drugie zaś również nie chcę by pani Barbara miała nieprzyjemności z ego powodu. Co do podawania nazwiska i innych danych, to ona pierwsza zaczęła podawać moje dane, na szczęście byłam na tyle mądra, że nie podawałam jej mojego nazwiska. Ja jej w sumie też nie zmuszałam d podawania nazwiska, Wystarczyłoby mi jej imię, wiek i numer telefonu. Skoro jednak sama wysłała mi skan swojego paszportu to już jej sprawa. Pani Basieńko, ludzie w pracy, którzy mieli okazję panią poznać, bardzo ciepło się o pani wyrażali. Bardzo się martwili gdy wyszła pani sama na spacer i tak późno w nocy wróciła. Sam Haki gadał, że chętnie pozwoliłby pani dłużej pani popracować gdyby nie to że źle się pani poczuła i nikomu tego nie powiedziała. Trzeba było to komuś powiedzieć i kartę odbić a nie narażać się szefowi. Chciałabym pani pomóc, sama pani pewnie pamięta że próbowałam. Chętnie podałabym pani namiary do bardzo sympatycznej pani psycholog przyjmującej z tego co pamiętam w Sosnowcu, co pani na to? Jest pani młodą, piękną kobietą, proszę dać sobie szansę na dobre życie cokolwiek się w przeszłości stało i bardzo bolało.

Gość hgfdjj
owca powinnaś być bita i kopana

Gość osobabezzzrobotna
No wiecie co... te listy to skandal :( Mam nadzieje, ze choc ludzie w Polsce sa po mojej stronie :( Wiecie o co chodzi tej ZALOSNEJ kretynce Smieszce? No zgadnijcie - o 10 euro to tam na pewno wiecie, ale nie tylko o to. Chodzi tak najbardziej o ..CYCKI MAGDY z trojgiem dzieci. Dajcie spokoj. Po prostu wiecie - to nie byla chwila jak ona siedziala z tymi cyckami na wierzchu. Znaczy to byla chwila, ale gdybym miala aparat to jej zrobie zdjecie i zaniose PANU HAKIEMU - co sadzi o cyckach Magdy - matki 3 dzieci. No zawsze moze cos powiedziec - czy on w ogole umie mowic? :( Bo wiecie - co ja mialam o tym myslec, a ta CIPA - bo to nie ma innego slowa na mnie teraz za to. Wiecie co sytuacja byla taka, ze bylo rano , wszyscy wstawali i nawet sie jeszcze sie tak nie wstalo, a Magda juz byla gola i miala cycki na wierzchu. No co o tym sadzic? To byl pierwszy obraz jaki rano mialam. Katarzyna Figura doslownie. Bo wiecie ja tak bokiem spalam, wstawalam, siadalam na lozko i tak wiecie - zbieralam sie w garsc, lazienka zajeta, ani gdzie usiasc - bo gdyby bylo gdzie usiasc wiecie - przy stole - to bym poszla a tak - co ani sie polozyc, ani isc gdzie - no to siedzialam i patrzylam jak zas siedzi z cyckami na wierzchu. Bo wiecie - ja teraz mam prawo napisac na nie do tej firmy - ze po prostu prosze sie interesowac pracownikami bo ani papierow nie dostalam za 2 tygodnie pracy, a co wyprawiaj za tylkiem szefostwa to juz przechodzi ludzkie pojecie, do dzis pracy nie mam. A jak maja takie telefony SUPER - bo ja nie mialam takiego telefonu wiecie zeby jej zrobic zdjecie ani zeby rozmowy nagrac - teraz mam - troche slychac jak sie nagrywa i tyle. Jakies rozmowy i tyle. Bo oni mnie maja na komorce, przesladuja, a ja je DO DZIS mam gdzies tego brata PRASZCZURA tez i tyle :( No to wiecie - jak tu sie zachowywac normalnie w takim towarzystwie :( A dalej byly pomidory i Arab glupi jak trep. Ale ja tam Arabow nie powazam. Chiny tak, a Arabow nie i tyle. No i co poza tym? Smieszka - jedna zenada i tyle. Wiecie - one mnie tak zalatwily te pizdy za ta granica jak te brygidki - teraz mnie beda zalatwiac brygidkami wiecie - ale mnie nie zalatwia i tyle. Bo wiem jak przegralam w szkole w roku 2007. Ja nie bylam ateistka, ale nie walilam w szkole rela - ani w zyciu. Ja sie nigdy religia nie poslugiwalam, zeby wojny prowadzic. I wiecie co - tak mialo byc bo ja sie pomylilam po prostu jesli chodzi o pewna miejscowosc. I WCZORAJ sie pokapowalam , ze ja sie pomylilam i o co to chodzilo :( No ale wiecie calosc jest zenuja. Bo teraz bedzie - po co mi rodowod biblijny na szkole - przeciez i tak uczyc nie pojde. No wlasnie na taka sytuacje jak mialam w roku szkolnym zwlaszcza 2006/2007 - po prostu kosciolem we mnie znowu walila ATEISTKA i po mnie. Znaczy niby rady mi nie dala, ale bez pracy zostalam i to jest jedno. I nie wiedzialam co ta kretynka i zero wyprawia i zostalam w sumie bez pracy a ze w ogole ZNOWU nie pojmowalam co sie dzieje to poszlam dalej. Bo oni teraz wiecie - na mnie z tymi ksiazkami w Niemczech sie zmowili wiecie i uwazaja, ze mnie rozwala i tyle. Nie. Nie rozwala mnie bo widze jacy sa. Bo wiecie - w tej szkole jedno gowno, ale ja mialam sie tam zesrac. Zwlaszcza w tej szkole gdzie uczylam w roku szkolnym 2006/2007. Ja tam poszlam sluchajcie wylacznie dlatego, ze powiedzieli mi W RODZINIE BRATA ze dyrektorka jest tam OK. I to byla praca POLECONA - powiedzmy, ze znajomosci. To bylo oszustwo jak praca rok wczesniej, wymagania tam miala dyrektorka do mnie, ze po prostu zwariowala i tyle. Znaczy mscila sie na mnie. Czemu nie odeszlam? Bo mialam 3 klasy maturalne I LUDZI SIE BALAM bo wiecie - tu mieszkalam, odejsc moglam, ale co dalej. Poszla sobie ze sredniej, gdzie miala 3 klasy maturalne, a z drugiej strony sluchajcie skad mialam wiedziec, ze 3 klasy maturalne tam bede miec. To tez bylo oszustwo tej dyrektorki bo nie powinnam. Wiecie - dopiero we wrzesniu mi powiedziala w sumie, ze sama tam jestem i 3 klasy maturalne mam. I po co mi rodowod biblijny w szkole? No na takie. Ona sobie parafia we mnie walila. I temu ona z tej szkoly nie poszla. Bo wiecie ja ja olalam - czemu ona sobie gdzie indziej pracy nie poszukala? W miescie - z miasta jest, tu jezdzi jak pofyrtana. I wiecie czemu -ja to PRZEDWCZORAJ zrozumialam, ze po prostu ona kosciol wykorzystywala - wezwanie kosciola i tak jej sie nic nie stalo w tej szkole, a swinia, szachraja ostatnia i zero bo taka nieuczciwa, okropna. I powiem wam wiedziala co robi i opinie ma i tyle lat w jednej szkole. Dzieki Panu Jezusowi powie kosciol i z niej sie smieja - ateistka. Ale tak choc po prostu nie calkiem do konca tak, akurat parafia ma takie wezwanie, ze to dziala. I sluchajcie, zebym w roku szkolnym 2006/2007 wiedziala co to za wezwanie parafia tam ma i by mi to pasowalo i bym sie po polroczu zwolnila i niech se uczy te glupy maturalne sama wiecie. Ale wlasnie tego wezwania nie znalam - moze tak - bylam przekonana, ze tam jest INNE i tyle. i koniec. I wiecie bo ja mam ucznia na sumieniu i na mnie - ciekawe kto. Ona. Takie zero. Bo konspektow nie poprawilam. A ja jej powiem - pani dyrektor, a szkola to papier? Toaletowy naprawde. I ja jej mialam tak powiedziec te 4 lata temu, ale wiecie ja mialam proces, uznano mnie za pijaczke. Nie do konca ten proces poprowadzilam, ale to od razu mialo byc przeze mnie wygrane. Dyrektor byl nienormalny. I wiecie - ja sie ludzilam sadem okregowym i KTO WIE co by bylo, ale oni mieli takiego samego dyrektora i przezyli i smialy sie ze mnie. I przynajmniej wiem czemu. A teraz sie dowiem - to trzeba sie bylo modlic do swietego Jozefa i tez bys przezyla. To mialam w sadzie to powiedziec? No wiecie - to mogli mi pomoc, ze dyrektor byl bardzo religijny i dlatego mialam sie wiecej modlic. Tak mialam w wyroku miec napisane. A mnie sie pomieszalo w glowie bo tam gdzie mialam negatywna ocene pracy i zwolnienie dyscyplinarne to sluchajcie byli ZAKONNICY -z zakonu sw. Franciszka. I tu gdzie mieszkam tez jest ten zakon i mi sie pokrecilo, ze ta parafia jest pod wezwaniem sw. Franciszka z Asyzu i tyle wiecie. I ze mialam ocene negatywna pracy odwolana to juz pieprznelam ta dyra bo wiecie - to byl w sumie rok 2007 wiecie i co robili rok wczesniej - przeciez byl proces, zglupieli. Ja w ogole nie wiedzialam, ze ja za trupa uczylam, ktorego bylo szkoda wszystkim. I jeszcze na te kolezanke samobojczynie tez na mnie - ale on ma tez ten rodowod biblijny na szkole i W SUMIE - ona mogla byc JEDYNIE katechetka i moze nia byc, biologiem, z tym rodowodem moze uczyc i tyle. Bo przeciez ona uczyc a ogrodnictwo ma ode mnie to czy ma studia. Ma studia - tez ode mnie w sumie, rodowod - SWOJ, na szkole, w ogrodnictwie moze pracowac i tyle. A szkole ma uznana - ja tez i tyle. Z RODOOWODU biblijnego. To byla corka katechetki , ja o tym nie wiedzialam. Ja bym od razu poszla na bezrobocie, konczyla doktorat i tyle. Dlatego tez mam ten rodowod biblijny wiecie, ze mnie moga wyrzucic, ale ktos inny mnie bedzie chcial i zas moge wrocic gdzie indziej i pomawiac innych. No bo wiecie - ja nie chcialam isc uczyc do katolickiej szkoly i o to kosciol sie obrazil. No mieliby racje jakby byli panstwem koscielnym - wtedy ja jestem obywatelka panstwa koscielnego i mam tam prace. A tak to co? Ocena negatywna pracy, zwolnienie dyscyplinarne, 2 procesy - no jak recydywistka, a bez sensu wszystko. I ja mialam racje we wszystkim JAKO CZLOWIEK. No ryba sie moze moglam zrobic - tez bym przezyla wiecie - no ale wiecie co ... o tez by moglo byc, ale bym musiala wiedziec ze jestem od brygidek i tyle. A nie wiedzialam tego. Skad? Ja w ogole bym w to nie wierzyla chociaz... i to sa takie rzeczy wiecie. Dajcie se spokoj z ta cala szkola. Bez sensu wszystko. Smieszka tam jest nie wiadomo po co. ZEBY UCZYC powie. A wiecie - co z pieniedzmi? Ja nie mam dyplomowania - przez na przyklad dyrektorke z parafii sw. Jozefa. No i tak caly czas mnie ta rela poniewieraja. I DLATEGO WYJECHALAM bo mam tego dosyc. A przy okazji zrobilam sie dosyc religijna bo co tu robic na takiej STRASZNEJ wsi, ani mieszkania w miescie ani niczego. No to widzicie - zamiast Holendrow , Niemcow PAN HAKI Z ALBANI - dajcie spokoj mi i tyle :( Zebym miala to dyplomowanie wiecie to juz rozwoze papiery, a tak? Ja sie okradziona czuje - przykro mi. No dobrze wiedziec, ze ze swietym Jozefem przegralam, ale on byl stolarzem bez matury. No wiecie ... jeden kretynizm i tyle :( Wybaczcie. A ta Smieszka to tez - warto ja komentowac? NIe warto i tyle. Dzieki mnie ma Goethego i moze myslec co dalej. Nie ma Goethego. Jej sie wydaje ze ma Goethego. Nie uwazam, ze ma Goethego. Moze ma, ale watpie. Ona jest jedna forsa i niczym wiecej. Z bajek Goethego? No to tak moze byc w ksiazkach, ale to sensu nie ma. Goethe w amerykanskiej firmie? Albo ten Bitels - czujecie to - on w ogole nie jest Niemcem. Dlatego ma amerykanska firme. A czemu nie dostal rodowodu juz dawniej? Czemu on takie rzeczy robil? Bo on ma SCHIZE po prostu. Ale ja juz nie reaguje w to bo to jest wiecie poprawianie Niemcow (po co?) a takie schizole wiecie maja rodowody na Zydow i trzeba na nich uwazac. I to jest OK ale wiecie zeby mi pomoc na tej uczelni - w sensie zebym mogla ich olac to nie i tyle :( I taki koniec i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
Takze ja tylko w tym roku szkolnym 2006/2007 przegralam ,ze myslalam ze myslalam ze ZNOWU PARAFIA SWIETEGO FRANCISZKA Z ASYZU i wszyscy na mnie. I wiecie - mieli mi powiedziec, ze to swiety Jozef i tak we mnie walila i MUSIALAM odejsc i pomyslalam, ze przez sw. Franciszka. I pozniej kuzyka miala wypadek i to sie stalo w parafii sw. Franciszka gdzies nieoopadal - chyba ktos tak mowil. I ja se to CHYBA mialam zima sprawdzic i chciec do szkoly wrocic? Wiedziec to i TAK NIE PO MNIE za granica a tak po mnie. I wiecie co - jest mi przykro , ze tak mi GLUPIE PIZDY POLSKIE nasraly za ta granica jakbym tam w szkole chciala uczyc i za to sie obrazilam i nie przebacze i mam racje. Magdzie tez nie przebacze, braciom tez bo to tacy - adoptowane rodzenstwo. Oni sie ze mnie smieja, ze nawet mieszkac gdzie nie mam a nimi gardze. Ja nimi nie gardze ja ich mam w dupie - sami mieli wiedziec, ze ich zabic chca - wlasciciel pomidorow tez - dziecmi moimi nie sa i tyle :( Sie zachowuja jak dzieci. Dlatego PO STUDIACH nie pojde nigdzie wyzej nawet jak wyjade bo sie bede ze znowu mnie w morderstwo wrabiaja i wiecie - no szkoda ze nikt nie jest po stronie wartosci, a tylko kasa bo na magazyn tez jest rodowod i wtedy sie nic nie dzieje bo w zasadzie tak powinno byc, tak bedzie i te rodowody nie sa ode mnie, ale ja tez ten rodowod mam i magazynierka moge byc. One z Niemiec beda i tyle. A ze mi tam naswinili i TAK ZWANI NIEMCY i SLAZACY - POLACY to mam ich w dupie wszystkich i tyle mnie obchodza. Holandia, zeby zarobic, Anglia, USA i tyle. Albo w Polsce cos znajde, ale bez kasy nie ma o czym mowic i tyle :( I widzicie - takie sa dyrekcje w Polsce, ale mnie szkoda bylo 20 tys. chociazby zeby doktorat zaplacic i wyniesc sie z tego ZENUJACEGO GOWNA jakim jest polska oswiaty. A wiecie konspekt a lekcja to jest SZKOLA A ZYCIE i tyle mnie to wszystko obchodzi. Bo ja nie nosilam konsepktow - no ale ja chcialam isc wyzej albo w swoj zawod przynajmniej. Anglielski to nie byl moj pierwszy zawod. Taka prawda.

Gość osobabezzzrobotna
I wiecie - czemu to ogrodnictwo jest takie wazne to ja pojecia nie mam. ten moj brat wariat, ten Haki drugi. Normalnie dwa kretyny. ten brat jest tak ratowany, ze pojecia nie macie. Mnie nigdy tak nikt nie pomogl jak ja temu bratu BO MUSIALAM bo mnie chcialy zabic i wrobic w morderstwo BO SIE NIE WYDALAM. Ale ja tez ochrzczona porzadnie nie jestem - mialy mnie chciec ochrzcic i tyle. I tyle mnie obchodza. A najbardziej pan Haki i tyle. Juz ma kase na medycyne - moze zdupiac i tyle. Tak 500 euro znaczy w Niemczech u Arabow - kon by sie usmial wiecie lub poplakal i tyle :( Cycki Magdy wiecej warte niz moje zycie - powie mi Pna Haki. Cycki Magdy wiecej warte niz TWOJ ZYWOT - odpowiem i tez go mam w dupie. I NIZ TWOJA praca - nawet regulaminu i zegnaj LIYZDUPIE. Lepiej byc lizydpem przy kasie niz NIKIM bo jestes nikim bo mnie wyrzucil bo jestem nikim. LEPIEJ BYC NIKIM NIZ NIEUSWALNYM GOWNEM Z DUPY i tyle :( Bo gowno z dupy powinno wyleciec a PAN HAKI jest gownem w DUPIE. I tyle. Bo tyle mysle o tym ogrodnictwie i koniec :( I nie chce ich znac I ICH NIE ZNAM. Ja sie ich wszystkich wypre. Ja moge uczyc i isc w magazyn, zeby nie bylo ze ich PO COKOLWIEK potrzebowalam. Tak gdybym mogla w Anglii isc do ogrodnictwa z tego i tyle :( A tak po nic. ROdzina mojej matki jest mi tyle ile potrzebna. Slatej pracy Z NICH nie bede miec. Tak sie dziecka nie adoptuje jak oni. Gdyby wiedzieli po co im to dziecko to by im nie dali i czego ccha ode mnie te GOWNA W DUPIE. Bo oni sa ryby. Daleko im. Na nich sie brygidki wypiely i tyle. I tak moga isc kiedys w kwiatki - od sw. Franciszka powiedza, Pana Jezusa za krzyz przeprosza - mialy wymyslic cos innego - dzieci tez cos robic musza. I koniec. A reszta niech robi co chce. Od nich tez sa w Niemczech rodowody na Zydow - zeby im nie przylezli nazat, zeby nie bylo wiecie, ze amazon taki cenny. To sa ZERA juz calkowite i tyle :( ja z tym nie mam nic wspolnego. Cos warci W MAGAZYNIE to maja rodowody biblijne juz na magazyn a nic to wyleca. I to wszystko przez Polki i polska grupe. Mnie tam nie bylo. Ja mam rodowod na magazyn, ja moge byc w magazynie, a ich z czasem wyrzuca i tyle. A kiedys sa bez pracy zupelnie i koniec. Bitels pojdzie w transport - on i tak chcial byc kierowca. A reszta? Nie wiem :( W kazdym razie NIE MAGAZYN i tyle. :(

Gość osobabezzzrobotna
A Agnieszka Smieszka mojego bloga dostala ODE MNIE. ODE MNIE. przez to taki cenny - a bo dobrze jej zyczylam. jakas studentka. A to takie gowno w dupie - nastepne. Jak ona sie w ogole nazywa. Zostaje jej zostac brygidka bo tak lubi dzieci jak ja szkole sie dowiem i tyle :( Ja nie lubie szkoly , ja nigdy nie lubilam szkoly, ja po prostu uwazam, ze nalezy sie edukowac, ze powinna istniec edukacja ROZNA i miec sie dobrze. No to ktos powie ksiazki. Nie tylko. Jakas synteza, usystematyzowanie. KSiazki to jest pewna BIBLIOGRAFIA. Duzo ksiazek z jednego tematu, a edukacja to nauka korzystania z tej bibliografii. Takze tlumaczenie jej. To po prostu jest czynienie z rzeczy trudnych latwych i przyswajalnych, oswajanie z tematem, jakas nauka logiki - i jakas mysl przewodnia do bibliografii. I to jest zadanie edukacji - USWIADOMIENIE mnie - ile jest tych ksiazek, ile wiem, ile nie wiem. I tyle.

Gość a to nie ta baba
cala ta owca, to nie ta sama baba co o bachledzie curus i colinie sie swego czasu rozpisywala? xD

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie jedynie sie pocieszam , ze ten BITELS to w ogole Niemiec nie jest. Ten szef tych ksiazek tez. Z rodowodami takich swinstw nie robia. No - to czy ja bylam w Niemczech. No ale byl magazyn z herbata - to byla moja trzecia praca MIALA BYC i to juz koniec mnie bo na magazyn nie dojechalam przez glupich ludzi - Ilone, Smieszke. Morderca 3 gejow lepszy niz ja bo wiecej w Niemczech znaczy i tyle. Ale do brygidek sie nie dobiora bo po nich - wszystkie do piekla za krzyz i tyle. A tak jeszcze cos sie tam uratuje z nich i ich NARYBKU i tyle :( No to moge stac o kase w Anglii. A sami widzicie jakie te Araby OHYDNE - wiecie - 2 godz po tym jak do busiku weszlam to mnie juz nie chcieli. To takie ohydy, MONSTRA jakies i tyle :( A nawet tak nie bylo, ale juz jechalam jak przeczytalam tego sms-a i sobie pomyslalam lo kurde. Ale trafilam. I wiecie - moze mialam trzymac z ta Magda, ale to taka glupia baba, ze sie opisac nie da. To jest PANI DYREKTOR. A cos ty myslala - sie dowiem. Dla mnie to jest GLUPI PRYMITYW ta kobieta i oto kim ona jest. Zabila matke, zeby wyjsc za maz - glupiego meza ma, rodzina w rozsypce, siedzi w jakims... nie wiem na 1 pryczy i to jest jej rodzina. Bo ja jestem niewydana I CHCE SIE WYDAC. I jakie mam szanse z babskiem, ktore wlasna matke zabilo i zezarlo bo by sie nie wydala. A jej maz lata i gwalci i wsadza jej do tylka, ona gdzies tam w Niemczech - troje dzieci - to facet w tych Niemczech. To nie jest normalne. A ta Rosjanka tylko ze ma tam te rodzine. Bo sie czuje jakby siedziala na drugim lozku zamiast tej Lucy i drugi biust z drugiej strony TAKI SAM. No zostawalo wyjsc bo to ile tak bedzie siedziala i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
Iw iecie dlatego je odrzucam tak starsznie bo ta Magda ma dobra opinie i zabilyby tego brata I PRZEZ NIA bym przepadla bo takie sa zasady ze do pracy fizycznej trzeba byc wydanym - na stale a przeciez tak chcialam - A CZEMU - bo jechalam od PRACOWNIKA FIZYCZNEGO DO PRACY STALEJ CZEKOLADY - ale wtedy o tym nie wiedzialam. Jedyny pech bo bym zjechala i pisala do tego ogrodnictwa, ze po prostu co sie stalo i chce wracac. A ja nie wiedzialam ze mam czekolady od Iwonki i...tyle wiedzialam i koniec :( A ona jest wydana? NO ALE MA DZIECKo i po rozwodzie. Rozwodu no to slub najpierw. Ale dziecko moglam miec z tym bratem przeciez bez slubu - bo Zaklina nie ma slubu, a dziecko ma to ja tez i tyle. I teraz juz im sie nie zgadza - jedynie moga powiedziec, ze ma 21 lat . No ale jaka ja mam opinie - wydac sie to moralna, a ja ostatniej szmaty i tyle :( I CO? I teraz tak powinnam napisac do tego ogrodnictwa wiecie tylko gdzie tam bede mieszkac i co tam robic SAMA? Bez sensu i tyle. Juz lepiej patrzec firmy nastepnej - moze bedzie lepiej. No i sluchajcie jakby nie te dziury na dole to ce baby soba prezentuja tam. A na moim lozku PAN HAKI z fjutem na wierzchu NIE WIADOMO PO CO bo 2 mezatki. Bo wiecie - ozenilby sie i tyle. Wieczny student -bo ja jestem wieczna studentka i tyle. A on? Ile to lat tej medycyny - niech sie DEBIL NIEDOROBIONY W LEB na siebie popatrzy. Bo wiecie moj brat ma ojca i jest po jego stronie, a ten ojca zabil i co? A moze jest pedalem sie dowiem? Moze jest - no to jest pedalem, a ja nie lubie pedalow. Bo czemu nie chce wrocic? Bo nie lubie PEDALOW. A lesbijki to sie jeszcze namysle. Ale na pewno nie jestem lesbijka i tyle. A czemu kolezanka? Bo mamy WSPOLNY INTERES i tyle. Lacza nas sprawy sluzbowe - nie tylko kawka i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
I weicie idz do baptyskow a co ta Rosjanka robi na tym drugim lozku bez biustonosza? A ten Haki? BO TO MORALNE MEZATKI - bo czemu nie mezatki. BO MAJA opini moralnych. No ta Rosjanka to jeszcze bo widac ze na dzieci sie hajtnela, ale sie tez przeliczyla. Ale ta Magda - skad ona ma te dzieci? Chodza i dumaja jakby sami nikogo nie zabilil. I zjesc musiala matke - kanibalizmu jeszcze nie rozumialam jak dziala. Tylko to pasuje. Matka jej sie stracila i tyle. W jej brzuchu. Skad ma to rozbieranie? Ogrywa te lesbijki tak. A tej Lucy powiedzialam o tych czekoladach - bo cukierniczka wiecie - powiedzialam jedz do Polski, idz do biura, powiedz, ze wiesz o takiej pracy i czy mozna sie tam dostac. Bo ja myslalam, ze ja tam z biura tam jestem, a ja tam bylam od IWONKI, ze szukam stalej pracy i mnie GRUPA WYSLALA. A to bylo klamstwo, ja wcale tak nie chcialam, one na mnie skoczyly jak WARIATKI i tyle - ile ja mam lat, co ja sobie nie wyobrazam. Wiecie - w razie co ja sie z NIMI dogadam, ta Iwonka nie ma szans. Mialam wiedziec co sie dzieje - to biuro jakies nienormalne dla mnie. One to chyba rozumialy, ja nie. I DLATEGO nie dostalam teraz butow, zeby to ograc. To za malo. To bylo 5 tygodni gehenny. Ja chcialam byc 3 miesiace i KONIEC. I musialabym do szkoly wrocic. A tak? Co ja mam robic? A opinia? A teraz to mnie moga wszyscy ugrysc w tylek wiecie - taki wydzial zabojstw poczawszy od transportu i tyle. I teraz trzeba dobrze stac o transport BO PO CZLOWIEKU i tyle :( Dzien czy noc malo wazne, ale po czlowieku, zeby transport nie polecial. Ode mnie na pewno nie poleci transport bo ja stoje IDEALNIE o transport do Holandii. A reszta niech sobie robi tak sie wpieprzylam i koniec. Bo jeszcze w szkole powiedza, ze sie nawet wpieprzyc nie umialam w teh holandii. Ani zarobic ani wpieprzyc. To im powiem w razie co jak stalam o transport bo jak wroce do szkoly to tam juz NA PEWNO nie. To sie U MNIE wyklucza a reszta niech robi CO CHCE i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
Bo wiecie teraz bedzie ze bylam 3 miesiace O CO MI CHODZI chyba umiem liczyc. ALE NIE TAK - w 1 firmie, zeby mi sie do szkoly zgadzalo. Ja moglam byc z tej pralni po 1 dniu wyrzucona , nawet tygodniu, ale TE BOROWKI mialy isc do polowy grudnia NAWET NA NOCKI - to bym sie nie przyznala, w styczniu magazyny w Niemczech - opini tam nie bylo ZADNEJ, zeby mnie nikt nie pomawial. A reszta to bez sensu - zwlaszcza stala praca w Holandii - to jest DEBILIZM - to w glowe sie popukaja i tyle. No to chcialam w tych Niemczech pracowac czy w Holandii - zwariowalam kazdy powie. NA SZCZESCIE mam pisma - emaile do urzedow w Niemczech, ze w sumie chce rente inwalidzka a na pewno zasilek dla bezrobotnych, kurs jezykowych i ... nie po mnie. Bo to jest DOWOD. Opisywalam tam swoje osiagniecia w szkole i oczekiwania a Iwonka uznala, ze to czego czego potrzebuje to zdrowie stracic do reszty w czekoladach. I W SUMIE powiem wam - jesli nie wyjazd do Holandii to ten sam urzednik i opisywanie wszystkiego od zeszlego roku jak wyjechalam i czy by nie znalazla sie jakas zdechla praca NA MAGAZYNIE bo moge byc i mieszkanie, ale za co ja mam tam dojechac to nie wiem. 30 euro na koncie. Bo na tym magazynie moge byc bo to wiem, ale czemu im nie powiem i tyle. I klucze moge miec - do sw. Piotra mysla? Nie nie pasuje. Ale cos tam na magazynie moge dostac - jakies proste rzeczy przebierac, segregfowac, przepakowywac i tyle. No i co - zawsze cos. Tasma tez, ale nie wyszlo. Magazyn tez, ale moge byc. No ale wiecie - no to po tym ogrodnictwie, ale jeszcze te pomidory i teraz to - ja chce kase z Anglii i do USA i maja mnie z glowy. Tylko zeby mi paszport dali za 2 lata bo nigdy nic nie wiadomo, a tego niemieckego sie uczylam i tez sie nie dam. A oni - taka Polka to hiszpanski. No nie wiem, ale paszport za magazyn sie nalezy i tyle :( No bo jak nie praca to paszport i tyle - wiecie - w koncu Niemka i tyle :( Ani kursu ani niczego - Afryka ma sie lepiej niz ja, a w koncu Skarbek i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie dlaczego ja sie nie chce poddac - bo bylabym od NIEMEK w tych czekoladach i bym mogla byc bo to wiem, a ja bylam od IWONKI POLKI i nie moge byc. Jesli ma siostre w Niemczech to by mnie wrocili, a ze nie ma to nie moge i ROK ZMARNOWANY - caly rok i jak ja wygladam i tylu rzeczy sie musialam domyslic, zeby nie przepasc. NIGDY W ZYCIU NIE POSTAWIE NA PRACE FIZYCZNA takie dna tam siedza. Bo wiecie ja tej szkoly tez dosyc mialam - przez co ja przepadlam w koncu, ale... :( I wiecie ja pojechalam do okropnej ALE MORALNEJ pracy fizycznej zeby zrozumiec co sie wydarzylo wiecie w roku 2004/2005. No coz... ledwo przezylam, ale i tak juz WSZEDZIE jestem okradziona i tyle z calosci i koniec :( Choc w tej szkole zwlaszcza i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
A co ja chcialam pisac po ogrodnictwie ktos powie? Otoz to, ze pracuje z grupami na zachodzie, ale idzie mi kiepsko i czy nie moglabym dostac tasmy w Niemczech jakiejs czy pracy na magazynie bo pracowalam w stalej pracy w Holandii na tasmie 5 tyg. gdzie zachowywalam sie zle za co przepraszam, ale tam mozna bylo zwariowac. Myslalam ze jestem tam z biura, a to jakas anonimowa Polka mnie tam wyslala , calosc oszustwo, nie chce wiecej tak jezdzic. Czy czegos nie da sie zrobic ze mna? Nie jestem mezatka, bezdzietna, pisalam w sprawie renty inwalidzkiej 2 lata temu. O i wszystko by bylo inaczej i tyle. :( Cos by musieli robic bo bym sie nie dala. A tak? I co ta Iwonka - siostra w Niemczech, dziecko w Polsce. No to ja ratuje dziecko, ale takiej swini drugiej nie ma to zacznie od rzezni po tych studiach wiecie. Bo co jej zostaje? Swinie kroic i tyle bo takim jest zerem jak brygidki w Niemczech bo jej siostra jest brygidka, a ona jest zwykla kurwa bez zebow , honoru i jakichkolwiek manier. przykro mi :(

Gość osobabezzzrobotna
Nie przypominam sobie zebym wyslala skan paszportu Agnieszce Smieszce ale jest to mozliwe. Jakim prawem jednak? Powinno sie wysylac wiecie co? Numer paszportu i tyle. To w ogole jest jedna kpina. Jak sie ta szmata Agnieszka Smieszka nazywa i adres i ide W POLSCE na policje i PO NIEJ. Tylko tyle. Co zamierzam robic dalej? W Polsce na policje isc na SMIESZKE ze przez nia papierow nie mam z pracy stalej. Ale nie masz adresu . No wlasnie - jedyny powod czemu na tej policji jeszcze nie jestem. I tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie kiedy ona sie ze mna moze rownac Smieszka? Jak bedzie miala rodwod na magazyn, rodowod na szkole i jak pokona 4 krotna morderczynie rodziny - Iwonke i 3 krotnego morderce gejow - faceta ilony. Bo wiecie czemu oni tacy sa? Bo sie licza z Ilona , z nim I ZE SWOJA OPINIA. Na przyklad u mnie, u mojego brata. 30 euro mam na koncie, ale sie z opinia musza liczyc i tyle. I sie z nimi hajtnijcie. Zwlaszcza z Bitelsem - polecam :(

Gość osobabezzzrobotna
I widzicie cos w Niemczech to PO AMAZONIE za STALA PRACE tak czy siak i tyle. Ale w malutkiej firmie. Chyba, zeby mi uznali BERENDSEN 8 lat temu i tak cos wiecej, ale juz to widze. Niemniej klucze moge miec - porteirka moge byc. Tyle moge robic. Bo zdrowia nie mam I DLATEGO moge byc. Bo kto dostanie paszport z Polski teraz? Kto ma tam szanse na stala prace. I teraz ode mnie zacznie sie wyrzut portierow wiecie - maja sie ich trzymac klucze. A w zasadzie powiedza mi powinnam byc wrocona do pierwszej firmy i tam pilnowac kluczy, patrzec czy wszyscy maja klucze - takie cos. Portierka i tyle. I nic sie nie powinno dziac. DLATEGO moge dostac paszport niemiecki bo mam co robic w Niemczech a nie dlatego ze mnie Niemiec zrobil od brygidek bo tak mnie beda pomawiac BO ZA CO a prawda jest taka ze na duzym zakladzie kluczy moge pilnowac. To nie jest takie byle co - wszystkie klucze musza byc, sprzet jest, wszystko. Taka portierka - bo magazyn tez sie mnie trzyma, a to jest kasa i moge byc. A nie wyszlo mi przez grupe. Wtedy mi szkole w Polsce uznaja BO POWINNI i moge byc wiecie. No a jak mi cos zginie to moj problem. Tak jest w kazdej pracy i tyle. I za to moge dostac paszport i dostane bo teraz wszyscy ze nie dostane. Dostane i mam sie zachowywac to moze jeszcze prace znajde. na przyklad taka - czemu nie? Troche jezyk lepiej i moge byc. Z tego hotel w razie co jakbym chciala turystyke. Klucze bym juz miala - na portierni tez moge byc . Z kluczy. I tyle :( A reszta niech robi co chce. Jeszcze taka jedna z tych ksiazek tak by mogla do hotelu z portierni, kluczy, tej okolicy tam, babek na recepcji - hotelarka wiecie - one by sie do niej przyznaly NA PEWNO i tyle :( A reszta? Na przyklad Ilona to juz koniec. Matka katechetka - one to mialy wiedziec. A ta druga blondynka im powiem? Kto wie czy tez nie matka katechetka - taka cicha bez tej obraczki. Zeby sie nie okazalo to samo. Bo 2 pary byly w tych ksiazkach i to tak pasuje - nic tylko poronienia, kosciol i tyle z calosci :( I facet morderca bo widza, ale chyba 1 trup, na tego musza TOTALNIE uwazac. I to pasuje. One jej sie zapytaja wiecie na tej portierni - co to robi matka? Ano w szkole pracuje - jak tak powie to juz beda sie smialy i wiecej nie zapytaja, a jak bedzie klamac to tez beda widziec i tyle. I zostaje ja - praca stala w Niemczech to zapomnij na pewno, ale takie cos mogloby byc jak napisalam wyzej i tyle :( I tyle z calych ksiazek bo Niemcy powiedza ci rodowodowi - ale Niemcy to w ogole Niemcy nie sa bo nie maja rodowodu i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
Bo wiecie rodowd na szkole i na magazyn i co? A w razie co wybronie sie ze nie mam papierow i mnie przyjeli. Jak to - przyjeli mnie bez papierow? W tych czasach? Nieodpowiedzialni ludzie. I co mi zrobia? Nie pasuje do kicia i tyle. PASuje PECH i koniec :(

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie ja te Agnieszke Smieszke rzeczywiscie obrazilam w dniu wyjazdu ale zaczela mi juz tak na nerwy dzialac ze naprawde sie prosilo :( I zaraz mi napisala, ze mam nie jechac TO PRAWDA ale ja juz siedzialam w busiku i jechalam. CZEGO ZALUJE bo godzina i moze bym ten busik odwolala i ...moze tak mialam zrobic? A teraz zostaje siuchtac dalej bo co mi zostaje, nie? :( Na razie :(

Gość osobabezzzrobotna
czasami na widok przedszkolaków mam silne wzwody :O

Gość osobabezzzrobotna
Nie - ja powinnam uczyc w sredniej - takiej jak ta z parafii pod wezwaniem sw. Jozefa, ale ja nie mam dyplomowania w szkole przez ateistke co stala o PARAFIE. Zeby jeszcze byla ksiedzem... na widok dziecka zakonnicy dostaje do dzis silnego wzwodu ta dyrektorka - MOJE ZDANIE :( - na twarzy ten wzwod, a kto wie czy tylko? :(

Gość Agnieszka Smieszka ty
yebana kurwo! odpierdol sie wreszcie od owcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ty wredna durna suko! uwazaj zebym ja ciebie nie znalazla ty dziwko bo bedziesz zalowac tego jak sie znecasz tu nad owca! tylko tyle ci mowie! po chuja kurwa wciaz podajesz jej imie?????????? TO NIE JEST PANI BARBARA TY GLUPIA KURWO TYLKO OWCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!