Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiawawka

Poznałam chłopaka a on mnie próbuje wypytywać ilu miałam partnerów :( Co robić?

Polecane posty

Gość Koleżka,
Ktoś o 15:30 napisał: ''Ktos tam sie oburzal ze facet ucieknie jak sie dowie ze ma doczynienia z dziewica. No sorry ale 30 letnia kobieta ktora twierdzi ze jest dziewica przez wiekszosc osob ze zdrowym podejsciem do tematu bedzie odbierana jako osoba ktora ma ze soba jakis problem skoro przez tyle lat nie znalazl sie nikt z kim by weszla w jakas powazna relacje. Na pewno nie jest przyjemne myslenie o tym ze nasz ukochany partner z kims tam wczesniej sie calowal czy byl zakochany,ale trudno oczekiwac zeby ludzie majacy 20+ lat unikali jakichkolwiek kontaktow z plcia przeciwna.'' Mylisz się! Dla ludzi o zdrowym podejściu do tematu 30letnia dziewica nie będzie niczym dziwnym i złym! Rzeczywiście wypowiadają się tu w więszości kurwy, bo tylko kurwa wytyka palcami dziewcicę! Przez całe stulecia i jeszcze 20 lat temu wytykano palcami młodociane kurewki, a dziś debile i chamy twierdzą, że 30letnia dziewica ma coś z głową! Skandal! Normalny człowiek uzna dziewicę za skarb i kobietę, która się szanuje. Małolatę z wieloma facetami na koncie uzna za zgorszenie! MORALNOŚĆ LUDZI NA KAFETERII JEST ODWROTNA O 180 STOPNI OD PRAWDZIWEJ MORALNOŚĆI! LUDZIE NA KAFE POCHWALAJĄ ZŁO, A PIĘTNUJĄ DOBRO! Moim zdaniem ktoś, kto chwali puszczalstwo i zdrady, a ośmiesza, dziewczyny które się szanują jest zboczeńcem i debilem! Dlaczego nie piętnuje się tu tych, którzy obrażąją normalne dziewczyny, a atakuje się tych, co pokazują, że niemoralność jest zła? Czy to forum służy do demoralizacji ludzi? Znam wiele osób około trzydziestki i nigdy nikogo nie mieli! Pewnie są prawikami/dziewicami, bo w przeciwieństwie do idiotów z kafe są normalni i czekają na miłość, a nie szukają partnera dla seksu i rozrywki!

Gość Koleżka,
Orange_Bud Ale ja mówiłem o piętnowanu przez społeczeństwo! Dlaczego wkręcasz tę politykę? Swoją drogą w demokratycznych państwach stosowano eugenikę i przymusową sterylizację ludzi. Czy to jest demokracja? Moim zdaniem nie! Ludzie powinni zmienić swoje myślenie i przekazywać swoim dzieciom wartości moralne, a nie władze! Władza potrafi tylko szkodzić!

Gość zdrowego normalnego
Koleżka Masz poważny problem z psychiką!

Gość Koleżka,
Do ''zdrowego normalnego'' Pisz sobie co chesz! Za twoje poglądy każdy normalny człowiek uznałby cię za: 1. wariatkę 2. puszczalską Według ciebie kobieta będąca dziwką jest wzorem do naśladowania, a dziewica to zło wcielone, godne potępienia? Albo prowokujesz, albo masz z głową!

Gość zdrowego normalnego
To chyba Ty prowokujesz, bo to co wypisujesz mogło wyjść tylko spod ręki prowokatora, ewentualnie wariata. Nigdzie nie powiedziałam, że dziewica jest złem wcielonym i że "dziwki" są godne naśladowania. Zacznijmy od tego, że nasze definicje "dziwki" zancznie się od siebie różnią. Ty myślisz dwubiegunowo - na jednym końcu skali masz "dziwki", później długo nic, a na drugim biegunie, dziewice. Przypadki pośrednie dla Ciebie nie istnieją, a więc kobieta, która nie jest dziewicą, jest automatycznie dziwką. Co do dziewictwa - zacznijmy od tego, że seksualność człowieka to bardzo delikatna materia, dlatego uważam, że życie seksualne powinno się zaczynać, dopiero wtedy, kiedy jest się na to gotowym, psychicznie (emocjonalnie), z partnerem, z którym się tego chce. I nie ma tutaj żadnych reguł, kiedy powinno się to stać, ani kim ten pierwszy partner powinien być, ani nawet po jakim czasie związku pownno się to stać. Ważna jest gotowość emocjonalna i chęć przeżycia pierwszego razu z danym człowiekiem. 30-letnie dziewice wcale mnie nie szokują, po prostu, z jakichś powodów nie chciały podjąć życia seksualnego i miały do tego prawo. Oczywiście, są przypadki zaburzeń psychicznych, które uniemożliwiają wejście w normalne relacje uczuciowe, ale to jest inna kwestia. Czasami po prostu całkiem normalna, atrakcyjna kobieta nie może znaleźć odpowiedniego mężczyzny, bo tak jej się życie układa. Inna kobieta w jej wieku może być uż po kilku związkach, z których każdy miał być tym ostatnim, lecz z jakichś powodów, nie układało jej się z tymi partnerami. Osobiście nie mam nic przeciwko dziewictwu, czy jego brakowi. Tej kwestii nie biorę pod uwagę, jeśli chodzi o wybór partnera.

Gość libertas0
Koleżka ma racje 100%. Jak bym znalazł 30 letnią dziewice to klękajcie narody.Na pewno lepiej mieć 30 letnią dziewice niż babe która miała 7 partnerów,bo co ? doświadczona wolne żarty,bo dłużej może? Dziewica też nabierze doświadczenia i też długo będzie mogła.A co do pytania ile kobieta miała partnerów to jest normalne w tych czasach.Dziewczyny tak łatwo dają, więc trzeba się spytać z kim ma się do czynienia.

Gość zdrowego normalnego
Mogłabym związać się z mężczyzną, który przede mną nie miał żadnych doświadczeń seksualnych i czułabym się zaszczycona, że mogę być jego pierwszą kobietą. Mogłabym się również związać z mężczyzną, który przede mną, miał już kilka związków. Jeśli chodzi o pospolitych dyskotekowych "ruchaczy", jak ktoś to określił, to miałam szczęście nigdy nie mieć z takim nic do czynienia i nie wiem nawet, gdzie można takich spotkać. Gdybym dowiedziała się, że mężczyzna, z którym się spotykam, jest właśnie takiego pokroju i ma taki stosunek do seksu, na pewno od razu zakończyłabym tę znajomość.

zasada jest prosta im mniej partnerów tym lepiej nie mówie ze trzeba sie z pierewwszą lub pierwszym zenic ale uwazam ze na 30 latke to 5 facetów to max w innym wypadku to " kochliwa " i jeszcze jedno pisząc ze różnie sie w zyciu układa tyczy sie tylko facetów bo kobieta w kazdej chwili moze kogos poszukac bo co to za problem odwalic sie i isc na impreze i własnie w tym rzecz ze im kobieta ma mniej tym lepiej bo chetnego zawsze znajdzie facet musi sie wysilic ale kazdy zyje jak chce

Gość zdrowego normalnego
Cream Odwrotnie, to meżczyźnie jest łatwiej znaleźć kobietę. To mężczyźni inicjują znajomość, to mężczyźni się oświadczają. Innymi słowy, to meżczyzna wybiera sobie kobietę, nie odwrotnie. Kobiety, które twierdzą, że jest inaczej, są albo głupie, albo się oszukują, albo próbują się dowartościować. Poza tym, to meżczyźni bardziej przedmiotowo traktują seks - do seksu nie potrzebują miłości, wystarczy, że kobieta jest atrakcyjna. Kobiety najczęściej wiążą seks z miłością i szybciej angażują się emocjonalnie w związek.

nie kobieta wybiera facet podchodzi a ona decyduje czy chce sie spotkac czy nie to raz . jak jest np na imprezach facet podchodzi do laski i albo sie podoba albo nie więc to laska podejmuje ostateczną decyzje więc ona wybiera facetakolejne kobieta łączy seks z miłoscią jasne :D laska mająca w wieku 25 lat 6 facetów łączy seks z miłoscią :D

Gość dabre dobre dobre
Poznałam chłopaka a on mnie próbuje wypytywać ilu miałam partnerów :( Co robić? odpowiedziec na jego pytanie

Gość wren dren
a marchewke kurvva kupiles?:)

koleżko....a ile ty miales partnerek? pobawie się w jasnowidza: pokaz mi swoje zdjecie, a powiem ci czemu tak malo.....:)))) hehe nie moglam sie powstrzymac. w kazdym badz razie - bardzo wspolczuje twojej przyszlej kobiecie. tez mialam takiego pojeba ktory mial mi za zle ze poznal mnie gdy mialam 23 lata a nie bylam juz dziewica i wiecznie mi to wytykal palcem,mimo ze sam mial doswiadczenia seksualne na swoim koncie. nie podoba sie-to spierdalaj i znajdz sobie inną. o ile cie jakas zechce. na tym koncze swoją dyskusję w tym wątku, amen. pozdrawiam wszystkich grzesznikow !

Gość dobre dobre dobre
to bylo do mnie czy do kogo?

Gość Koleżka
Do Orange_Bud Nie wyzywaj mnie od pojebów idiotko! Najpierw mi piszesz, że ja cię wyzywam (choć tego nie zrobiłem), wytykasz mi, że obrażam a sama co robisz? Denerwujesz się tak jak ta twoja koleżanka o nicku ''zdrowego normalnego'' bo same jesteście puszczalskie i nikt was nie chce! Mnie dziewczyny mówiły, że jestem przystojny, może żartowały, może kłamały, nie wiem! Sam uważam się za przeciętniaka, nie mam jakiejś szpetnej twarzy! Widzisz mnie tylko zależy na miłości i nie szukam dziewczyny tylko do przelecenia! Dlatego jeszcze żadnej nie miałem i nie jestem ruchaczem! Myślisz, że każdy facet, który chce czystą dziewczynę jest ruchaczem? Uświadom sobie, że czysty chce czystej, a ruchacz woli dziwki! Ty postrzegasz chłopaka, jako fiuta i narzędzie do rozrywki i dlatego miałaś już ich wielu i z żadnym ci nie wypaliło! Oczywiście zwalasz winę na facetów, nawet wtedy, kiedy to ty jesteś winna! Nic dziwnego, że cię olewali! Skoro ty popierasz skoki w bok, zdrady i nastolatki nadstawiające wszystkim tyłka to jeszcze raz powtarzam: współczuję! Lepiej nie brać sobie dziewczyny, która przed trzydziechą miała już około dziesięciu facetów z którymi współżyła! To nie świadczy o niej dobrze! Nie można kochać dziesiątek ludzi w życiu i to jeszcze przez tak krótki czas! Dla dziwek seks z byle kim to miłość, nie dociera do nich, że jest coś takiego jak uczucie!

Gość Koleżka
Do Orange_Bud Już kilka razy ''kończyłaś'' dyskusję, a ciągle wracasz! Nie będę wytykał swojej przyszłej dziewczynie jej przeszłości seksualnej, bo znajdę taką, która nie będzie jej z sobą miała! I nie pisz mi, że jak się nie podoba to mam spierdalać, bo sam już pisałem, że za puszczalską nie będę się uganiał! Na przyszłość czytaj wszystkie moje posty i nie rżnij głupa! Sama się wkurzasz, bo nie możesz spotkać faceta, który zaakceptuje to, iż dajesz co chwilę innemu!

Gość Koleżka
Do Prawiczka bez Wiary To co mają między nogami charakteryzuje to co mają w głowie! Jak nie mają szacunku wobec własnej osoby i własnego ciała, oraz mają niski poiziom moralności, to jak mogą mieć coś w głowie? np. Gdyby uliczna prostytutka była wysoko wykształcona, to nie poszłaby dawać dupy przy drodzę, tylko znalazłaby sobie dobrze płatną pracę za biurkiem no nie?

koleżko: słuchaj zakompleksiony kretynie gówno znajdziesz a nie MIŁOŚĆ ktorej tak bardzo szukasz z takim podejsciem, myslisz ze sam sobie wybierzesz idealny obiekt westchnień w ktorym sie zakochasz panie romantyczny-niedojebany??? znajdziesz TĄ JEDYNĄ i sie okaze ze miala kogos wczesniej i co wtedy?? pstryk palcem i sie odkochasz?? jestes facet niepoważny i szkoda mi Cię, ja znalazlam juz swoją miłość której szukałam całe życie i jestem najszczesliwsza na swiecie a przed moim facetem nie musze NIC ukrywać,a to czy mialam kogos wczesniej czy nie nie ma dla niego zadnego znaczenia bo najwazniejsze ze jestesmy i chcemy byc ze sobą. i nie pisz do mnie IDIOTO SLOWA na temat moich poprzednich związkow bo NIC o nich nie wiesz. aha-jeszcze jedno. ale mialam ZAJEBISTEGO FARTA że mam prace za biurkiem, fartem w pracy używam tylko angielskiego i włoskiego (nauczyłam się od setki kochanków) i fartem w branży motoryzacyjnej (ruchali mnie w samochodach - to tez wiele dało) i nie musze dawac dupy na ulicy bo to przeciez jedyne co potrafie :))))) pffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Gość Koleżka
Do Orange_Bud Skończyły się dobre śpeiwki! Nie pozwolę, żeby jakaś kurwa i dupodajka obrażała mnie za to, że piszę prawdę! Zrozum pojebana szmato, że nigdy nie zakochałbym się w takiej upośledzonej kurwie jak ty dziwko! Jakbym spotkał jakś dziewczynę, to musiałbym się dowiedzieć kim jest i kim była, przecież ona ma być moją żoną! Rozumiesz to ułomna babo? Pewnie twoja matka też była kurwą i wszczepiła ci do łba takie zezwierzęcone myślenie! Idź sobie dalej dawać dupy i popieraj sobie zdrady! Życzę ci, żeby ten twój też cię zdradził bezmózga prostytutko!

Gość Koleżka
Do Orange_Bud Dziwne, że się chwalisz, iż zdobylaś pracę dzięki dawaniu dupy! Nie wiem dlaczego cię to cieszy, nigdzie ci tego nie wytykałem! No ale cóż, ty lubisz chwalić się tym, że się pierdolisz z kim popadnie!

Gość a anal z iloma?
?

Gość dobre dobre dobre
koles wrzuc na luz bo przeginasz. to jej sprawa komu daje czy nie daje.

Gość Koleżka
Do dobre dobre dobre No dobrze, ale nie ma prawa mnie wyzywać! Ja nie nadstawiam drugiego policzka, tylko na wyzwisko odpowiadam wyzwiskiem! Oko za oko!

Gość dobre dobre dobre
ty bluzgasz jej ona tobie. w niczym nie jestes lepszy. i z kobieta sie klocisz idioto? pogielo cie?

Gość zdrowego normalnego
Koleżka Ty nie jesteś wzorowym człowiekiem, ty jesteś chory! Lecz się! Zastanów się człowieku, co ty w ogóle wypisujesz!

Gość Koleżka
Do ''zdrowego normalnego'' A nie zauważyłaś jak twoja koleżka pisze, że jestem (cytuję): ''pojebem''? Oko za oko! Nie pozwolę się obrażać, zwłaszcza, gdy prawda leży po mojej stronie!

Gość Koleżka
Do dobre dobre dobre A co mam pozwolić, żeby jakaś uliczna chciejka mnie lżyła? Takie coś jak ona nie zasługuje na szacunek, bo i sama siebie nie szanuje!

Gość Koleżka
Jak się nie podoba to niech sobie zgłosi cały ten wątek do usunięcia! I tak będzie wiedziała co o niej ludzie myślą! Tego już nie wymarze!

Gość dobre dobre dobre
ona na ten twoj szacunek pewnie sie wyszczac nawet nie chce wiec zejdz z ringu. co kobiecie po szacunku prawika zamoczyc nigdzie nie umie. wez sie koles walnij zanim wyjedziesz z takim pierdoleniem. ona ma facetow, ty masz cnote. kazdy ma swoje , wszystko jest git. wyluzuj.