Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia5266

Gdzie Ci normalni faceci?

Polecane posty

Gość kasia5266

Większość facetów,których poznaje to albo cwaniacy i bajeranci,albo zarozumiali,albo chodzi im tylko "o zabawę".Ostatni,którego poznałam od razu dał mi do zrozumienia jakiego typu kobiety lubi,że tak to ujmę a,gdy dałam mu do zrozumienia,że z tym trafił pod zły adres od razu ograniczył kontakt.Jeszcze powiedział,że jak był na Ukrainie to przekonał się,że tam są bardzo otwarte kobiety( tzn.same się rzucają na facetów).Jak facet mówi,że lubi łatwe to cóż świadczy o nim.Gdzie można poznać normalnego,który nie będzie się uważał za niewiadomo kogo,i nie będzie od razu rzucał jakichś aluzji?.Nie wiem czy dzis coraz więcej takich czy to ja mam pecha.

Niestety, teraz faceci się wycwanili i nie mają już ochoty latać bez końca za babami. Zgrywaj dalej księżniczkę w wysokiej wieży.

Gość czytała Krystyna Czubówna
Może to działa na zasadzie "ciągnie swój do swego" ?

Gość gffghghjhhg
jak łazisz po imprezach to niby kogo chcesz tam spotkac? kogos inteligentnego kto nie mysli o ruchaniu? tacy po impreazach nie chodza

Gość Autorko tematu, to jest właśni
Ja nie jestem taki, jak typowy gość którego opisujesz, ale spytam gdzie są normalne kobiety ? :) Też chętnie bym kogoś normalnego znalazł...

Gość Autorko tematu, to jest właśni
Ja imprez nie lubię, ale poza imprezami też ciężko kogoś znaleźć. Ja tam nigdy nikogo nie miałem, ale naprawdę się staram. Dbam o siebie, walczę z nieśmiałością. na razie nic to nie daje.

wszyscy chcecie ludzi "normalnych" mimo , ze ich nie ma...a resztę dyskryminujecie...to takie "smutne"...;)

Gość kasia5266
Tego poznałam przez pewien portal internetowy a z tego co widzę to chyba tam są nie lepsi niż Ci z imprez.Ten zresztą z tego co widzę to nie tylko szuka dziewczyny do seksu ale też do picia alkoholu:).Cóż myśli po kilku piwach to już na pewno się na mnie rzuci.Oj nie zawsze jest tak łatwo jak on i jemu podobni myślą

Gość jdhgffdfd
normalni są ale tacy niepozorni, zadna na nich nie zwraca uwagi bo brzydki, niski, taki siaki, malo zarabia, nie ma samochodu itp

Gość czytała Krystyna Czubówna
Jestem wielką zwolenniczką nienormalności, ale nie takiej ww :-)

o matko z facetami to nie wiadomo jak jest .Jak dziewczyna chce byc porzadna to zaraz daja takie porównania że na ukrainie sa otwarte kobiety i że rzucają się na facetów same ,to taka kobieta jest fajna .A jak dziewczyna jest "chetna"to zaraz dziwka i weź tu zrozum ich.Ja nie potrafie.To jakie my mamy być w koncu?

Gość freeey
Są osoby, które mają szczęście spotkać kogoś, kto przy nich się "wyrobi". A tych cwaniaków to szczerze nie lubię, a znowu spokojni mężczyźni..zbyt nieśmiali, by nawiązać kontakt. Pozostaje liczyć na łut szczęścia

Gość prawiczek z warszawy
Kobiety też lubią się zabawić Nie bądź taka wybredna, ja jestem całkiem normalny i nie uważam że są tylko dwa typy kobiet, a Ty uważasz że są jedynie dwa typy facetów.

Gość AntyAlfons
Kasiu dziewczyny też takie są! To dotyczy już dzisiaj obydwu płci. Każdy tylko patrzy na to, żeby się spuścić i wyszorować i nic poza tym! Uczcucia u większości ludzi trafiły na śmietnik historii!

Gość freeey
Chłopaki powyżej- smutne, ale macie rację

"wszyscy chcecie ludzi "normalnych" " - nieprawda, ja chcę księcia ;) a ci normalni tez są porypani :D

Gość prawiczek z warszawy
Jestem księciem w moim własnym królestwie (16mkw)

Kasiu, niestety Faith Hope Glory ma zdecydowanie rację... I kto wie, czy najlepszym sposobem nie będzie samej spróbować pozaczepiać facetów ;) Jednak dobrze najpierw ubezpieczyć się w gaz pieprzowy.

"wszyscy chcecie ludzi "normalnych" " - nieprawda, ja chcę księcia a ci normalni tez są porypani księciuniu na pewno nie należy do normalnych lub porypanych - z pewnością należy mu się "ideał"....