Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona87

Czy to możliwe????? Czy to wymaga operacji?

Polecane posty

Gość wystraszona87

Wczoraj wieczorem uprawiałam seks 5ty raz w życiu i po wszytskim jak byłam w łazience zauważyłam że jakieś 2 cm od wejścia do pochwy, w środku na ściance mam jakby małą dziurkę i wydaje mi się że łączy ona moją pochwę z odbytem !!! :O :( wiem, że będzie mnóstwo wulgarnych i prześmiewczych komentarzy i podszywów, będą ignorowane. nie powiem, mega mnie to przestraszyło i zeschizowało, domyślam się, że to nie jest normalne, jestem już umówiona do lekarza, ale dopiero na piątek i chyba oszaleję, w nocy już ledwo zmróżyłam oko. Czy to wymaga operowania? Czy można z czymś takim żyć?

Gość poczytaj o przetoce
fajne to nie jest

Gość wystraszona87
Pomocy!!! Dzisiaj jak robiłam kupę to leciała mi dwoma dziurkami!!! Ale mam schizy!

Gość został ci tylko soczysty OzP
!!!!!!!! :D

Gość albo nadżerka albo
rzeczywiście przetoka, którą się operuje, ponieważ bakterie kałowe mogą się przedostawać do pochwy.

Gość szajba wszystowiedząca
A nie pomyliło ci się przypadkiem z szyjką macicy? Hę? to w dotyku czuć jak dziurkę w środku, a prowadzi wprost do macicy i jest zupełnie normalne hehe. W książce do 4 klasy szkoły podstawowej masz budowę zeńskich narządów płciowych, poczytaj sobie, a potem schizuj

Gość nawet mi to nie przyszło do
głowy żeby nie wiedzieć gdzie jest szyjka macicy, dlatego też nie napisałam o tym, a o tej przetoce.

Gość niczego mi nie brak
A jak robisz batona to ci wchodzi do pochwy? Tu masz odpowiedź. A przetoke to ci najprędzej facet zrobił jak na chama cię popychał, albo paluchem przebił. Sami delikatni się trafiają...gdzie ci mężczyźni....