Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnieszka_smieszka_to_ja

ja i prawdziwaowieczkaboza/ smutnaosobasmutna/ pani Barbara

Polecane posty

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie - tych czekolad mi zal, ale wszystkie laski co tam byly to za slabe byly do tej Iwonki - rzeznik ona jest i pracuje w rzezni. Ja ZALEDWIE stalam o mieso a mialam O OBIAD i PO NIEJ. Musialaby sie poddawac. Czyzby ja tak kochali? Wiecie co myslec o biurach podatkowych - moze i racja niczego policzyc. No ale holenderski to miala znac. Bez sensu przeciez i tyle. Kosmetyki w Polsce - idiotyzm i tyle :( Jak dla mnie - ChEMIA sorry. Ona ma myslenie z ciezkiej komuny. Twoi rodzice ani tyle - prawda, ale to nie moja rodzina. Ja jestem adoptowana i tyle :( Ale wiecie - dniowki i po tej szmacie i tyle. A tak? Ona ma sie dobrze, gnoi dalej kogo popadnie. Pani J. by nie zgnoila nigdy i mam sie o niej wyrazac. Dobrze SWINIA - moze byc? I CHUICA. I co jeszcze? Gdzie ona ma dziecko? HANIBAL LECTER. Moze byc? I tyle. Bo jej siostra miala 2 dzieci, ale cos sie stalo i zniknely wiecie. I co z tego ze jest po studiach - no to miala dziecko i tych studiow mialo nie byc. Nie za duzo to? I facet Holender i siostra w Niemczech. No to ten facet Holender - chce go znac. Bo jednak brat mi przez nia przelecial. A to rodzina i tyle. No i to wszystko. Jak przyjdzie z facetem Holendrem innym niz gosc o imieniu SENDER to moze byc - nie wiem czy takie imie istnieje, ale tak na niego mowili. Co prawda goscia mozna podstawic , adres tez. Wiecie - myslalam , ze sa uczciwi. Ta Iwonka to jedno klamstwo. Mam prawo ja zabic jalk bede miala kase i tyle. Hakiego na nia wysle - zaplace mu i ja ZARNIE i tak sie to skonczy bo zle stoi o wszystko. Mysli, ze jest Lady Diana a jest zwykla kurwa, ktora nawet kurwic sie nie umie wiecie. Jak jej siostra swietej pamieci i tyle. Byla to prawdziwa matka Polka ani tych dzieci widziec nie chce. A Iwonka? Dziecko porzucila. I tyle. No jak bedzie miala rodzine w Holandii to moze byc. Ty ani tyle nie masz mi powiedza. Matke mam i niech wydupia ze swoim facetem i dzieckiem tez. Matki nie ma - tak wnioskuje, a matka i tak jest najwazniejsza. I tyle. Moze nie mam dzieci, ale mam matke, a ona? Akurat sie do niej matka przyzna za braciszka i tyle :( A za ojca tez - w koncu siostra kurwa dwoje dzieci machnela sobie na lewo. Na nia z nozem - MASZ COS? MASZ COS? Tak sie z nia gada i ... po niej. Poddawaj sie szmato i tyle. I co? I po niej. Bo tak i juz :(

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie teraz juz przepada bo siostra w Niemczech sie posluguje CIULICA jebana - siedziec powinna - najpierw ten ojciec za dzieci, ale juz wszystkich zarznela ta swiruska i tyle. I jeszcze powiedza dobrze zrobila i ma swiety spokoj. Po studiach sie miala nauczyc czytac - czy ona w ogole czytac umie? 3 miesiace. A kazdy weekend u faceta chyba, nie? No bo gdzie? O co jej poszlo? Normalne gowno z dupy i zdania nigdy nie zmienie. A po co mi powie? Raz w miesiacu starczy. Po co? No to kurwa jak tak mysli - dobrze mowilam i tyle. Po co? Raz w miesiacu widziec, a z dzieckiem raz na rok, nie? I tyle. No to akurat tak - kurwie tyle starczy bo to jest kurwa i tyle bo w sumie po tych studiach NIE POWINNA BYC MEZATKA przy 2 dzieciach siostry. Wiec nie mowcie, ze dziecmi sie przejmowala. Jedynie kariera siostry - a ja musze uwazac bo naczelniczka poczty za kurestwo - tak sie w Polsce nagradza - praca za nieslubne dzieci. Ciekawe jakbym ja miala takie. Srali ze strachu przed ojcem wiecie i tyle :( A Iwonka? Dziecko powinna miec i do banku. No jakies ma, ale ten rozwod. Tez niezbyt moralna i teraz pytanie - czy chcialabym prace fizyczna od ROZWODNICZKI albo od osoby pozostajacej w konkubinacie, ale dziecko w Polsce - no to co najmniej drugi konkubinat i przeciez w ciaze moze zajsc. Jak ona sobie to wyobraza? Ze wyskrobie. No to od takiej pracy nie chce. Dlaczego mialabym chciec prace od niej. Przez nia nawet jezdzic nie moglam i tyle. I slusznie ja wyzywam i zawsze ja bede wyzywac i bic bo taka zawsze bylam. Dopoki brata lalam to bylo wszystko Ok, a przestalam i wiecie - ozenil sie jak kretyn. Moze w ten sposob nie wyjdzie za maz jak szmata ostatnia za SENDERA po tych studiach. Bo pasuje do niej KIEROWCA, a powinno biuro w UKD i tyle. Bo NIEMCY. A ona pali - a oni tez. Mogliby razem palic w kiblu, a z facetem Holendrem to przeciez do biura spokojnie i czemu nie w UKD. No wiecie - dajcie spokoj. Czemu nie tam? I tak ma dziecko w dupie, a poza tym moze miec i cos innego w dupie - BYLI pracownicy banku. Dlaczego nie i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
Ja sie jej nigdy nie dam. Najwyzej pojdziemy sie zabijac bo to nie ma sensu. Uwierzcie. Na pistolety i strzelamy do siebie i tyle. Moze wpasc i nozem mnie zabic dlatego stoje o policje i tyle. Moze i na nia pojde kto wie. Bo ja wyzywam - caley rok sdo tylu przez to gowno z dupy i tyle. Wielki rozwod i wielki ZENON jakby nie ten Zenon to juz po niej i tyle. Ona pracuje na tasmie - ona nie jest z biura. Wiecie DLATEGO sie mialam zachowywac w tych czekoladach bo bylam OD PRACOWNICY Z TASMY tam, ale wiecie od ROZWODNICZKI Z FACETEM HOLENDREM i tyle. No brat - ona swojego zarznela to co to tam brat jeden czy drugi. Nie ma to jak jej biureczko w wielkim HTW i tyle :( I koniec - hands to work wiecie - niech se to zapamieta i tyle jej napisze - zenujace gowno z brakiem JAKICHKOLWIEK pomyslow na czas wolny oprocz KURWIENIA SIE , picia, palenia i zarzynania. Po studiach wiecie - wybaczcie. To ja po liceum i 10 lat pracy w sklepie na stoisku z rybami na nia. Z karpiem. Jedna ryba tylko i do dzis nie umiem ani zabic ani wypatroszyc. A latem gruszki i jablka sprzedawalam zeby lepiej pachnac i tyle mam do napisania IWONCE z doktoratem bo widzi ze miala robic doktorat. Tyle mi ma do napisania. A moze po prostu uczyc w szkole. I tyle. I koniec. Moze tyle jej pozostawalo. A bank to napasc. Zeby miec fajne wlosy. Albo na peruke i makijaz permamenty bo na pewno juz o takim mysli, na szczescie nie znam nazwiska... :(

Gość osobabezzzrobotna
Bo ja mam juz tego dosyc wiecie. Ile ja mam lat. Prawo zeby mnie zarznac to doktorat. A nie ma go - za 4 lata. Bo co ja zamierzam dalej mowic? No to tak - po liceum - karpia zaczelam sprzedawac niedaleko jak mieszkalam i studia robilam zaocznie - biole. Nie skonczylam, ale w szkole uczylam jednej drugiej, trzeciej - tam troche godzin i tyle. Alew 2005 przypomnialo im sie , ze zyje z facetem, ze slubu nie mamy koscielnego i mnie z tej szkoly wyrzucili. No i wiecie - probowalam to ratowac, nie umialam. 2011 - facet poszedl bo mial dosyc karpia i tyle. Nie zarabialam, poszedl. A ja wyjechalam. Idzie mi najrozniej, ale co robic? i tyle :( Karpia mozna zrobic i tyle mozna :( No ale patrzcie nawet tym karpiem nie moge byc - tylko od Lucyfera, ale powiem, ze od kogo innego i tyle. Pasuej od sw. Franciszka - o chcieliby wiecie i poddawaj sie. Ale pasuje jeszcze ktos inny - kilka mozliwosci. I nie powiem nic. Powiem ze poczatkujaca satanistka - przykro mi. Juz po chrrzcie czarnym, ale jeszcze tam poczaek, a dalej sie zobaczy. :( Takie zycie. I wiecie zaluje ze tak tu na tym ekranie zwyzywalam Iwonke bo fajna kolezanke bym miala, a tak nie mam zadnej i tyle. Taka glupia jestem jak ta Rosjanka w ogrodnictwie - dolaczam do Magdy i do niej - trzecia siedze na tym lozku, cycki na wierzchu bo mi powiedza - zal ci to sie tez rozbieram - no to robie to samo , siedzimy i gapimy sie na siebie, wchodzi Haki - nie ma majtek - poszedl suszyc. Siada na lozku - NA CZYIM WIECIE? Pytanie - czy musi siadac na czyims lozku w tym pokoju czy moze miec swoje i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie co ten Haki ma tam na tym dole, ze one tak na niego leca w tym ogrodnictwie to ja nie wiem. CHYBA MA TAM JAKIES HAKI - czemu nie. Do holowania mi powiedza. i tyle. No mnie to nie interesuje, ale ile w pokoju powinno byc lozek t juz nie wnikajmy i powiem wam jedno - spotkalam w zyciu CARYCE. Bo kazdy zapyta JAKIE TA MAGDA MA CYCE. Bo pasuje ze jak donice - tyle ona obchodzi kogokolwiek w Polsce i jej staly arbajt w Niemcach wiecie. I koniec. Bo widac. A powiem tak MAGDA MA CYCA JAK CARYCA. I to nie wiem co to oznacza, ale tak ogrywam Rosjanke, zeby se za duzo nie myslala i tyle. A HAKI MA HAKI BO CHODZI NA RAKI. I tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
Brakuje tam iwonki PO STUDiACH wiecie ekonomicznych moglaby isc do biura, kiedy tez jej nie chca. I NIKT NIE ROZUMIE czemu. A teraz nie dostane podatku bo pomawiam firme i PRZYNAJMNIEJ WIEM ZA CO nie mam tego zwrotu - tyle mnie to obchodzi co moje puste konto. Bo jestem zenujaca i przez to nie mam stalej pracy - tak beda mowic w holandii. Holandia to zwykle zera i ostatnie szuje i swinie - dlatego maja stala prace, a inni tacy nie sa. Ale nie maja rodowodow i tez musza mnie unikac - dlatego nie mam szans na stala prace. Bo mam tyle rodowodow wiecie. Wystarczy na nich ten niemiecki i po nich. Jezyk? Nie rodowod. I tyle. Bo oni sa Niemcy - jak piwo im starczy bo reszta? A ja i tak wole Anglikow bo ja jestem ANGIELKA i tyle mnie piwo niemieckie obchodzi, a rodowody kiedys beda miec wszyscy. I tyle. WSZYSCY. :(

Gość kurde wspolczuje
Owca jestes tak chora że nie wiesz iz widac twój styl pisania? TO TY PLUJESZ JADEM,TO TY POMAWIASZ DOBRA AGNIESZKE ŚMIESZKE.tY SAMA SIEBIE BRONISZ ,POD TYMI WSZYSTKIMI NICKAMI.cHORA CHORA OSOBA TAK POWINNAŚ MIEĆ W NICKU BUAHAHAH a POZATYM ŻAL CIEBIE NIE ZE WZGLĘDU NA CHOROBE,BOŚ WIDOCZNIE GŁUPIA ŻE NIE LECZYSZ SIĘ A POTRZEBUJESZ LECZENIA.zAL CIEBIE ZE JESTES TAKA AGRESYWNA Z TAKIM AGRESYWNYM NASTAWIENIEM DO LUDZI I ZYCIA...Z TYM MASZ PRZESRANE

Gość 989809232
"Myślałam, że zaprzyjaźnię się z panią Barbarą, bo widać bo niej było, że do głupich nie należy. Pisała bardzo inteligentnie, bardzo angażowała się w swój wyjazd do pracy. Czasami tylko dziwne rzeczy pisała." kobieto, czy ty masz IQ powyżej 50??? Przecież na oko widac, że owieczka jest osobą chorą.... Chyba nie wyobrażassz sobie takiej osoby w pracy.... Co za kretynka..... :(

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie Holandia to beczka SMIECHU albo BECZKA SLEDZI. Mozna sobie wybrac jedno - Holandia 2011. A 2010 tez :( Przynajmniej teraz wiem czemu nie dostalam zwrotu podatku bo tak bym umarla i dalej bym myslala - jak dobrzy sa dla mnnie Holendrzy. JAK CHUJ - cokolwiek to znaczy wiecie. Jak Iwonka i jej RODZINA. Albo biura w Holanbdii. Jedynie ten transport i tyle. I lady Diana i tyle. Ja tylko wierze w lady Diane. O co stoje? O lady Diane i koniec. To moja idolka jest. Ciekawe co dalej albo wcale :( Byleby tylko tak na tej drodze nie skonczyla jak ona - rotrzasnieta autem z tylu bo wiecie te swinie - z przodu cie roztrzaska a z tylu. Bo im wstyd bo tak wyzywam firmy i Iwonke. Bo przy Iwonce i tak wszystko odpada. Nawet Zenon bo bym z tych ksiazek do drugiej firmy sie wrocila, a tak o TAKIE GNIOTY I ZERA musialam stac, a dalej ogrodnictwo i co bym zrobila teraz gdyby nie matka i jej rodzice? Bo w koncu mam rodzine matki dzieki bratu - to mialam miec staly arbajt i koniec. A rodzine matki mam z tego ogrodnictwa, ale to juz za malo bo nie chce stac o brata. To tylko chodzi zebym wiedziala ze nie zyje i tyle. Bo siostry sie kropnely i nie wiedzialam. A wiecie - on jest obrzydliwy. Co on sobie nie mysli. Ja sobie pije 5 oclock codziennie - o ktorj to sie konczy te prace, co? Ile to godzin? Co ten CIUL JEBANY w chuja sobie nie mysli bo to tak trzeba napisac wiecie i tyle :( Ja mam swoja rodzine. Po prostu siostry mi sie zabily i po mnie, uczen sie powiesil , a on tego nawet nie umie sie dowiem. No i to wszystko. Milo bylo go pozanc OD TYLU mu powiem bo Ruska by chyba umarla gdyby nie od tylu bylo zapoznanie. Ale powiem jej tyle - patrz baba stoi tylem i facet tylem - da sie tak zrobic dziecko, jak uwazasz? No tyle lat malzenstwa to powinna wiedziec. I tyle mam do napisania w temacie Rosjanki, ogrodnictwa i mojego brata. Bo jesli sie da - pytaja sie czemu - to tak miala miec 3 dziecko z mezem a Magda sie zapytaja. Magda chyba miala nie wiem co zrobic. No ona tak, a Magda. Magda se miala zrobic dziecko z ksiedzem. No tak pasuje i tyle. 4 dziecko. Czemu nie? Nie pomyslala i tyle. I ma tylko troje a powinna miec 4 i nie po niej a tak po niej bo jedno za malo. Wlasnie z ksiedzem czwarte i by byla normalna. Od tylu - ona stoi on za nia i po prostu od tylu. Bo tak sie robi dzieci - jakby nie wiedziala. Bo jak najlepiej robic dzieci - tak . Bo ona nie wie - przyjdzie po porade. No wlasnie tak - niech zapyta Ruski - tak sie robi dzieci najlepiej. I dobrze ze sie pyta bo do DUPY Sie nie wsadza. I tyle. LEWATYWE. Bo pozniej sie ma TU TU TU - pod makowka, a tak to jeszcze nie. To sie jest w miare normalnym. Kuma sie? A co sie stalo Haki - Haki zapomnial po co ma HAKI i tyle. Jak dla mnie. Bo ja nie mam kasy a on? I tyle :( On nie ma PAMIECI. I tyle. Bo po nim zostaje PAMIEC. Co zostaje po nim. PAMIEC. Po mnie nic. NIĆ chyba. A po nim DWIE NIECI. Nie po nim HAKI i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
I wiecie takie sa one RYBY ze zostaje im po mnie PAMIEC, a powinno zostac NIC. NIĆ powinna zostac - doslownie. Bo mi caly czas koc prul i jeden swetr. POPRUL MI SIE. Takze NIĆ powinna po mnie zostac tam, a nie nie NIC. Bo nie zostalo po mnie nic. Niemozliwe powiem im ? A pierdniecie? Nawet tyle nie zostalo. No ale to dobrze to tylko pytanie O CZYM PIERDZA ostatnio bo dym im leci ciagle z ryja to o czym pierdza sie pytam bo tyle mnie obchodza. A ja ich ANI tyle sie dowiem - to niech sie ODPIERDOLA ode mnie bo chyba tyle umieja. A ta Magda tez. Bo dziecka z ksiedzem to se zrobic nie umiala, ale sie DOPIERDALAC do mnie to tak. Bo zawsze powiem, ze pol roku nie mialam pracy bo sie DOPIERDALA do mnie matka 3 dzieci w holandii co nie umiala se 4 dziecka z ksiedzem zrobic. I to jest prawda bo po co ja tam bylam? WIecie co mi powiedza - zrobic se OD TYLU dziecko z bratem tam we szklarni. I beda wolac od tylu od tylu. Ale co? CHRZEST? sie zapytam? Nie swiety Jozef sie dowiem. Nie - HAKI im powiem. Haki wali od tylu - ale kogo.No chyba nie mnie - przeciez ja mam juz dziecko od tylu Z BRATEM. No nie? I tyle. Kogo wali Haki od tylu wiec? i po co? I tak zadna od niego nie zajdzie bo nie i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
Haki od tylu moze walic zwierzaki bo powiedza ze mnie - OWCE. Nie -ja mam od tylu dziecko z bratem. przykro mi. Ja nie wiem po co on mnie wali wiecie. Zeby mi lepiej wchodzilo do glowy. No - oni skoncza na policji. My skonczymy na policji wszyscy - chyba ty mi powiedza jak sie nie odpierdolisz. Chyba wy za te CYCE MAGDY bo ona naprawde na mnie leciala i przez to z nia bylam w parze wiecie. Bo ja tak bede mowic - czemu ja poszlam? Co ja mam mowic - ze sie jedna dopieprzala i tyle. Zeby nie bylo , ze stalam o HAKI ( i jego HAKI) i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie mozemnie ten haki walic od tylu zeby mi lepiej do glowy wchodzilo jak sie bede ZNOWU uczyc JAK DOWN sie dowiem, ale wiecie prawda jest taka , ze jemu NIGDY do glowy nie wejdzie i tyle. Nawet jak bedzie z przodu i z boku i w glowe jak sie bedzie pral. Nigdy nic bo nie ma co. Za co ma. ale co? I jak moge i w ogole jaki ze mnie czlowiek. Jaki czlowiek. Ja jestem na NICH RYBA. Karp i tyle :( I tyle mnie obchodza. Albo pstrag albo losos. A czasem jestem zyrafa i tyle. :( I wiecie moj brat powie ze dziekuje mi za uznanie ale do mojego poziomu sie nie zamierza znizac. On nawet takiego nie ma. CHUJa mi powie? CHUJA MA HAKI mu powiem. POZIOMU ... i tyle. WODY W BUTACH wiecie. I tyle mnie on obchodzi co obsrany wiecznie kibel w mojej podstawowce i niech se te gowna w tym klpoie wylize wiecie - na drzwiach - palcem wymalowane drzwi w klopie i tyle - gownem. Takich ma pracownikow bo na mnie, ze smarkam zawsze w rozowa chusteczke. NIE W ZOLTA jak szczochy i tyle. Mojej matki. I tyle mnie obchodzili od A do Z. I zycze im wielu rozrywek na tej wsi. A zwlaszcza odbiornika telwizji z 1 programem chociaz. Choc najbardziej to SPUTNIKA i wycieczki na ksiezyc. Bez powrotu :(

Gość osobabezzzrobotna
Bo wiecie - Ania mi transport zalatwila - no to zaplacilam i do widzenia. Bo wiecie za co mnie ten haki wyrzucil? Bo jakbym sie zaczela lesbic z Magda to po nim. By wylecial. A ona tylko na to czekala bo nienawidzila Zakliny - najwyzej ze mna i tyle. Za to mnie wyrzucil i ja na niego mam prawo na policje isc i go wyleje i tyle. Czy on jest normalny? Niech sie ode mnie odpierdoli ta kanalia szczoch i gowno albanski i cale to ogrodnictwo. Powiem ze po prostu pani siedziala sobie gola zaraz po wstaniu, do dzis nie mam papierow z pracy, normalna streczycielka. Bo czemu nie stalam o grupe. Grupa niemoralna, ona 3 dzieci ale co to za jedna to nie wiem i na nich. I co? co mi zrobi? Bo ja nie mam opini a on zaraz moze nie miec i co sie chuj jebany w ciula stawia. Niech sie szmaciarz oddupczy i tyle. Niech spierdala na wczasy do Chorwacji albo gdzie tam chce - do ciula i tyle mnie on obchodzi i jego wczasy i Zaklina i inne szmaty tam i szmaciarze. A moj brat tez. Normalne gowno z dupy i tyle :( Anwet gowno lepsze niz on i obym wiecej zadnego brata nie spotkala tylko nromalnych ludzi i koniec. :( Ten mlodszy sam jest sobie winny, starszy tez i koniec. Ja tez i moja sprawa reszta mojego zycia :(

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie w tym wszystkim szkoda tylko tego Bitelsa - dobrze myslal. Tylko jednego nie wiedzial - mial wsadzac koleznakom od tylu i by zachodzily. Na pewno by zaszly. Zawsze moze jednak miec rosyjska grupe - moze taka bedzie lepsza niz polska? Bo kazdy widzi/czyta jakie sa Polki i tyle. A Ruski? Czy moze beda lepsze? Bo tak sie to skonczy wiecie. Oni wyrzuca polska grupe. i tak maja w dupie cale ksiazki . Liczy sie tylko rela. No to w takim razie Rosjanie i ksiazki do Kanady. Oni tak zaczna myslec i WTEDY SIE TAM wroce jak Polka, a tak to nie. Tak to tam sa sami Niemcy i 1 Polka, a tak bedzie pelno ruskich i bedzie porzadek. Bo jak tam ma byc normalnie? Tak i tyle. Nie ma innego sposobu. I niech ida do mojego brata sie zapytac JAK TO ZROBIL ze ma tam taki spokoj od czasu jak sie na zawsze wynioslam bo oni wcale, oni chyba zabija. Bo nie ma Rosjan - juz im podpowiadam bo znowu bedzie na mnie... i tyle wam napisze. A teraz wy ich ratujcie. Tak trzeba - Niemcow ratowac bo sobie nie radza i tyle. Biedactwa :(

Gość osobabezzzrobotna
Bo wiecie sorry za slownictwo ale stoja o to Boze Narodzenie jak TLUKI bo i tak ich najlepsze TAKA PRAWDA - musieliby stac o karpia i tyle. Rosjan tam troche i maja spokoj z Afryka. Nie radza sobie z Afryka przez polska grupe i tyle. Bo tak i juz. A czemu? Tego nie napisze bo po mnie - to jest logiczne, ale to jest przez to. I dalej moga nie placic i jest firma i jest cicho, ale musza byc Rosjanie. Czemu nie?

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie sorry za moje slownictwo, ale domek PANI IWONY przeklinal i wzyywal mnie tak samo wulgarnie jak ja ja. I wiecie mogla im zwrocic choc uwage, ze maja nie byc tak ORDYNARNI. I to tyle. Po co mieli racje? sie dowiem. NO TO JA TEZ :( I koniec :(

Gość nakurwiaj owca, nakurwiaj!!!

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie ta PIERDOLONA W LEB KOMPlETNIE waza pani Iwonka zrobila tyle madrego ze przez nia PRZEZ NIA nie ma ksiazek do Polski z Niemiec Z SWIATOWEJ FIRMY i jest to bardzo zle - to ona was zajechala KATARZYNA FIGURA i tyle. Nie ja. I tyle. i jeszzcze do dzis musze pomagac PEDALOM NIEMIECKIM z swiatowej firmy co maja robic zeby nie wyleciec bo chodzi o to, ze mieli wyfrunac za brak miejsca na wakacje i jeszcze im przez polskie kurwy , morderczynie musialam pomoc za friko -= za sperme na twarzy - TACY DURNI JESTESCVIE - i dawac rodowody zeby ich nie zabili - POLSKA TO NORMALNIE WODOGLOWIE JEDNO WIELKIE zamiast miec tam stala prace i nimi POMIESC jak chuja w dupie niewartymi idiotami i tyle. Bo taka prawda. Ale tacy madrzy jestescie z ta pierdolnieta w leb Iwonka za ta granica to sobie tam robcie co chcecie - ja sotje o transport - dowiaza mnie to dowioza nie to nie. i koniec. A reszta niech sobie robi co chce bo mialy byc tu ksiazki zeby bylo USA, a tak nie ma. PRZEZ WAS!!! Zeby nic nie bylo na moja matke bo zawsze byla pierdolnieta to skonczyla na sznurze, jej rodzice tez. I byli tymi Chinczykami bo nie wyjechali przez jej zakuty leb do USA i do dzis sa i ...moga byc. A wy? Robcie se co chcecie bo ja tez jestem PO NIEJ Chinka i mam was w dupie. AMEN :(

Gość osobabezzzrobotna
Oni mieli wyleciec na zbity pysk za te polska grupe bo to widac ze miala byc Rosja i Kanada a nie zadna Polska ale coz... Ilone tam wyslali. Bo USA dobrze to z ksiazek i z niczego wiecej. Na razie ratuje was Amerykanin , pozniej ja jesli bede w USA , ale co wy soba prezentujecie. Nie chce juz wiedziec. To samo co to USA. Swiatowa firma z ksiazkami - nigdy tego nie zapomne. To mozna film nakrecic. HORROR i tyle. Dobry bylby scenariusz tej historii. Czemu nie? THE BEATLES - tak bym nazwala ten film. I tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
I co zrobily glupki widzicie? Corki katechetek tak rzadza. USA moze was najechac. Ale nie przrez moja rodzine, brygidki tez nic wspolnego nie maja z tym i tyle. Moja rodzina jest w Anglii. pija grzecznie 5 oclock , wrocili z ogrodnictwa, ja z nimi. Przed nami kolejny dzien pracy a wy? Robcie se co chcecie. I tyle :(

Gość ja pierdoleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
A co to kurfa jest ???????????????? ileż można napiertalać w klawiaturę - ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość gnrgjksrfkredr
jak można w ciągu jednej sekundy naklikać tyle zdań? coś tu nie pasuje

" A reszta niech sobie robi co chce bo mialy byc tu ksiazki zeby bylo USA, a tak nie ma. PRZEZ WAS!!! Zeby nic nie bylo na moja matke bo zawsze byla pie**olnieta to skonczyla na sznurze, jej rodzice tez. I byli tymi Chinczykami bo nie wyjechali przez jej zakuty leb do USA i do dzis sa i ...moga byc. A wy? Robcie se co chcecie bo ja tez jestem PO NIEJ Chinka i mam was w dupie. AMEN " To jest "WASZA" owieczka - jak to nasza ? Co do zdjęcia owieczki, to pierwszy raz widziałam je w paszporcie, kiedy to jeszcze nie wiedziałam, że miła acz nieco depresyjna pani Barbara jest waszą owieczką. To jest Wasza owieczka ? Kafeteriuszy ?????? Czytam pierwszy post agnieszki_smieszki .................. No nie mogę MAMY OWIECZKĄ SWOJĄ - kurfa o co tu chodzi?

No właśnie NIC nie pasuje:o Pisaliście , że chora ..., że coś z głową - no nie wiem :o , wychodzi na to, że Bazienka jest tu potrzebna:-P

Gość toz to jakis thriller
na kafe :o

Gość toz to jakis thriller
jakos wydaje mi sie niemozliwe zeby dla jaj tak pisac :o

Gość bazienka co Ty na to :(
Bazienko - co Ty o tym sądzisz ?

Gość wierny fan owcy
hopsa :classic_cool: