Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój facet będzie

mój facet będzie miał spotkanie z byłą

Polecane posty

Gość mój facet będzie

ogólnie czuję się od niej lepsza bo w końcu gdyby chciał być z nią to by był a jest ze mną więc chyba woli mnie ale jednak wiem, że oni byli ze sobą 3 lata i jakoś mi tak dziwnie, to jest spotkanie klasowe i nie biorą osób towarzyszących, mam jej zdjęcie dałabym do ocenienia chętnie dowiedziałabym się co myślicie o niej, ja uważam jestem bardzo ładna, jestem wysoka, zawsze zadbana, szczupła, ona to taka mniej kobieca ode mnie chyba jest no ale ja mogę nie być obiektywna

nie chce cie martwic ,ale to ze ty myslisz o sobie w superlatywach nie znaczy ,ze podobnie ocenia cie facet... ona musi miec cos w sobie skoro byl z nia az 3 lata.... daj fote , chetnie ocenie

Gość mój facet będzie
możecie ocenić? ale tak szczerze, nie że będziecie mi chcieli dowalić jak to tu zwykle i mi nagadacie że jest fajna, tylko tak naprawdę co uważacie, a najlepiej jak zauważycie coś niefajnego w niej to mi zwróćcie uwagę może odetchnę :)

Gość mój facet będzie
ja nie myślę o obie w superlatywach ale w porównaniu z nią uważam, że wychodzę na plus a ona jest taka, zdjęcie mało wyraźne no ale cóż http://www.fotoszok.pl/upload/028de508.jpg

Gość chciałam byc nastawiona
krytycznie, ale szczerze podoba mi sie ona :O:( delikatna, kobieca ,szczupla..

generalnie bardzo dziewczeca... zgrabna blodnynka... nie jest mega pieknoscia, ale ma kilka cech, ktore faceci lubia. pokaz swoje foto - ciezko porownac

Gość mój facet będzie
chyba żartujecie??? no ok, dam moje do porównania, myślę, że raczej powinniście być "za mną" chwila

Gość srebrny?
tak szczerze, to bardziej podoba mi się ona. Delikatna, taka dziewczęca, naturalna. Ale kurczę, nie liczy się tylko wygląd. Skoro facet jest z tobą, to znaczy że ty mu się podobasz i z chcarakteru, i z wyglądu :)

Gość szczery stundent 5 roku
może to kwestia zdjecia i takiego oswietlenia ale Twoja rywalka wyglada jak dla mnie korzystniej :(

Gość mój facet będzie
ja mam większe piersi, ona też ma nawet spore tylko na fotce nie widać ale ja mam na pewno większe, według mnie mam dużo ładniejszą twarz i nogi tak uważam

Gość mój facet będzie
chyba żartujecie!!! ja też jestem blondynką przecież ona ma jakieś dziwne nogi i wydaje mi się, że ja mam po prostu taką ładniejszą twarz, ona ma taką bardziej męską mam wrażenie

chcesz sie pocieszyc czy co? ja tez uwazam ze tamta łądniejsza, nie dowalam Ci, tylko jestem szczera...

Gość mój facet będzie
według was ja nie jestem kobieca??? co ze mną jest nie tak niby?

ty jestes własnie bardziej kobieca ,ona bardziej dziewczeca dlatego stawiam na 1

Gość odpowiedz jest prosta
blondyna jest ladniejsza, ta na tle egipskim, no a ty jestes grubasna, brzuch ci wylazi, z gemby tez jestes szpetna, ta sukiemnka to jakis lach. Niech zgadne, jest z toba bo tamtej musial fundowac, bo byla biedna, a ciebie ma bo jestes ustawiona.

Gość jhgkm,jhk
SP-BGC-wes ty zmien koszulke bo sie osmieszasz

Gość jhgkm,jhk
blondyna jest ladniejsza, ta na tle egipskim, no a ty jestes grubasna, brzuch ci wylazi, z gemby tez jestes szpetna, ta sukiemnka to jakis lach. Niech zgadne, jest z toba bo tamtej musial fundowac, bo byla biedna, a ciebie ma bo jestes ustawiona. taaaa na pewno ona jest ustawiona, sukienka z poliestru tandentna bazar made 5 zl i ona bogata hahahah chociaz moze bogata i tandetna kto wie?

sluchaj jest z Toba wiec to na Tobie mu zalezy. co do zdjec to moze kiepskie zdjecia dalas ale tez uwazam ze byla delikatniejsza i bardziej kobieca. moze po prostu tak wyszlas na zdjeciu, nie wiem. mozesz jak chcesz wrzucic zdjecie z wyrazniejsza swoja twarza bo tak to trudno ocenic ale wg. tej fotki co wrzucilas to Ty masz "ostrzejsza urode" jesli wiesz co mam na mysli, "twardsza" a ona delikatna. dla pocieszenia mojego meza byla jest bardzo ladna, w sumie to zazdroszcze jej wlosow bardzo :D i w ogole zgrabna i bardzo ladna dziewczyna. ja tez jestem zgrabna ale mamy inny typ urody. nie uwazam sie od niej gorsza ale nie oklamuje sie, jest ladna dziewczyna. ale w koncowym rozliczeniu... to bez znaczenia, maz jest ze mna i czemu mialabym sie przejmowac bylymi? glowa do gory on sie pewnie skupi na spotkaniu, przeciez tam beda inne osoby z klasy ktorych dawno nie widzial. a ze z nia pogada co u niej? to niech sobie pogada :)

Gość mój facet będzie
jest jego pierwszą miłością, rozpadło się, chodzi tylko o to żeby nie było, że pierwsza miłość ... pomijając sukienkę bo to kwestia gustu to sorry ale gdzie ja jestem gruba i gdzie mi niby brzuch wyłazi, z gemby pewnie ty jesteś szpetna i mi zazdrościsz

a pewnie jest naodwrót i topik wystawila blondynka bo chce nalapac komplmentów a tamta jej odbila faceta :D

Gość mój facet będzie
ta? a skąd ty niby znasz krystiana?

Gość mój facet będzie
dobra liczyłam na inne wypowiedzi, dzięki serdeczne, moje zdanie jest tak pisałam, według mnie ja jestem atrakcyjniejsza

Gość mój facet będzie
aha i jak pisali niektórzy dla mojego pewnie też skoro jest ze mną :D

oj tam pierwsza milosc. jak zobaczylam teraz zdjecia chlopaka z ktorym bylam dawno temu i bylo to moje pierwsze zakochanie to zastanowilam sie gdzie ja oczy mialam :D (chociaz wtedy naprawde lepiej wygladal). zadnego uklucia czy cos tam :D i najsmieszniejsze ze teraz jego teksty uwazam za bezgranicznie glupie i dziecinne a wtedy uwazalam ze ma fantastyczne poczucie humoru :D :D :D powiedza sobie czesc. uciesza sie ze sie zobaczyli i ze zobaczyli reszte ludzi ktorych dawno nie widzieli i wroca do swojego codziennego zycia i partnerow.

Gość a po ile teraz macie lat?
a ile mieliscie wtedy ? :)

ale zal 54678 - i co ty z tego biedne dziecko będziesz mieć? zawiłość i chamstwo z ciebie pulsuje... Nie wiem po co uprzykrzać dziewczynie życie? Polska cecha...

Nie wierze że to zdjęcie jakiejś EX. Ale tak jesteś bardzo ładna, masz śliczną twarz autorko ;)

nie wazny wyglad...czasem jest tak ,ze wspomnienia odzywaja...cos tam ze soba przezyli przez te 3 lata...na pewno maja wiele milych wspomnien... wiesz czemu z nia sie rozstal?

tj myślę że prowokatorka specjalnie umieściła swoje zdjęcie na tle egipskim i nie lubianej koleżanki w nietwarzowych białych ciuchach :P