Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiawawka

Poznałam chłopaka a on mnie próbuje wypytywać ilu miałam partnerów :( Co robić?

Polecane posty

Gość Kasiawawka

Przecież nie powiem mu, że miałam 7 jak on miał 1. Przynajmniej on tak mówi. Chociaż patrząc jak się zachowuje to pewnie i ta 1 miał z przypadku. Ale mam już 30 lat i czas pomyśleć o zakładaniu rodziny. Poradźcie coś

Gość kocham uczuciowe nie ogólne
no to powiedz mu że miałaś jednego albo dwóch ale że to był gwałt a ty byłas mlooda i glupia. powinien zrozumiec

Gość w takich sprawach
zaden czlowiek prawdy nie mowi i nie powinien.Jest to nawet naukowo udowodnione.Po co mu ta wiedza? a potem po jakims czasie rzuci cie i bedzie ci doope obrabial jakas ty puszczalska :-O powiedz 1-2 czy tam a on jest 3 i git..a jak to mu nie passe to gowno warty..co bedziesz sie teraz cale zycie kazdemu facetowi spowiadac z iloma wlozku bylas? a oni tez ci prawdy o sobie nie powiedza..

Gość jakaś dziwna moda nastała
na opowiadanie życiorysu seksualnego na wstępie związku. Cokolwiek powiesz i tak nie uwierzy. A jak jesteś dziewicą to ucieknie. Co kogo obchodzi co robiłaś zanim się poznaliście? Co mu da taka wiedza?

Gość hjhkl
mnie też o to pytał chłopak. zaskakujące. uważam, że to jest pytanie pozbawione sensu, bardzo techniczne. odzierające z szacunku. ile? to brzmi tak jakby nie wiadomo co ta kobieta robiła. nie zapytałabym faceta o coś takiego. po pierwsze to pytanie nic by mi nie dało, po drugie mogłabym zacząć być zazdrosna o jego historię.

Gość Zakupy na dzisiaj
1 kg cukru ser żółty 2 pomidory masło woda mineralna fajki rzodkiewki ogórki małosolne

Gość Co się dziwisz!
Każdy normalny facet poznając jakąś dziewczynę chciałby to wiedzieć! Boi się czy nie jesteś jakąś kurewką, albo czy się czymś nie zarazi! Takie czasy przecież! Lepiej mu nie mów, że miałaś 7, bo cię oleje! Albo powiedz! Lepiej od razu niż po pewnym czasie!

Gość A pytałaś się??????
Ile fap fap fap??????????

Gość Do osoby co napisała o 08:58
Właśnie jak mu teraz nie powie i on się o tym dowie po kilku latach związku to będzie afera! Powinna mu powiedzieć od razu i to szczerze, on tak samo!

Gość Co wy piszecie za bzdury?
Chłopak ucieknie jak się dowie, że dziewczyna jest dziewicą???? Hahahahah! Ale debile, skąd się tacy biorą? Normalny, inteligentny facet będzie się cieszył, że ma dziewczynę dziewicę i to on będzie jej pierwszym! Lepsza dziewica, od jakiejś puszczalskiej małolaty, którą już 20 waliło!

Gość Co wy piszecie za bzdury?
Ja bym nie miał nic przeciwko temu jakby dziewczyna pytała się mnie o moją przeszłosć i życie seksualne! W XIX wieku, czyli czasach powszechnego kurestwa i upadku obyczajów pytanie się o takie rzeczy to sprawa honoru i najwyższej wagi! Tylko szkoda, że osoby bez szacunku względem siebie kłamią i się nie przyznają!

Gość vcvfghjukiloikjuh
czemu zakładacie takie popierdolone tematy? z nudów czy naprawde marzycie o jakichś kłopotach? kurwa mac ,nie musisz mu prawdy mowic.powiedz ,że jest 3 a nie 8 i już.jak chcesz ,żeby w przyszłosci ci nie wypominał kurestwa.

Gość ale po co kłamac
naJLEPIEJ nic nie mówic i zwas niewiadomo z kim sie jest

Gość kropeczkaaaaa
Faceci są zazdrośni o poprzedników, a babki o nastepczynie:)) Nie rozmawiaj o przeszłości, bo bedzie cię nękał i wypytywał w nieskończoność. Było, minęło, nie wróci...

Gość ale po co kłamac
dokładnie mozecie byc w kazdej chwili zmienione na lepszy model i to jest piękne :) w koncu jestescie przedmiotem który sie zuzywa niczym więcej

Gość fajtforlajf
Jeśli facet jest z tych, co uważają, że każda nie-dziewica to k*wa, to nie będzie robiło mu różnicy, czy przed nim miałaś siedmiu, siedemnastu czy jednego. Zawsze będzie ci truł, że jesteś puszczalska, bo ten typ puszcza się sam a za żonę życzy sobie dziewicę zapakowaną w folię firmową. Jednym słowem: bez różnicy, jak zrobisz, jak będzie chciał się czepiać to i tak się będzie czepiał.

Gość Do vcvfghjukiloikjuh
Ty to jesteś tępy! Właśnie jak się dowie przypadkiem w przyszłości, że ona miała stu alfonsów to jej będzie wypominał kurestwo! Lepiej niech mu powie od razu całą prawdę, a jak ją oleje to co, to nic! N a jednym facecie świat się nie kończy!

Gość Do fajtforlajf
Ty głupcze! Ja też należę do tego typu ludzi, ale sam się nie puszczam! Jestem prawikiem i nie chciałbym dziewczyny która miała już pełno facetów i na dodatek nie jest ze mną szczera i mnie oszukuje! Olałbym taką!

Gość fajtforlajf
Inna sprawa, że jak niby miałby się dowiedzieć, z kim ona spała? Takiej ewidencji w USC się nie prowadzi. A twierdzić to każdy sobie może. Oszukać kogoś w takiej kwestii jest ekstremalnie łatwo. Żeby stracić wiarygodność musiałaby się przespać z całą dzielnicą.

Gość fajtforlajf
@ wyżej - to po co odpowiadasz i się plujesz, skoro nie o tobie piszę? :/

A tak bardziej do meritum - ja jestem za tym, żeby o takich rzeczach mówić szczerze. Nie wyobrażam sobie założenia rodziny z osobą, którą na wstępie zaczynam okłamywać. Więc IMO lepiej powiedzieć szczerze, jak osobnik się przestraszy i ucieknie, to tym lepiej, zostaje zażegnane niebezpieczeństwo zmarnowania sobie życia z osobą, z którą kompletnie nie można się porozumieć. No ale faktem jest, że mnie zegar biologiczny nie tyka i nie czuję parcia na zakładanie rodziny z kimkolwiek - może w takiej sytuacji wszelkie wzniosłe ideały tracą na aktualności.

Gość starsza juz babeczka ,,
nie powinien pytac o takie rzeczy,to zalezy od tego jaki kto ma charakter,jakie podejscie do różnych rzeczy ja miałam takiego faceta w stosunku do ktorego od początku byłam szczera,wypytywał,interesował się,czasami kłócił o przeszłośc,bardzo żałowałam że dałam mu kredyt zaufania a on potrafktował mnie z tego powodu bardzo źle teraz mam faceta który nigdy nie wypytywał mnie o to ilu facetów miałam i którego jak twierdzi nie interesuje az tak chorobliwie przeszłośc ,jesli cos sobie mówimy to raczej z własnej woli,

Gość Do fajtforlajf
Piszesz też o mnie! My, faceci, którzy chcemy dziewic nie jesteśmy tacy, że sami dupczymy co 5 minut! Może niektórzy tak, ale nie większość! Nam zależy na tym, żeby mieć dziewczynę, która się dobrze prowadzi, bo sami wyznajemy takie wartości i nie dziw się, że szczerość to podstawa w związku, bo jak kłamstwo wyjdzie po czasie to dopiero jest afera!

Gość feregre
autorko tematu, jestes zwykłą szmatą i tyle

Gość Do starsza juz babeczka ,,
Właśnie jak najbardziej powinien o o wypytywać, a nie przez cały zwiążek się okłamywać jak wrogowie, a nie kochający się ludzie! Kurwa dziewczyny! Jak powiecie facetowi, że miałyście 50 facetów przed nim, a on was oleje to co???? NA JEDNYM FACECIE ŚWIAT SIĘ NIE KOŃCZY! A SZCZEROŚĆ TO PODSTAWA W ZWIĄZKU! Co się tak boicie prawdy? Chyba naprawdę źle się prowadzicie, skoro tak was to gryzie!

My, faceci, którzy chcemy dziewic nie jesteśmy tacy, że sami dupczymy co 5 minut! Może niektórzy tak, ale nie większość!" Hah, nie chce mi się dyskutować o tym, czy większość, czy nie większość. I nie, nie piszę o tobie. Jak facet chce za żonę dziewicę i sam potrafi dać jej to samo, to proszę bardzo, kwestia światopoglądu. Ale hipokryzji (czyt. "jako facet muszę się przed ślubem wyszaleć, a ona ma być dziewicą, inaczej jest szmata i dziwka") nie lubię, a nader często ją widać.

Gość Do fajtforlajf
Ale hipokryzji (czyt. "jako facet muszę się przed ślubem wyszaleć, a ona ma być dziewicą, inaczej jest szmata i dzi**a") nie lubię, a nader często ją widać. Takiego czegoś też bym nie poparł! Ale jak już pisałem częściej zdarza się tak, jak w moim przypadku. Jakieś wyjątki od reguły jak wiadomo zawsze się znajdą!

tak samo jak facet ma swoją przeszlosc tak samo kobieta ma, moja przeszlosc, zanim poznalam faceta to tylko i wyłącznie moja INDYWIDUALNA, OSOBISTA,PRYWATNA sprawa i nie zamierzam tłumaczyc sie facetowi z mojej przeszlosci,z okresu kiedy mialam normalne zycie,chlopaka jednego czy drugiego a jego nawet wtedy nie znałam. jezeli facet bedzie Ci robil awantury co do przeszlosci to go olej bo nie jemu to komentować anbi oceniać.

a poza tym nie rozumiem czemu mialabym klamac bo nie mam sie czego wstydzic,a jezeli facet NIE PORADZILBY sobie psychicznie z taką informacją to jest tylko i wylacznie jego probleM, BEZ PRZESADY, to nie jest 19 wiek. wyzywacie dziewczyne od dziwek bo ma 30 lat i miala 7 partnerow? to mnie autentycznie rozsmieszylo:-) my z moim chlopakiem wiemy wszystko na temat swojej przeszlosci,nikt nikogo nie ocenia,wiemy ze "to jest to" i chcemy spedzic ze soba reszte zycia a że poznalismy sie dopiero teraz i kazdy mial juz jakies doswiadczenia to przeciez normalne. ale na szczescie teraz mamy siebie

Gość Do Orange_Bud czy jakoś tak
Przecież wiele razy już ludzie tutaj pisali o tym, że jak się nie będzie facetowi podobało to nich ona sobie szuka innego! Po co podbijasz ten temat do góry? Ja uważam, że szczerość to podstawa i nie chciałbym dziewczyny, która ukrywa przede mną swoją przeszłość seksualną, bo oznaczałoby to, że ma nieszczere intencje, a takie dziewczyny to nadają się do zdrad, skoków w bok itd. Jeżeli masz inne zdanie to szukaj sobie faceta, który ma takie same poglądy jak Ty! Każdy powinien wiązać się z kimś, kto myśli tak samo i już!