Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiawawka

Poznałam chłopaka a on mnie próbuje wypytywać ilu miałam partnerów :( Co robić?

Polecane posty

Tak, ale to chyba dlatego, że faceci są nadwrażliwi w tej kwestii ;)

Gość Koleżka
Ten powyżej ma rację! I w dziewica nie powinna wpaść w łapy ruchaczowi! Każda istota na ziemi lubi podobną do siebie, jak to tysiące lat temu jeden Żyd powiedział!

Gość dobre dobre dobre
do prawiczka nie pasuje zadna kobieta. to ich najwiekszy problem.

Gość Koleżka
Do fawila Strożytni Grecy, eh znów tyle historii ilu historyków jak Napoleon powiadał! Seksualność i niemoralność naszych czasów przebija wszystkie epoki!

Gość dobre dobre dobre
koles - dziewicy bedzie lepiej z ruchaczem co wie jak i co niz z niedojebem co nie ma pojecia o co kuma.

Czyli powinnam zostawić mojego wspaniałego faceta :( Życie jest okrutne...hlip, hlip.

Gość Koleżka
Do dobre dobre dobre Każdy jest do pewnego momentu prawiczkiem! Mi coś wytykasz, a sam mierzysz ludzi po ich seksualności!

Gość Koleżka
dobre dobre dobre napisał: ''dziewicy bedzie lepiej z ruchaczem co wie jak i co niz z niedoj**em co nie ma pojecia o co kuma.'' Taaa... A czy ten ruchacz zostając potem jej mężem pomoże jej w trudach codzienności, czy będzie bzykał na boku? Z fiutem dzieci nie wychowasz, ani z cyckami o porblemach nie pogadasz, jak już kotś tu niedawno pisał!

Gość dobre dobre dobre
koles - prawikiem kazdy kiedys byl ale nie kazdy probuje pierdolic ze to z ideologii o czystosci.

Gość do fawila
ze zwiazku prawiczka z doswiadczona rzadko cos wychodzi

Czyli uważasz, że socjalne przyzwolenie na seks analny z dziećmi przed okresem dojrzewania było bardziej moralne od dzisiejszych czasów? Gwałty na służbie w średniowieczu też były ok, podobnie jak cały harem "dam dworu" z których pan i władca wybierał sobie "koleżanki"? Ludzie nigdy nie byli inni. I nie każdy ruchacz musi zdradzać, ludzie mają rożne zasady.

Gość dobre dobre dobre
koles - a prawik to nie bedzie chcial cos bzyknac na boku? z ideologii pozostanie przez cale zycie tylko z jedna panna , swoja zona , bo napompowal?

"do fawila" - owszem, ale czynniki tego są dość złożone. Przede wszystkim prawiczek prawiczkiem w pewnym wieku jest z kilku powodów w tym dwa najczęstsze: "nigdy nie miał partnerki, bo ma paskudny charakter", "nigdy nie chciał uprawiać seksu bo ma takie zasady". W pierwszym przypadku nic nie wyjdzie bo facet jest jaki jest, a w drugim związek rozwali różnica poglądów i ewentualna zazdrość o byłych.

Gość Koleżka
Do dobre dobre Może jakiś tak, ale nie ja! Sumienie by mi nie pozwoliły, chyba bym sobie musiał stryczek zrobić!

To czemu zakładasz, że ktoś inny będzie zdradzał? Co mnie obchodzi w jakich relacjach był mój partner jeżeli dla mnie jest dobry. Oczywiście, stosunek do ludzi i relacji między nimi dużo mówi o człowieku, ale jesteśmy zbyt złożeni by tak łatwo można było to generalizować.

Gość dobre dobre dobre
koles - zapierala sie zaba blota.....

Gość Koleżka
Do fawila Tak, ale w tamtych czasach nie było takiej techniki jak dziś, więc zboczenia się tak nie rozprzestrzeniały! A dziś sama popatrz! Nasze czasy przebijają zboczeniem wszystko!

Gość Koleżka
Do dobre dobre dobre Nie wszyscy są tacy jak większość! Uwierz!

Hahaha xD Ludzie swoje zboczenia mają niezależnie od tego czy obejrzą je w TV czy nie. Różne formy "wibratorów" powstawały na całym świecie, a przecież MTV nie istniało ;)

Gość do fawila
a moze po prostu brzydki jest?

Gość Koleżka
Do fawila Zobacz ile związków się rozpada, bo coś wychodzi na wierzch po czasie! Liczy się szczerość! O przeszłości seksualnej trzeba pogadać, a jak się to jednej ze stron nie podoba to niech sobie idzie w siną dal! Każdy powinen wiązać się z kim o tych samych poglądach! Ludzie! Co was to tak gryzie? Może nikt was nie chce, bo mieliście już wielu partnerów i teraz mnie za to atakujecie? Pewnie tak jest, bo skąd ten wasz upór?

Gość ZAMYKAMY PROWOKACJE
praiczka :classic_cool:

Zgadzam się z Tobą, że brak szczerości może być powodem rozpadu związku. Tylko, że już zostało przez ciebie stwierdzone, że więcej partnerów przekreśla możliwość udanego związku.

Gość najgorzej jak kobieta
ma za soba anal

Gość Koleżka
Do fawila Nie manipuluj tą historią! Gdzie ty żyjesz? W środku lasu na Podlasiu? Nigdy nie było aż takich zboczeń jak w tych czasach i nigdy te zboczenia nie odgrywały takiej roli jak dziś! Wiem do czego zmierzasz, ale nie dam się sprowokować, oj nie!

Póki co to Ty prowokujesz, ja tylko lekko przymykam oko ;) I wierz mi, że były duużo gorsze perwersje, za które teraz idzie się siedzieć.

Gość Koleżka
To nie jest żadna prowokacja! Ja poprostu mam takie poglądy, bo jestem normalny i nie lecę za każdą nowością jak większość ludzi ze stadnym myśleniem! To, że coś jest nowe nie musi oznaczać, że jest dobre!

Gość dobre dobre dobre
koles jak jestes za taka szczeroscia o seksualnej przeszlosci to zacznij od siebie i mow kazdej kobiecie ze jestes prawikiem. dlaczego masz to ukrywac?

ale nie wszystko jest też złe. To tak jakby mówić, że ludzie robiący sobie kolczyki w dziwnych miejscach są niemoralni i nienormalni, chociaż nikomu tym krzywdy nie robią.