Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnieszka_smieszka_to_ja

ja i prawdziwaowieczkaboza/ smutnaosobasmutna/ pani Barbara

Polecane posty

Gość ossssobabezrobotna
Wiecie co - zostawcie te Smieszke - to wariatka kompletna. Ona powinna byc SAMOBOJCZYNIA. Ona juz zyc nie powinna. Jej najlepszy kolega to BITELS z ksiazek - uwazajcie na nia jesli macie COKOLWIEK WSPOLNEGO Z NIEMCAMi - jeszcze was ostrzegam - facet to wariat, ona mysli, ze cos nim osiagnie - wytrysk na twarzy jak z nim pojdzie do lozka i nie zajdzie. O ILE. I tyle z Bitelsa i koniec. A wiecie - nasyfic moze w calych Niemczech. Ja zima jeszcze nie rozumialam rodowodow do konca, siostr, Adwentem sobie zylam, protestantami wiecie - tam w tych ksiazkach jest jedna pani pastor od sw. Lukasza Ewangelisty NA WSZYSTKICH po mnie - bo juz kombinuja ze tam pojda w grudniu - dostana Chleb i Wino i moze cos tak osiagna - bo uwazaja, ze jesli cos w tych Niemczech osiagne to tylko tym. No wiecie co - to juz jest skandal. I na to ogrodnictwo tam pojda i tyle. I teraz zalezy co zrobi ta pani pastor tam - da im Oplatek i do piekla pojda bo ja poszlam tam bo ja moglam, a oni? Oni dobrze wiedza ze ciezko grzesza a ja i tak dostalam po tylku bo mialam zalowac ze tam poszlam. Ale wiecie zabytkowa kaplica, niedziela rano - i poszlam i tyle. I ... w sumie powiem nie zaluje - a powinnam zalowac i co? I tyle osiagnelam. A zle zrobilam ze poszlam? No ale czemu msza w sobote wieczorem? Co ja pasche obchodze? I poszlam sobie w niedziele. A raz jeszcze chcialam isc bo byl koncert bozonarodzeniowy, ale nie doszlam bo nie wiem - spac mi sie chcialo i spalam i tyle. No i takie to jest towarzystwo wiecie - mordercy i zamiast o kasie to o reli caly czas i wala ta rela - co moga wymyslic dzieci katechetek? A na mnie wszyscy ze ksiazek nie ma. Niech ida do parafii sw. Jozefa po ksiazki bo takiej zenady jak odstawiaja nasi w Niemczech i Holandii to nie ma nigdzie. Brygidki kiedys tam przeprosze i final. A one mnie tez - a za co? powiedza. A za zywota bo co ja zyje. Jakis glupi ksiadz nie wiedzial po co zyje i wiecie - dorada brygidek powstalam na tym swiecie. A wez zrob dziecko tej a tej - co ona to robi i tyle. I on sie z nimi umowil ze jak nie bedzie chciala dziecka to ja zgwalci i tyle. I tak mnie zrobil, ale to moja matka powie - jaki rozum takie czyny, ale wiecie - a jakby nie miala pieniedzy? Tym bardziej ze rodzice na studia nie placili. No do dzis dla normalnego JEDEN DEBILIZM. BO ONE MAJA RODOWODY BIBLIJNE to sie uczyc nie musza. No to po co jej te studia byly? Co o tym sadzicie? I tyle. Mogla byc katechetka i sie NIE WYSILAC. Byla zakonnica - akurat tak. Dokonczyc sobie cos w Londynie i smolic je DOKUMENTNIE. Biolog ona musiala byc. I wiecie - ona ma do mnie do dzis 100% racji i koniec. A wy sobie myslcie co chcecie. Razem z cala ta Agieszka Smieszka - zwykla zenada NIEWYDANA. I taka prawda :(

Gość ossssobabezrobotna
Ta Agnieszka Smieszka to jest wiecie osoba pogwalcona gwaltem zbiorowym w USA na dodatek i wiecie - dlatego napisalam ze ona sie miala na sznurze W USA powiesic i PO USA atak.. po Polsce. Taka nastepna FIGURA to jest. Katarzyna i tyle. Zajechala wszystko tam. I wiecie to nie jest tak - po co komu kariera Polanskiego czy Wajdy? Po co to komu? A sa przeciez mlodzi rezyserzy polscy, ludzie, ktorzy sie ksztalca, cos prezentuja soba - no niby mozna tych rezyserow wykorzystac ale w sumie CO sluchajcie? tylko te nagrody. A kto ma teraz szanse na Oskara i krecic takie filmy jak Polanski. Ale na przyklad animacje, bajeczki wlasnie, Piotrus i wilk - kukielki - dobra praca przeciez i w ogole. I tez by patrzeli takich ludzi, zeby ich sciagnac czy tu cos robic, a tak? Moze teraz cos bedzie ode mnie z tych karier bo trzeba na nie w USA po prostu narzekac w tej branzy. Bo po Bachledzie nagrod nie ma i to jest prawda. Trzeba narzekac na dwoch mamutow i jest Ok. Ze nic nie robia w Polsce i cos powinni dawac wiecie. I tyle. No co ja w tym wszystkim. DZIEKI BOGU zostaje MI DOKLADNIE TO SAMO co rok temu. Bo wiecie - praca w czekoladach. No to kasa i w Niemczech na magazynie ale miesiac na magazynie w Holandii bym musiala posiuchtac i wtedy po tym ale znowu co... nic nie pasowalo. Ale to ja jeszcze na borowkach mowila - po ci... mi te borowki wiecie :( Ze tak brzydko sie wyraze no i taka prawda. No to wiecie - np. portier na nocki, a to wale te nocki, moze cos na nockach w Niemczech dostane. Kiedy sie skonczyly i wiecie wylecialam tez dalej bo mi zalezalo tez na tym magazynie wcale. Ale nie ze mi nie zalezalo na magazynie tylko wiedzialam ze wszystko jest zle bo co z pralnia i tyle. I z tego mi sie zrobilo juz wszystko jedno plus domek i swatanie i wrocilam do Polski. I mialam 100% racji wiecie, ale myslalam, ze nastepna prace mam z BIURA. A to bylo od Iwonki, ktora zrobila co mogla by mnie zrujnowac, ale po roku to samo. Znowu hotel - Egipt i zarob cos w tej Holandii bo dla siebie kombinowalam dobrze. Szkole na takiej zasadzie mi uznaja w Polsce. Co robic? Walczyli ze swietym Jozefem i ...przegrali. A ta pani dyrektor jest podla bo w SUMIE stoi sobie o pozar w szkole o BHP bo pasuje ja ...wypalic. Ale nikt nie rozumie czemu i ona wiecie po roku powinna byc wyrzucona czy cos. Co ona tak wysoko zaszla w tej szkole? Dajcie spokoj. Jako ateistka gdyby CHINSKA KOMUNE popierala to ja zaakceptuje a tak po prostu wiecie... swiety Jozefie ratuj mnie bo normalnie ZJADE przed tym ekranem - tyle mam do napisania bo BYM SKOJARZYLA a nie mialam zielonego pojecia ze walcze ze swietym Jozefem wiecie, a jej towarzystwo jest TAKIE SAMO - to sa obywatele miasta K. wiecie. Z tej wsi gdzie ja tu jestem. Czy ateisci? Tez - choc to jest nr 2, ale wiecie noze w nich wchodza jak w chlebek swiezutki. Ani w chleb tak nie wchodza. W ciasto tak wchodza do pokrojenia i tyle. No i mi powiedza - ale bys oceny miala w takim ukladzie. Ciekawe czy by cie do sredniej przyjeli w ogole. I ten twoj patron - nastepna szuja - tak uwazaja w Niemczech - pasuje do niego Jan Pawel 2 - kolegow w Polsce mu nie zabraknie uwazaja. I wiecie - wszystko OK tylko skad on mial te wladze. Dobrze o nia na pewno nie stal ale jak zrozumieja co sie tak odwazyl to moze byc, a tak to nie. I wiecie mnie sie snilo ze MOGL SIE ODWAZYC bo bez rodziny itepe - nie rozumieja go. Cos za bardzo go nosilo. No wiecie powod byl - hmmm - no mnie by to nie przekonalo w ogole, ale mnie sie snilo, ze z tego moglo mu sie tak wydawac, ze jest warty tego zeby kariere w kosciele bez rodziny i forsy robic. I tyle. Takie rzeczy i koniec :( No i wiecie - ogolnie ja mialam pracowac z dziecmi, ale bez rodowodu szkolnego - przynajmniej maryjny - choc z maryjnym tez bym wyleciala - tylko biblijny szkolny i pierwsza moja szkola do dzis. Dyrektorka byla szalona , zyla sobie jak Smieszka bajeczkami - kasy nie bylo, a na pewno nie na mnie, wszystkie na nia do prawnika. One same mi racje przyznaja, ze bez tego rodowodu koniec - w koncu dzieci mialy, po tych wszystkich placowkach szkolenia ustawicznego chodzily, a ta patron, corka w Niemczech - ale ten rodowod biblijny tam i nie po mnie do dzis. A tak po mnie i tyle. Skad on jest beda sie pytali? Czy z Biblii? Poniekad ale nie calkiem - to jest objasnione w literaturze roznej - nie wiem czy to jest tradycja jakas zydowska, ale z literatury wiem o tym i wiem, ze rodowod na szkole z tych zdarzen CZESCIOWO opisanych w Biblii mozna miec. Czy to sa wazne zdarzenia? Nie wiem. 50% wazne. 50-% wazne i koniec. Tyle ile po prostu. I koniec :(

Gość ossssobabezrobotna
Ja wiecie napisze, ze PRZEZE MNIE z tych ksiazek nie wyleci nikt. Rodowody maja zeby nie wyleciec i nie po nich. Wszystko jest jakby mnie nie bylo? Czemu - za artykuly moje wiecie - BEZ PRZESADY. No to matka albo artykuly? Ile tego. A moze po prostu po studiach by styklo bo moim zdaniem o studia za duzo i tyle :( Bo sie smieja - trzymaj sie ich dalej - daleko zajdziesz. Ani studiow Ci nie uszanowali , niczego. A gdzie pracowalam - w kuchni z rybami. Na stoisku z rybami i tyle mnie to wszystko obchodzi i wiecie - moge ich przeprosic za zachowanie, ale 100% racji i tyle. A ta pani pastor pewnie sie smieje - bo ma wszystkie ewangeliczne i biblijne bo wiecie pojda sie pytac na pewno - jak to wierza w tym grudniu. I powie - po co przyszlam - tak by nikt nie przyszedl. A tak? Przejmowac sie nimi czy nie. A wiecie jakby nie te rodowody to by ja wyrzucili. I ma wiedziec, ze ma od 4 ewangelistow i po prostu ma ich wyrzucic w razie co i wojna bo kosciol katolicki bedzie manipulowal zeby kaplica byla ich. Bo tam jest NOWY kosciol katolicki i co sobota jest msza, a tam jest raz w miesiacu przez to ma rodowod od 4 ewangelistow bo to jest nastepne Vluyn - ludzie beda nimi manipulowac , a wiecie oni miesiac a rzadza sie bardziej niz Hitler. Tak sie ksiazkami przejmuja i stala praca - powie biuro we Wroclawiu i ma wszystko gdzies bo wiecie - kto by mi to te ksiazki zbieral. Smieszce by zbierali. No tyle potrafia Polacy powiem - Stalinowi do tylka wlezc. Bo po co mi ta Rosja powiedza Niemcy? A co bez Rosji ja im powiem. Polacy nie moga sie wypiac na Rosje. POWINNI ale taki glupole , ze nie moga. A jak beda mogli BO POWINNI wiecie to tylko od Boga to beda mieli jak Go przeprosi Kosciol, ze na krola go nie chcieli bo wy tego nie rozumiecie. Przez to niech do diabla obecnie ida jak dla Niego i tyle. Krolem Swiata jest, ale Polski nie. Bo Polska sie na globusie nie miesci - takie wyjatkowe to panstwo jest. Zawsze musze o tym pamietac w jakim wyjatkowym panstwie mieszkalam TFU :(

Gość psiiiiiiiii
ooo jesli ona sie zabije to agnieszka (kanalie zwykle takie imie nosza ale nie wszystkie) pojdzie do celi a raczej ja powloooka

Gość psiiiiiiiii
sraks

Gość ossssobabezrobotna
Bo wiecie Agnieszka Smieszka dogaduje sie z Niemcami a ja nie. Bo widac. I tyle. Poza tym nie znam jezyka. Wiecie co tam trzeba znac - wszystko ma sie zgadzac i tyle. Chodzi o to zeby byl zbyt na ksiazki, zeby zamowienia byly i interes szedl. Ale to mozna bylo dogadac juz dawno , wlasnie latem GDYBY MNIE POTRZEBOWALI a wiecie ludzie sa tam tacy ze moge ZBIERAC SMIESZCE za swoje zachowanie i POD NIA BYC bo lubie byc POD dla Murzynow. No to maja taka moralnosc, ze tylko tyle widza. POD i koniec :( A oni sa POD tam tez, ale tego wcale nie widza i nie rozumieja i nie ma o czym mowic. A wiecie po co mi tam Afryka? Im nie placa tam. Po co mi tacy ludzie, ktorym nie placa w pracy. Jeszcze mnie tez nie zaplaca i tyle. To dobre dla Agnieszki Smieszki bo tam mozna robic kariere, ale wiecie - czasem lepiej byc portierka i co miesiac miec wyplate niz zbierac ksiazki dla Polski i zostac JAK OBECNIE z golym tylkiem, ale to akurat po tej firmie nie ma znaczenia, a inne rzeczy nie i tyle. Bo sie ze mnie smieja, ze jedyne co umiem to ich obgadywac, a lesbic sie nie chcialam. No to wiecie - do widzenia z takimi zerskami i tyle. A przepraszam sie nalezy bo transport stracilam na amazon. bo do dzis siedze w ogrodnictwie, a ze nie mialam samochodu to ogrodnictwo mi przepadlo bo moglabym byc jakbym miala auto, DLATEGO musialam jeszcze brata ratowac i zycze im tam wielu wytryskow na twarzy i tak dalej... to wszystko :(

Gość ossssobabezrobotna
a wiecie ten brat mial trzymac ze mna i tyle - a tak - bo on nie chce tylko z tym ojcem - no to wiecie - najwyzej bedzie mial wytrysk na twarzy od pedalow i tyle. Bo oni chyba jak nie chca to koncza na twarzy innego pedala jak sie nie chce pedalic. No i on tak skonczy i powie, ze to kara boska i pojdzie od nich i wtedy moge byc, a tak to nie bo za duzo wiem i za duzo se mysle bo sie powinnam z nim hajtnac i go nie chce. I wiecie to jest bardzo skomplikowane, ale powinien o mnie stac - i tak skonczy i caly transport mu pojdzie przez Bitelsa i O TO CHODZI. Bo moze byc - ciekawe czemu i tyle :( JEGO SPRAWA bo powie ze mu znajomosci zawiszcze. Wiecie co on TAK NAPRAWDE MOZE zrobic z taka kasa? Kupic sobie filmy i do kina isc albo w domu je ogladac i tyle. Bo tyle pozytku jest Z BITELSA i jego kolezanek, ze jak bedzie OK ten moj brat to moze byc. Kolezanki sa - transport od nich i z niego leja. Jak ona go uratowala to nie wie ale transport ma - uwazaja ze drugi Bitels, za chwile transportu nie ma i PO NIM. No wiecie co - dojazd tam to 30 minut po prostej drodze z tego mieszkania , a inny tez po wiochach, a ja bylam bez auta i tyle :( Doslownie i nie mialam auta przez to mna pieprznely - myslaly ze przez Smieszke - nie z amazona i tyle :( Taki wspanialy jest amazon. Bo niemieckie auto nie moze byc i tyle :(

Gość ossssobabezrobotna
Ten Bitels wiecie on nie ma rodowodu, on ma rodowod ode mnie, zeby nie wyleciec PRZEZE MNIE. a ten? Z rodowodem tyle kasy? Tak jest w Niemczech. Kase maja OSTATNIE ZERA i kazdy o tym wie. To zobaczcie ile jest rodowodow w Niemczech. Malo? Nie wiem - z rodowami prace sa prestizowe, nie tyle kasy, ale szwindli sie nie robi. A ten moj brat za duzo zarobil i tyle. I po nim. Teraz juz sie powinien poddawac - z psem nie powinien sie zadawac bo rodowod ma. W sumie jak babki na recepcji, a zostaje mu Bitels i jego kolezanki - z transportu i tyle :( No zrobi co zechce. Jego zycie. Taki stary znowu nie jest. Ja bym na jego miejscu jednak z tym ojcem zostala. No ksiadz mu zostal, ruska. Ja nie - ja go nie chce i koniec. A poza tym moze i ten Bitels - ale on... i tak by wylecial z hukiem bo on jest straszny. W sumie dalej kwiatki moze machac i tyle :(

Gość ossssobabezrobotna
Wiecie - powiem wam ku pocieszeniu, ze moja pierwsza dyrektorka w pracy to byla Agnieszka Smieszka. I tyle. Tak dzis mysle - na spokojnie. Bo czemu nie? :( Na pewno jakis gwalt zbiorowy bo tej kobiety sie wytlumaczyc NORMALNIE nie da. I wiecie - moje NORMALNE zycie to ta pierwsza szkola do dzis. Bo coz... ksiazki wybralam zle, ale naprawde sie staralam i gdyby PO PROSTU MNIE CHCIALY tam to OKOLO SEMESTRU skrytykowac moje ksiazki, wczesniej zaporponowac studia zaoczne i tyle w sumie - do dzis tam siedze i nie potrzebuje doktoratu, a tak? W sumie ten doktorat z czasem zaczal byc po prostu obrona na to by z pracy nie wyleciec. Bo wiecie - to jak z rodowodem jest - wywala mnie, ale sie wybronie, gdzie indziej mnie przyjma i tyle. A wiecie - zawsze kosztem lekcji w szkole ten doktorat takze niech sie nikt nie ludzi ze w razie co ja postawie na doktorat. Tam dla mnie istnieje tylko data 2005 - 5 lat meki panskiej, skonczony i DO KONCA ZYCIA swiety spokoj mialam miec - taki mialam doktorat. No ale coz - jedno swinienie - 2011 i zero doktoratu. I powiem wam - gdyby to mialo sens to na pewno 2006/2007 ten rodowod biblijny na szkole bym miala i bym w tym technikum siedziala BEZ TEGO POZARU i swietego Jozefa - nie wydana - i i tak nikt by nie podskoczyl - z powodu lichych ksiazek tez i od razu pisze DO DZIS BYM ICH NIE RUSZYLA - tylko bym sie maturami interesowala - jak to zdali. A ze jedno swinstwo, procesy, to sie nawet tym nie interesowalam. Bo wiecie - szkola to nie jest papier, szkola rowniez ksiazka nie jest, a zawsze bym latala z wynikami matur ubieglorocznych - pani dyrektor - tyle zdalo w zeszlym roku, co to w tym roku - tak kiepsko? I bym latala do kuratorim i chcialabym wszystko widziec, rozumiec. Taka jestem. Jeszcze sie moglam sie uratowac, ze zrobic sie RYBA na nich w tej szkole - od brygidek dziecko. I tez bym sie uratowala. Nie musialabym sie wydawac. Bo chodzilo tylko o to, ze wydana nie jestem. Przy okazji zapytuje niniejszym czy ja jestem czy nie jestem ochrzczona, no ale co to znaczy przy slubie koscielnym - z kim to nie wiem - z mysza koscielna i tyle mnie to obchodzi. I nie wiem ... naprawde chce wyjechac, pracowac fizycznie - tak mnie po tym wszystkim ta szkola interesuje. Za duzo klopotow mialam zeby sie czymkolwiek przejac. Te konspekty tez byly niesprawiedliwe. W ogole chcialam napisac, ze przez moja prace w szkole w roku 2005/2006 zabil sie Amerykanin - no wiec Polak sie zabil, ale najpierw zabil sie Amerykanin. A ja? Ja moglam isc na bezrobocie wiecie, ale co tu robic bylo dalej? I tak mieli mi w domu powiedziec, ale byl telefon jest praca. Nawet gdybym byla zarejestrowana - co by to dalo? Jest praca prosze pracowac, pozniej dalej. Choc czy by stala ta dyrektorka? A w tej szkole w roku 2005/2006 mieli mnie nie oklamywac i tyle bo przez to sie czlowiek zabil, a klamali od A do Z. I dlatego ja nie jestem po stronie Polski bo tyle z calosci i koniec. Ja moglam tez przez wakacje choc na miesiac wyjechac zarobic - oni mi placili w roku 2006 - ja bylam PEWNA, ze praca dalej bedzie. Zera kompletne i tyle :( Kiedy to bylo - a dyplomowanie? BO WSZYSTKO DA SIE ZROZUMIEC, ale dyplomowanie bo uwazam ze przez Urzad Pracy problemu Z PAPIERKIEM by nie bylo, a tak zrobil sie taki problem ze po prostu GLOWA MALA - jakbym nie mogla sie po prostu na bezrobociu zarejestrowac. Do takiego skandalu i kradziezy by nie doszlo i tyle. I tyle mnie to obchodzi i koniec wiecie. Bo to jest ZLODZIEJSTWO ze nie mam dyplomowania. Bo to moze byc, ale mialam miec teczke najwyzej rok dluzej. A doktorat jest istotny - nie dosyc ze szkolny wiecie to staz trwa 2 lata. Po co ja mam tam wracac? Ja tego ratowac nie bede. Na ziemi byl potop, szkola to tez jest potop i tyle :( Teraz w szkole na miejscu w tym ukladzie same troje, czworki najwiecej - tylko kasa. Ja mam oceny ratowac. Po co? Z rodowodem sie nie oplaca uczyc, stac o szkole, oceny. Musi sie nalezec stala praca i tyle. Jest to smutne, ale takie zycie. Religii z biblijnego rodowodu zawsze bedzie mozna bedzie uczyc po jakichs kursach tez - tyle starczy. I ta moja matka tez przepadla w tym Londynie bo ona nie rozumiala ZUPELNIE ze ma opinie bylej zakonnicy. Slusznie czy nie - tak sobie slusznie, ale ZAWSZE sie musi z tym liczyc - nie w Polsce, ale w Europie tak. W Stanach tez powiedza. No to wszystko jeszcze zalezy i tyle. To jest skomplkowane i to najwazniejsze obecnie nie jest. A co jest? Ona ma co robic i bez zmiany pracy magisterskiej, ale czy te studia mialy sens? Bo jesli beda mialy sens - to wersja A, a jesli nie to zmiana pracy na Karola Linneusza zeby nie miala opini bylej zakonnicy bo brzmi to wiecie jakby pewnego dnia sobie wyszla i wiecej nie przyszla a ona po prostu nie rozumiala, ze w akwarium sie znajduje. A poza tym w tym akwarium i tak byla PIRANIA z Anglii i wszystko bez sensu i tyle bo akwarium bylo niemieckie, rosliny tez, wszystkie rybki byly niemieckie, a jedna byla z Londynu i tyle :( I tak to jest w zakonie brygidek , a wszyscy mysla ze one sa nie wiadomo co i kto :( Ostatnie meliniary i tyle. Ale kase zawsze maja - tyle maja mi do powiedzenia, nie to co ja powiedza. Ale wiecie - moja matka do dzis ma forse wiecie i jakby moglo byc NORMALNIE, zeby sie mna zajely, cos mi daly na szkoly, na jezyki NIC - jak wariatki kroja te rybe w ten piatek i tak po mnie w zyciu. Niektore beda w NIEMCZECH zwlaszcza - tak powinno byc - rodowody biblijne na szkole - wlasnie brygidki, ale ile. Moja matka na pewno, ale ona juz nie jest brygidka. Ona tych gwaltow nie zdzierzylaby tak czy siak I MA RACJE. Ja tez i koniec. Dlatego nie. Przychodzi facet, gwalci cie, w dupie cie ma - jak ojciec ja - i TO JEST NORMALNE. TO JEST NORMALNE im powie? Bo one sa ryby. No to ona miala to wiedziec I W PRZERAZENIU by uciekla. Gwalt to cos normalnego? I zwialaby do rodzicow, POMOWILA je i wzielaby sie za zycie, za wszystko - i wszystkoby bylo lepiej lub gorzej. ZE STRACHU by sie wydala - takie zycie. ZA BYLE KOGO. Byleby nie miec z tym nic wspolnego. A siedziala tam jak KONOWAL 5 lat, niczego nie rozumiala - Aniola widziala o ksztalcie ryby. JAK KRETYNKA ostatnia. Przez to zniszczyla rodzicow i tyle :( Na szczescie mieli rodowody od zwierzat bo PO NICH. Do pieca i tyle. A tak ryby zjedli, ale ona - zadna ryba. Bo czemu ona tak szalala? No przez to - niczego nie rozumiala. Ona myslala, ze one se jak ja - kulturalne, mile, sympatyczne, a to byly RYBY , RYBY jakies. I wiecie ile tam jest morderstw wiecie, gwaltow, te ryby ta wala w nie jak glupie i tyle - i to jest prawda, a reszta to pierdoly i tyle. I zakon moze rozwazyc nawet, ale brygidki nie, dzieci nie, byle co i tyle. Malzenstwo - no... tez to takie. Ale to wszystko jest otwarte, a reszta - bez znaczenia :(

Gość ossssobabezrobotna
Wiecie te Ilony i inne laski to kompletne zera i tyle. Szkoda mi wrecz czasu, zeby kogokolwiek o tym przekonywac. Przed chwila pisalam tu list, ale mi go wcielo. Religia interesuje mnie tyle ile wiecie. No na pewno w jakims tam sensie i tyle. Ale tak sobie - jedna rzecz w sumie mnie w relii interesuje i nic wiecej. Na pewno nie Adwent niemiecki i latanie za pania pastor. Juz bardziej nowosci wydawnicze w Niemczech, co warto przeczytac, co sie ukazauje - bo co tam mozna robic w wolnym czasie w takiej pracy - duzo - pisac bloga o ksiazkach, znac sie z byle kim, byle gdzie jezdzic na jakies spotkania, byle kogo znac przede wszystkim wiecie. No rela tez sie mozna interesowac, ale nie za wiele. Ja to tak z nudow poszlam raz do tych protestantow i sie z tego spowiadalam, zeby nie bylo, ze sobie zarty robie i tyle :(

Gość ossssobabezrobotna
Wiecie ja stad ide bo jakby nie sw. Jan Ewangelista to po mnie. Na brygidki trzeba uwazac i przed nimi sie zwiewa. Na szczescie sw. Jan Ewangelista istnieje i nie po mnie. Bo tak po mnie i tyle - musze sie poddawac TAKIM SZMATOM - jedynie, ze kase maja. One i ich rodowody biblijne. NA SZKOLE im powie Pan Jezus. A krzyz? Krzyz w dupie, a rodowod biblijny wazniejszy. A po co ta cala Biblia jakby krzyza nie bylo. Ale dogadajcie sie z rybami i tyle :( On to tam im wpierdoli a ja? :( i tyle. Najwyzej do pieca i sie beda smazyc. NA PATELNI. Tyle :(

Gość ossssobabezrobotna
Wiecie rodowod biblijny to NAJWZYEJ EWANGELICZNy - w zakonie i tyle. Stary Testament. A krzyz? Zakonnica bez krzyza - cos strasznego :( No wiecie... tak to jest i tyle :(

Gość ossssobabezrobotna
I patrzcie - poszlabym tam I PO CICHU - CICHACZEM o krzyz bym musiala stac i PO NICH. Moga sie wszyscy wyniesc i tyle :( I wiecie - one maja krzyze na glowie. Ale ktore? Moja matka miala krzyz na glowie i tak ocalala. A reszta? One sa CHORE NA LEB :( Naprawde. A wiecie co jest warta glowa ryby? Wyrzuca sie ja. Psy jedza glowy ryby i tyle :( - To zeby sie nie uczyly mi powiedza. No coz... gdyby ten Pan Jezus nie byl nauczycielem to troche racji bym im przyznala. Choc w tej Biblii wiecie. A uczeni w Pismie? Tyle racji mieli mi powiedza. No ale kosciol UCZY i tyle. I po co im ta Swieta Inkwizycja kazdy powie. Na uczonych w Pismie powiedza. To na nich samych. Nic tylko pisma, a reszta? A co maja wyczytac to nic. Bo np. Bog mowi to oni glusi, ale to co oni napisza ONI to swiete. No, no, no - juz tak jest. Na ziemi - a to na chwile :(

Gość leczsię.....
Dziewczyna chciała Ci pomóc ale widzę że choroba przeszkadza Ci w prawidłowym osądzie sytuacji i normalnym życiu. Powinnaś być gdzieś zamknięta z dala od internetu by normalni ludzie nie wpadali w Twoje chore pułapki :o

Gość leczsię.....
To bez sensu że chore osoby mogą ot tak sobie klikać wśród zdrowych nie mających świadomości o tym że mają do czynienia z wariatkami

Gość ossssobabezrobotna
Ale macie duzo do napisania - gdyby nie zgraja wiecie zloczyncow to bym napisala co to za rodowod biblijny - on jest Z OBJAWIEN. Uwazam, ze Pan Jezus tez mial ten rodowod. Na pewno i tyle. Bo byl Zbawiecielem, Maryja tez - oni to wiedzieli, rozumieli. I dlatego on nie musial chodzic do zadnej szkoly bo mial rodowod - cos tam wyczytal i mogl uczyc z tego rodowodu i tyle. I wiecie dlatego 12 lat mial i im uciekl, zeby nie bylo, ze stal o ojca. Nie stal. Smolil go, ale nie dali mu. Tak sie rodowody liczyly Z POWODU SZKOL i tyle. A przeciez oni mieli rodowod na szkole i teraz - sprobujcie sie smiac Z ZYDOWSKICH uczonych w pismie. Z faryzeuszy jeszcze, jeszcze, ale z tego NIC. A na tym polega szkola, zeby byc UCZONYM W PISMIE? A tradycja. Bo to chyba jest historia szkoly ogolnie wiecie - ze z tradycji uczyli. I oni mieli POWOLANIE, a rodowody tez i sie PO CICHU smiali i kasowali jako ...rzeznicy pasuje. No czesc rodziny, a ci stolarze. A chyba duzo z rodu Dawida mialo te rodowody wiecie i ja tez go mam za tyle klopotow bez sensu TYLKO Z POWODU wydania. I wiecie - ja nie potrzebuje W OGOLE tej bioli. Ja moge 10 jezykow uczyc i tak powinno byc, ta biola to... ja mialam byc ogrodniczka i to jest jedyna prawda o zyciu. Z rodziny. Czy bym prace dostala to jest punkt B, ale wyksztalcenie srednie ogrodnicze w Polsce mialam miec. Pozniej mialam byc archeologiem I TO BYLO tez dobrze i wyjazd i wydanie sie lub nie ale Niemcy by mi zostawali i kraje arabskie i hotel i recepcja i BYLE CO i mieszkanie i sklep i wszystko i malzenstwo z Niemcem tez. A tak? Ja sie cala zaburzylam IDIOTYCZNYM liceum - po co tam polazlam i tyle. No ja to wybraniam, ale sensu zero. Tylko technikum ogrodnicze moglo mi tylek w zyciu uratowac zwlaszcza na zachodzie. Bo tak by w kazdej szklarni o mnie staly, a tak mnie pieprza z calym doktoratem - a co ja tam sie uczylam w szkole. No sama zostalam - jakis wybor to byl. CZEGO ZALUJE. Ale rodowodu biblijnego na szkole nie mialam , za glupia W TAKI SPOSOB bylam bo bym tym OCZYWISCIE pieprznela w roku 2004 i bym sie wydala. Przynajmniej tego bym patrzyla i PLOTY - i ostatnia wywloka to ja. W sensie obgadywania, dosrywania, idiotyzmow bo taka jest szkola, a tak uczylam sie bez URZEDU PRACY powiem i tyle z calosci. Bez znajomosci powiedza. Bez urzedu pracy bo tak i juz. Bo nie mialam stalej pracy i po mnie i to wykorzystali I ANI PAPIERKOW nie nazbieralam a tak by bylo jasne, musieliby sie o byle co pytac bo bym prosila zeby sie zapytaly w urzedzie pracy co ja mam robic? A tak - co? Ja tam mialam jezdzic? i tyle :(

Gość sdfdffdggfg
czemu nikt sie nie zainteresuje i gdzies tego nie zglosi? powinni ją zamknąć w psychiatryku

Gość ossssobabezrobotna
I tak to wiecie jest. Bo czemu ja sie nie smieja? BO NIE MAM HUMORU I NIE BEDE MIEC. Zebym miala to dyplomowanie to NATYCHMIAST jestem w szkole bo ani pieniedzy ani niczego - znowu jakis DAREMNY wyjazd nie wiadomo na ile. Tak jakby mi sie podobalo tak zapieprzac w takim towarzystwie. Juz wole najgorsze szkole niz to chu... i tak dalej wiecie. BO TAKA PRAWDA. Ale co mam robic? I tyle :((( na razie... :(((

Gość ignorować trzeba
nic więcej nie da rady zrobić niestety. Nie da rady zablokować wynurzeń chorego łba w internecie i ccory łeb niestety to wie i z tego korzysta.

Gość osobabezzzrobotna
Nie wiem czy piszsz o mnie czy Smieszce. Ignorowac - nie da sie ignorowac kogos kto Ci wyrzadza krzywde i jeszcze powie Ci - ty sama sie krzywdzisz , idz sie zabij. Bo tak beda mowic - ignorowac to ktos na czerwono - ja sobie ZYCZYLAM wiesz zeby mnie zignorowano. Ja sie mialam modlic o to bo ja na wszystkich za granica, a w szkole tez - IGNORE, a oni na mnie z LUCYFEREM. A teraz wiecie oni by chcieli IGNORE, ale teraz ja z Lucyferem na nich i ...po nich. Co oni sobie nie mysla? No to nie dosc, ze tej PIERDOLNIETEJ w leb Iwonce ustapilam samochod - jezdzila jak popierdolona - przynajmniej tak mowila, w dupie ja mialam dalej jak widzialam TO JESZCZE NA MNIE. No wiecie - mimo wszystko nawet za ta granica znalazlam sobie swoje zajecia. Pisalam sobie rozne rzeczy, przemysliwalam co dalej i po prostu mialam sie POMODLIC zeby mnie zignorowali i tyle. Bo normalnie rzucili sie na mnie jak STADO DZIKICH ZWIERZAT. I tak ich postrzegam bo co zrobic :( Ale zachodni nielepsi - to samo :( i wiecie - zignoruj - tylko mozna sie modlic, zeby sie odwalili i tyle. Zeby wlasnie zignorowali czlowieka bo wiecie ja w ogole planow nie mialam zwiazanych z ludzmi w domkach. No i gdyby nie ta pralnia kto wie co by bylo - bo na pewno bym taka nie bylam jaka bylam i tyle. A tak to sie odezwac balam i w ogole. No juz bylam taka jakas walnieta wiecie i tyle wam SZCZERZE napisze i ze rozmyslam o rodowodzie biblijnym na szkole a nie o was - ze moglam sie go w sumie domyslic i tyle. On byl do zgadniecia ale trudne to bylo. O wiecie w czasie wolnym mozna poczytac przeciez, poogladac film, byle co robic naprawde - gdzies isc, jechac i tak dalej. No co jeszcze mozna zrobic? Nie wiem - wyspac sie , najesc sie. Byle co. I powiem wam nie ma juz zmiluj sie i tyle. Koniec i kropka. Jeszcze myslalam nad tym mlodszym bratem i jego ojcem. Po prostu szkoda ze mu nie dal rodowodu. Bo on ma rodowod ten ojciec. Ta kariera jest i nie jest OK - gwiazd nie ma. Dlatego on chcac nie chca jesli do ojca biologicznego i matki chce sie przyznac wiecie - tej ktora do Holandii oddala - to musi , po prostu musi byc tym Szekspirem bo wielu aktorow nie bedzie go chcialo na oczy widziec. I powiem wam co racja to racja bo powiedza - no to co to za ojciec jak ciebie do aktorstwa nie ciagnelo. Co ta kariera byla warta. Ale wiecie - po przemysleniu doszlam do wniosku, ze tego rezysera tez Szekspir zezarl i wiecie on a Polanski. On sie mial wrocic po tym do Anglii, zrobic z 2 dziela Szekspira do telewizji, nastepnie cos w Kanadzie wiecie - czy z Kanady do USA i TAK NIE PO NIM, ale SZEKSPIR i po nim. I tyle. I taka jest prawda. Bo bedzie ze wszystko przez rodowod - mial jej wsadzic w inna dziure, a tu dziecko i cale zycie spieprzone i tyle. Ale to jest przez SZEKSPIRA i wiecie - on z Anglii - a aktorzy byle jacy - w sensie nie Anglicy i wiecie - teraz Szekspir w Anglii i oni tez sa normalni PO SZEKSPIRZE w Anglii. A tak to nie - i oni przez niego niczego nie osiagneli i tyle wam napisze. Ze ten Szekspir dla Anglikow jest bardzo wazny. I oni teraz dopiero w USA moga cos osiagnac wiecie. Teraz. Jak zagraja w TEATRZE w Wielkiej Brytani cos z Szekspira. A on dobrze myslal, ale dziecko i sie wylozyl i tyle. I moze mial to dziecko uszanowac ale taki szok, nie umial - by mial rodowod to takie zycie jak jego i kop pietro nizej KOMPLETNIE - za wszystko , nie tylko nie za niemoralnosc. Ogolnie za calosc i tyle. :( No ale jest jak jest i juz wiecie. No ja tym aktorom , zeby cos tam w tym USA osiagneli. Moze zeby grali chociaz. Ale to z Szekspira tylko do USA moga isc. No moze im zle nie ma w Kanadzie, a moze by mieli cos w USA jeszcze, a na pewno by byli normalnymi ludzmi, a tak to sa wlasnie zniszczeni przez ZLEGO REZYSERA bo wiecie np. Polanski - Kinski na przyklad zawsze mogla byc TESS i na przyklad zawsze ta Tess ona bedzie, ale to nie jest wina Polanskiego, a ten ojciec tego brata tylko widzial to swoje dziecko i oni poszaleli jakby krecac u niego - czy grajac i tyle. W sensie tak sie zrobilo. Jak np ta nasza Bachleda Zosia. Tylko oni sa normalni, graja a ona niby tez normalna, ale to takie wszystko - nie tak to mialo byc. Choc powie czego sie spodziewali. No nie wiem - w USA cos powinni miec, duzo racji mieli wiecie i braklo WYLACZNIE Szekpira choc kurde moze cos grali, nie do konca wiem. Kiedys sie okaze i tyle. Takie zycie. A on jest wiecie STRASZNIE POSZKODOWANY rodowodem ojca i koniec. To on mu sie nigdy nie da za to. Jakby wiedzial jaki ma rodowod to by go wrecz POZARL bo to taki lew jest i tyle. I tyle. Cala matka w sumie i koniec. No ale rodowodu mu nie dal, nic nie moze miec do niego. No i w tym ksiazka mojej matki, ktora ma dokumentnie gdzies i ktora miala sobie po prostu darowac i bylaby zupelnie normalna a tak? I tyle. A to zbieraja ksiazke siostry i tyle. A ona tez byle co w zwiazku z tym moze robic. Ona przegrala bo sie Chinka zrobila, ale co miala robic wiecie. I mogla tylko TROCHE zle stali o te Chiny wiecie i napisze ze wszyscy Anglicy zle stoja o te Chiny i PO NICh. I sie robia wlasnie Chinole z nich bo tak i juz. Ale to wam nie napisze bo byscie za duzo chcieli wiedziec. Za madrzy byscie byli a po co. To nie jest najwazniejsze. Madrzejsi od Salomona i tak nie bedziecie a wcale nie o to chodzi. A o co ktos powie? Na przyklad o to czy da sie zrobic dziecko tak - baba stoi tylem i facet stoi tylem i czy umie jej tak wsadzic i zrobic dziecko. Nie wiem czy to jest najwazniejsze, ale czasem chyba tak wiecie. Choc bo ja wiem? :(

Gość osobabezzzrobotna
Choc nie - powiem wam pasowalo mu z tego USA wyjechac do AMERYKI POLUDNIOWEJ wiecie. Bo tam Niemcy siedza. Do Niemiec nie za bardzo , ale do Ameryki Poludniowej moze i mogl jechac i moze nawet z tej Kanady - za tym rodowodem ze on jest Niemcem. I patrzcie tak mu pasuje i ten ... a takie rzeczy i tyle :( No nie wiem - ja to jeszcze przesledze - cos w Meksyku NAWET TERAZ i do USA no ale to juz nie te lata - gdzies tam mial sie wycofac, no ale inne filmy i male filmy w tej Kanadzie, do Meksyku - cos z Niemcami jak Bachleda i do USA i prawdziwa kariera hollywoodzka. I WTEDY bylyby gwiazdy a tak cale zycie to dziecko i dziecko i gdzie to moje dziecko jest :( I tyle - i wiecie jak dobrze trzeba znac rezysera zeby mu zaufac. A ci ludzie z tych jego filmow maja na pewno tez niezle zrabane zycie i ta Figura na pewno najlepiej wyglada. A ten jej mężus jak nie wiedzial o tym wszystkim to mi kaktus wyrosnie i tak sie to ulozylo. Jednym lepiej a drugim gorzej i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
I wiecie - ale gwiazdy w tych ksiazkach - ja powinnam tam byc wrocona i przez Kanade mieliby USA i byloby OK. Ameryke Poludniowa by ode mnie mieli i byle co, normalna gadka , praca i ja sie tez zachowuje normalnie, a tak to wiecie - calkiem niezle tam wygladam. PRZYSIEGAM :( Mam nadzieje, ze kiedys bede LAC ZE SMIECHU bo w sumie - niemieckie ksiazki do Kanady. Czy to jest jakis pomysl? Bo dlaczego nie polskie? A do Kanady? Oplacaloby sie? Francuskie mi powiedza. No wlasnie... amazon. fr? :(

Gość osobabezzzrobotna
Nawet wiecie nie chodzi o ilosc tylko pomysl i tyle. Ksiazki niemieckie w Kanadzie, no to za chwile w USA i tyle. I tak by mieli USA, a tak? Oni moga sobie POMARZYC o USA jak dla mnie. Bo oni maja USA od SMieszki - normalny powie, ze maja tyle nie pic. HERBATY. A moj starszy brat tez bo dla normalnego Niemca to wiecie - wy tego nie rozumiecie - ale moze se ta kasa DUPE WYTRZEC i tyle moze - albo twarz - jak tam woli i tyle.Bo tak i juz. To mial ten rodowod czy nie i do widzenia. No wiecie - w zyciu sie wybiera albo wartosci albo kase i tyle. A ja wole isc pracowac fizycznie niz stac o szuje. Ten mlodszy brat to tez szuja - ja to doskonale wiem. On mnie po prostu nie docenia, a kiedys jest to PIES moze rodowody kiedy i ja mu tylko pieniadze rzuce, a reszty nawet widziec nie chce. Takie mialam zycie w Polsce i wybaczcie. Po co sie urodzilam - no fakt i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
Tak to jest - tego brata tu tez nie dam , wiem czyj jest i koniec. A reszta niech sobie robi co chce. Ten starszy mi powie, ze rzadzic mu nie bede. TO NIECH SIE ODPIERDOLI z laski swojej z cudzego zycia jak mu sie nawet papierow nie chce wyslac. Nie stac idioty cholera i tyle. Na niego sie nawet WYSRAC nie oplaca - takie gowno i idiota. Po prostu przez powalow polskich poszlabym za takie gowno i pomiot jebany w leb siedziec. Bo ja moge zrozumiec, ale kuzwa - mam mu wspolczuc, ze tyle zarobil? On jest popierdolony, ale wiecie ten jego ojciec biologiczny to tez moja zagadka. Jak on stoi o to swoje spoleczenstwo. Chyba tak jak ja juz stoje i tyle. Dlatego nie umieja mu dac rady. I wiecie - to jest taka historia, ze jedna rzecz dala mu rade ale co z tym zrobic to nikt nie wie. I to bylo to i na niego miala pewna osoba ruszyc tak i PO NIM , musialby sie poddawac, ze kretyn wiecie. A tu nic. I on z tego ojca tez jest jebniety i tyle. Takze co - no ale wspolczuc mu? Czego. A ja go smole bo ja tez wiem rozne rzeczy o swojej rodzinie biologicznej, i go pierdziele i tyle :( Wszedzie to samo i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
Oni wiecie jak w tej wielkiej firmie amerykanskiej nie beda mieli USA to gdzie oni uciekac na starosc zamierzaja. Do Francji mi powiedza. No - to ich autami znajda i tyle. A poza tym myslalam, ze troche dalej by uciekli chetnie, ale kto wie. Bo wiecie - autem taka firma amerykanska? Nie stac ich na samolot. Ale towarzycho takie, ze NIE WYPADA. To co to - normalne jest? Wiecie - kto by tam mogl latac? JA. I tyle. I o to poszlo. A ja tam w ogole 4 tyg. noz w plecach. Co tam po mnie zostalo? NOZ RZEZNICKI. Dalsze zycie zawdzieczam iwonce. No bedzie stala o moja smierc, a ja jej o jej samobojstwo. Ilonie zostaje nastepny MAZ w razie co. Innym? Ani tyle. Mnie tez. Ktos. Ale kto? Na razie musze choc na chleb zarobic i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
Oni moga sluchajcie wyjechac na urlop do Francji tylko jak mysla o tym by miec niemieckie ksiazki w Kanadzie. Tak to nawet TYLE Z TEGO nie ma. I koniec. I to ode mnie. Do Grecji powiedza. A USA? Internet. I zobaczcie - cale ich zycie to siedzenie w necie i SRANIE komu popadnie. A Twoje nie powiedza? Ale sie porownuja - w glowach NASRANE. Ja sie zapytam ich pewnego dnia - a gdzie mamusia i tatus? ZNIKNELI, tak? A groby gdzie maja? Oni USA maja - albo nie maja. Ciekawe czemu :(

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie ja jestem w tym wszystkim co robie konsekekwentna az do bolu - mnie pomogla w tym wszyskim LADY DIANA SPENCER, ktora na zawsze pozostaje HONOURABLE na swoja rodzine i tyle. Bo sie ze mnie smieja, ze nie moglyby byc niemieckie ksiazki w Anglii . No jak im je ktos kupi tam to na pewno i tyle. Blizej na pewno to jest niz do Kanady i na pewno wiecej zlecen niz do Polski. Na mur beton. ps. skad to wiem? Na stolowce tak pisalo - jak bylam w grudniu w ksiazkach. Ze do Anglii trzeba posylac je bo to ma sens, a reszta nie za bardzo i tyle. Taki byl transparent tam i tyle.

Gość osobabezzzrobotna
Nie wiem kto to napisal - moze zwiazki zawodowe tam - takie cos tam pisalo. Propozycje - taki HYDE PARK to byl i tyle. Co o tym sadzicie? Niemieckie ksiazki w Anglii. Na pewno wszyscy kupia. Jeszcze teraz... ale probowac mozna.

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie dlaczego te gnioty nie maja USA? Ten niemiecki amazon? Bo sie ze mnie smieja, ze do dzis nie mam PRZEZ NICH pracy tacy sa genialni. No ale zyje do dzis - taka jest GENIALNA. po co mi powiedza? A po co oni zyja? Oni nawet Niemcami nie sa. Dzis zyja jutro nie poza tym i niech stoja dobrze o to zycie bo po nich. Bo wiecie - powiedzialam im, ze wysylaja na nich zabojcow. A czy oni wiedza ze jest ktos taki jak PLATNY MORDERCA? Czy ci ludzie maja w ogole wszystkie klepki w mozgu? Dajcie spokoj. Platny morderca to ktos kto zabije kazdego. I smieja sie z papieza, ze cudem przezyl Arabow, a ze mnie ze sie nie chce poddac a tyle to warte wiecie lecz ja napisze tak - tyle warte to bo Zachod popiera platnych mordercow - bo gdyby nie popieral to HAKI AGCA wiecie by siedzial. Kto wie co planuje ten chory umyslowo HAKI z tego ogrodnictwa? Moze tez chce mnie zabic? On chyba moze i chcial byc platnym morderca. Kto wie? I tez sie smieje z papieza, a wielki katolik DLA KSIEDZA. Ale on ma 1 dziecko na brata, za chwile robi drugie i co ten brat mu moze zrobic? Moze go zabic pojdzie siedziec i wszystko przeze mnie. I zobaczcie ON JEST NORMALNY? No to jak on szanuje rodzine? To jest Arab bez rodziny? Robi jak ksiadz drugie dziecko na tego brata, z tym ze ksiadz ma te dzieci przynajmniej, a on nie. I co on robi? Bo chce wyjechac z 2 dzieci. No ale nikt mu pracy nie da przeciez - no jak ma te dzieci. To adoptuja i tyle. I beda miec dwoch adoptow i on mnie zabije bo sie nie chce wrocic i NIE MUSZE i tyle. On tego nie rozumie, on mnie zabije , on zostanie PLATNYM MORDERCA i one go tam kabaca tak - a on jest powalony i ogrywaja go papiezem i rady mu nie dadza, ale mnie zabije. Ale jakie ma prawo? Zona Zaklina, on praca w Anglii i 2 dzieci adoptowanych. Bo czemu ja nie chce dzieci adoptowac. A co nie moge miec swoich? Czy on jest normalny? Najgorsze co istnieje to adopcja. To po co robi swoje? Bo ma czym powie. No wlasnie ja w to watpie i tyle. Jako platny morderca to normalne swinstwo mi zrobi - on i tak mi swini caly czas. Przeciez ja go w dupie mam do dzis - jedynie ze forsa rzadzi. To moze tak - wroce jak w sprawie kasy ma do powiedzenia ZERO. Bo ja mu naprawde nic nie zrobilam - mial mi placic i spierdalac I NIE. I CZEMU WIECIE? CO JA MU ZROBILAM? :(

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie ten Haki robi TO SAMO CO KSIADZ. Ale ja nie powiem po co i czemu. Po prostu WARIAT i tyle. Nie uzywaj Pana Boga swego na daremno - to jest on i cale zycie ma takie, a pierwsze przykazanie - nie bedziesz mial bogow cudzych przede mna. W co on wierzy? I wiecie - on mnie zabije jako PLATNY MORDERCA jak mu te lesby glupie zaplaca. I powiedzcie czemu on o nie stoi? On uwaza, ze jest moralny. Nie jest. Stoi o lesbijki. Bo nie wiedzial, ze one sa takie - zwlaszcza ta Zaklina i tyle. Ale mial je wyrzucic, a on o nie stoi, kreci, oszalal i tyle :( On sie leczyc powinien - a one na mnie. Gdyby wiedzialy jakie sa do niego glupie i jak one przegraly z nim TO BY SIE POWIESILY NA LAMPACH w tym mieszkaniu. A ja tez mi powiedza. Ja to wiedzialam od razu, ale z ich lesbijstwem nie wygralabym, nie ma na to szans i koniec. To jest sens ich zycia i sa wciagniete tak, ze nie ma szans. Jedyne co mogly zrobic to byc moralne i lepsze od Niemek a one - po co one sie lesbia? No sa lesbijkami - to powinny same sie spakowac. A ja tez bo niewydana. No to tam tyle ile. One sa lesbijki - one sa jebniete i tyle :( Ta Magda tez - sorry ale co rano biust na wierzchu. I tyle :(