Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anusiak29

pomoc mgr

Polecane posty

Gość gvebaebharbh
o to prawda co pisze paskuda:) a niebezpieczeństwo jest synonimem zagrożenia, w pracy chyba nie powtarzasz w każdym zdaniu wyrazu "zagrożenie":> ale jak uważasz oczywiście, to twoja praca:)

Paskuda26, a moze ten topik to w ogole nie jest prosba o pomoc, a badanie, a my jestesmy zagrozeniami dybajacymi w internecie?

Gość jack ill
anusiak zagrożenia, niebezpieczeństwa to synonimy korzystaj!

i tak zrobię ta wersja myslę, że jest dobra z waszą pomocą coś napisalam Niniejsza praca poświęcona jest zagrożeniom, które polska młodzież może napotkać w Internecie oraz działaniom profilaktycznym niwelującym negatywne skutki niewłaściwego korzystania z sieci. także przestaje już pieścić się nad tym idę cocik zjeść dzięki serdeczne za pomoc odezwe się czy promotor mi to zatwierdził

Gość paskuda26
a ja lece na x-factor! tak tak, kafeteria to w ogole siedlisko zla i jest grozna sama w sobie, ha ha :D powodzenia, anusiak pozdrowienia dla reszty!

Gość gvebaebharbh
ok, daj znać, ale wydaje mi się, że promotor może się czepić tego, że pierwsza część zdania jest podrzędnie złożona, a druga zawiera imiesłów (niestety nie pamiętam już nazw tych konstrukcji, ale wiecie o co mi chodzi), zdanie powinno być konsekwentne, albo obie części podrzędnie złożone (wtedy zdanie wychodzi za długie) albo obie z imiesłowami (moim zdaniem najlepsze w pracy mgr).