Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anusiak29

pomoc mgr

Polecane posty

Potrzebuję aby ktoś sprawdził mi styl czy jest dobrze napisane, bo promotorka się czepia a to jest slowo wstępne do pracy mgr dziękuję Niniejsza praca poświęcona jest tematyce o zagrożeniach występujących w Internecie dla młodzieży, a także działaniami profilaktycznymi niwelujące nieprzyjemne skutki z niewłaściwego używania Internetu.

Gość jack ill
Słusznie się czepia, bo zdanie kiepskie i z błędami

Gość paskuda26
nie jest dobrze napisane, bład na błedzie, gramatyka i styl - do duuuuuupy! strach pomyśleć jak wygląda reszta pracy. trochę ci pomogę, patrz: "Niniejsza praca poświęcona jest tematyce (JAKIEJ?) zagrożeń występujących w Internecie WŚRÓD młodzieży, a także działaniami profilaktycznymi (JAKIMI?) niwelującymi nieprzyjemne skutki (CZEGO?) niewłaściwego używania Internetu". jeśli już, to tak, jak wyżej.

Niniejsza praca poświęcona jest tematyce o zagrożeniach występujących w Internecie wśród młodzieży, a także działaniami profilaktycznymi takimi jak programy filtrujące, ćwiczenie technik efektywnego wykorzystania czasu i ograniczenie korzystania Internetu, które niwelują nieprzyjemne skutki z nadmiernego używania tego zasobu jakim jest Intenet tylko z tym mam problem, a praca nie jest zla bo promotora mam bardzo czepialskiego sie i tylko to mu się nie podoba

Gość jack ill
najlepiej dla Ciebie, gdybyś unikał budowania zdań wielokrotnie złożonych

wiem, ale niepotrafię tego napisać i niemam pomysly i mam dola z tego powodu

Gość a nie można po prostu
poświęcona zagrożeniom ? nieprzyjemne skutki - tu nie ma mowy o przyjemności czy nieprzyjemności - albo samo "skutkom", albo np. "negatywnym skutkom" reszta też dziwna.....

Gość paskuda26
zgadzam sie z poprzednikiem. badz bardziej uwazna i przypomnij sobie gramatyke, to, co piszesz, nie trzyma sie kupy. poprawiam to, co napisalas wyzej Niniejsza praca poświęcona jest tematyce ZAGROŻEŃ występujących w Internecie wśród młodzieży, a także działaniami profilaktycznymi,,,,,,, takimi jak programy filtrujące, ćwiczenie technik efektywnego wykorzystania czasu i ograniczenie korzystania Z Internetu, które niwelują nieprzyjemne skutki nadmiernego używania tego zasobu, jakim jest Intenet. chociaz ostatnia fraza tez jest do dupy, bo powtorzylas słowo "Internet"

Gość tak powinno byc
Niniejsza praca poświęcona jest TEMATYCE ZAGROŻEŃ wystepujących w internecie a także DZIAŁANIOM Profilaktycznym niwelującym....

Niniejsza praca poświęcona jest tematyce o zagrożeniach występujących w Internecie wśród młodzieży, a także działaniami profilaktycznymi takimi jak programy filtrujące, ćwiczenie technik efektywnego wykorzystania czasu i ograniczenie korzystania Internetu, które niwelują nieprzyjemne skutki z nadmiernego używania Internetu. ale dodam, że jestem informatykiem a nie polonistą, ale i tak jeszcze raz dziękuję za rady, może teraz jest lepsze

"Niniejsza praca poświęcona jest tematyce (JAKIEJ?) zagrożeń" :O Kurcze, plaga analfabetow w tym kraju. Jak pomagacie, to chociaz poprawnie piszcie :O Chyba tylko jednej osobie sie udalo :(

Niniejsza praca poświęcona jest tematyce zagrożeń występujących w Internecie wśród młodzieży, a także działaniami profilaktycznymi takimi jak programy firtujące oraz ćwiczenie technik efektywnego wykorzystania czasu i ograniczenie korzystania z Internetu, które niwelują negatywne skutki. to mialaam namysli juz mi się wszystko kopie.

Nie jest wcale lepsze. Wstyd, zeby tacy ludzie byli magistrami. Przeczytaj sobie te zdania powoli i je przeanalizuj. A najlepiej powiedz, ze sobie jaja robisz, bo az przykro czytac.

Gość paskuda26
te verde - co jest źle tutaj ""Niniejsza praca poświęcona jest tematyce (JAKIEJ?) zagrożeń"" - wskaż proszę i popraw, bo autentycznie nie widzę!

Jesli juz chcesz zablysnac wstawiajac w nawiasiku pytanie, zadbaj o to, zeby dalsza czesc zdania na nie odpowiadala. Pomoglo?

napisałam troche krócej może lepiej ocencie Niniejsza praca poświęcona jest tematyce zagrożeń występujących w Internecie wśród młodzieży, a także działaniom profilaktycznym niwelujące negatywne skutki z niewłaściwego korzystania z sieci.

Gość paskuda26
nie pomogło, napisz jak, twoim zdaniem powinno brzmieć to zdanie. moim zdaniem jest ok, i tak, na pytanie "JAKIEJ tematyce?" można odpowiedzieć "tematyce zagrożeń".

Anusiak, tym razem jest dosc dobrze. Zwroc tylko uwage na jedno: poprawiajacy zmienili Ci slowo 'dla (mlodziezy)' na 'wsrod', bo tak zdanie brzmi ladniej. Ale czy Tobie chodzilo o zagrozenia wsrod mlodziezy, czy dla mlodziezy? Fakt, zdanie z 'dla' brzmi niezrecznie, ale proste wstaiwenie 'wsrod' zmienia jego sens. Paskuda: Praca poswiecona jest tematyce (JAKIEJ?) powaznej, lub Praca poswiecona jest tematyce (CZEGO?) zagrozen. Nieprawdaz?

Gość paskuda26
chyba, że masz na mysli, że pytanie w "nawiasiku" (och, urocze :D) powinno brzmieć "CZEGO?". wtedy się zgodzę, ale i tak nie o o mój nawiasik chodziło, a o to, żeby zdanie miało ręce i nogi.

Gość gvebaebharbh
druga część zdania tez do dupy, powinno być: "... a także działaniom profilaktycznym NIWELUJĄCYM negatywne skutki niewłaściwego korzystania z sieci. działaniom niwelującym - nie można napisać "działaniom niwelujące" skutki niewłaściwego korzystania - od kiedy po "skutki" piszemy "z"?? Nie masz czepialskiego promotora, myslę po prostu, że człowiek się za głowę złapał jak zobaczył to zdanie. Masz być magistrem, a nie potrafisz poprawnie zdania sklecić.

może powinnam zacząć od tematu pracy intrnet jako źrodlo zagrożeń dla młodzieży

Gvebaebharbh - Bogu dzieki za 'czepialskich' promotorow. Poprawialam w zyciu kilka prac mgr i smutno, ze ja wylapuje bledy jezykowe, ktorych promotor nie widzial. A polonistka tez nie jestem. I chyle czola, bo wylapalas bledy, ktore ja juz przeoczylam.

Gość paskuda26
zgodzę się, ale to i tak bez znaczenia, zdanie jest napisane poprawnie, a nawiasik ;) miał jedynie pomóc załapać różnicę między "tematyce o zagorżeniach" a "tematyce zagrożeń". jednym słowem, trollujesz, a twój styl trollowania polega na czepialstwie. ;)

Promotor Anusiaka tez trolluje. Ze juz pomine fakt, ze Ty tez od pierwszego postu sie Anusiaka czepiasz. Taki, powiedzialabym, czepialski topik.

Gość paskuda26
kurde, czepiam się anusiaka, ale konstruktywnie. opiep.rzę, ale wskażę właściwą ścieżkę! :D tak więc czuję się rozgrzeszona. zmojego trollowania. a uwaga o "wśród" jest do przemyślenia przez autorkę. bo fakt, "wśród" brzmi lepiej, ale zmienia sens i nikt z nas nie wie, czy o taki sens chodziło.

może teraz będzie wreszcie dobrze Niniejsza praca poświęcona jest tematyce zagrożeń występujących w Internecie wśród młodzieży, a także działaniom profilaktycznym niwelującym negatywne skutki niewłaściwego korzystania z sieci.

Gość mojezdaniex96
kurde cos mi tu nie gra ale cizko jakos uzlozyc sensowne zdanie, moze uloz razem z promotorka i tyle.

ja nie mam pretensji do nikogo że ktoś mnie się czepia o pisanie jeden pisze lepiej drugi gorzej poprostu chce ten wstep napisać bardzo dobrze