Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malina8484

Koleżanka z pracy mojego męża...

Polecane posty

Mam taki problem, koleżanka z pracy mojego męża to dwulicowa suka. Udaje taką "do rany przyłóż" ale tak serio to okropny babsztyl. Jak ją poznałam to nawet wydawała mi się spoko laską, ale przy kilku kolejnych imprezach firmowych zaczęłam się jej przyglądać i... ona daje się macać każdemu facetowi który zechce, nie zważając że prawie każdy ma żonę...! Co najgorsze zauważyłam że ma ochotę na mojego męża, pisze do niego SMS, molestuje go na GG itd, mąż nie wie że mam dostęp do jego GG i SMS. Wprawdzie to nie pisze nic konkretnego, tylko teksty typu np. po imprezie, "już dotarłam do domciu, cała i zdrowa, do szybkiego zobaczenia, baj.." Co chwilę zaczepki na GG "co robisz" itd. Mam ochotę ją zabić!!! Raz nawet się wkurzyłam i powiedziałam mężowi co mi leży, że na moje oko to ona się za bardzo nim interesuje, ale on oczywiście uznał że przesadzam i że to tylko koleżanka z pracy, jest miła i tyle. Nie wiem co robić, jestem teraz w 5 miesiącu ciąży i nie powinnam się denerwować ale jak tylko czasem sprawdzę jego GG to dostaję białej gorączki... Najgorsze że nie mogę mu nic powiedzieć bo on nie wie że mam dostęp do jego GG bo wtedy na pewno by mnie go pozbawił. NIE NAWIDZE BIUROWYCH SUK...!!!

a mąż jak się do niej odnosi? raczej obojętnie czy daje się bajerować?

Gość ja bym jej przetrzepala
skore, nie lubie takich pizd!

Gość ja bym jej przetrzepala
niech sprawdza! kontrola najlepsza forma zaufania :D facet da sie zbajerowac predzej czy pozniej a jak go przytloczy jeszcze opieka nad dzieckiem to juz koniec ucieknie w ramiona tamtej

Mąż odnosi się dyplomatycznie, tzn. bardzo ostrożnie.. nie wiem co o tym sądzić...

ładna ona chociaż? nie ma męża czy chłopaka, że tak się daje obmacywać? :p

Kontrola to już mój nałóg, nie mogę przestać sprawadzać jego GG, bo ciągle sobie wyobrażam że piszą tam nie wiadomo co.. a z drugiej strony boję się okropnie że znajde w końcu coś złego...

trzeba jej znaleźć faceta :D może Twój mąż zapozna ją z jakimś samotnym kolegą, którego będzie mogła poobmacywać? ;)

Jasne, tylko że ona ewidentnie leci na mojego męża... z tego co wiem to ona szlaja się po dyskotekach co weekend, więc to tak trudno znależć sobie kogoś w dzisiejszych czasach..?

Gość ja ci współczuję
i wcale się nie dziwię, że trzepiesz mu ggi smsy ;) zaufanie ok, ale kontrolowane ;) trzeba jakoś się laski pozbyć... najlepiej zakochać ją w kimś ;) ja tak raz z taką tempą babą zrobiłam ;) zaczpiłam ja na gg z jakiegoś lewego numeru i udawałam faceta;) bajerowałam ja przez jakiś czas aż się odwaliła od mojego mena heheh

Gość współczuję Ci
takie koorwy to tylko kastrować :O

Gość piękna 25
uważaj na nią takie dziwki są najgorsze

Gość swertyssss
Kobieto ile w Tobie zawiści. Nie dziwie się, że masz obawy, kto by chciał taką pełną jadu kobiete. :( Jakbym byla Twoim facetem i bym sie dowiedziala ze mi gg sprawdzasz, wywalilabym Cie na zbity pysk.

Gość współczuję Ci
aha - za to ty patrzyłabyś spokojnie, jak jakaś siksa odbija ci faceta? brawo! oczywiście jeśli to zrobi to będzie frajerem i tyle, ale to nie znaczy, że Autorka ma nie walczyć. dziecko w drodze a on co? dajcie spokój ! poza tym - jeśli byłby lojalny i w nie dawał powodu do niepokoju, to chyba by go nie sprawdzała, nie uważasz? niestety, niektórych trzeba mieć na oku :o

Rozumie te ostre komentarze, ale niech mnie też ktoś zrozumie, kocham go ponad wszystko i nie wyobrażam sobie życia bez niego.. ufam, ale kontroluje, to motto co drugiej kobiety na świecie, faceci, otwórzcie oczy, co trzecia kobieta w polsce sprawdza facetowi GG lub telefon bez jego wiedzy...

A tak poz tym to bardziej mnie interesuje co ona robi, wypisuje do niego, bo jemu prawie w 100% ufam , ale ją to mam ochotę zatłuc...!!!!!!!!!!

tylko niektórzy faceci o tym wiedzą i wszystko po kolei kasują :o :) Twój jeszcze nie jest na tyle uświadomiony :p

Nie wiem tylko co zrobić żeby ona przestała się nim tak interesować, w tym szukam pomocy...

Gość młoda stażystka
wiesz, ja pracuję z samymi facetami i ich kobiety nie zachowują się normalnie. średnio 3 razy w tygodniu są odwiedziny (a podobno wcześniej tak nie było), jak np. jestem w kuchni i sobie kawę robię to jak przyjdą to pierwsze co pytają czy już skończyłam staż :D jeszcze żebym im dawała powody - wydzwanianie, dwuznaczne rozmowy - to bym zrozumiała nawet. a co do męża to ja bym z nim porozmawiała, bo to że on nie widzi problemu to nie jest normalne. to on ma być Ci wierny, nie ona, to on powinien ją pogonić albo sprowadzić na ziemię że są tylko kolegami z pracy.

kontrolowanie to zaufanie buhahahaha wiekszej bzdury nie slyszalam. Swoja droga musisz byc niezle zakompleksiona skoro widzisz w niej zagrozenie:D

swertyssss - ee tam po prostu się dziewczyna denerwuje, ja tak samo bym pewnie postąpiła... jeszcze w ciąży... :o

dziewczyny, które nie mają na koncie internetowych (i nie tylko) romansików i flirtów partnera w życiu Cię autorko nie zrozumieją :o pracowałam już w kilku miejscach i wiem, że flirty w pracy się naprawdę zdarzają, to nie jakiś wydumany problem, po prostu życie...

Wiecie na co mam największą ochotę, powiedzieć żonom kilku kolegów z pracy mojego męża że do ich mężów też podbijała, kilku nawet w pijanym szale obmacywało ją na całego... znam te biedne żony ale nie mam dowodów, boję się że mi nie uwierzą... a akurat na tych kilku imprezach firmowych bylam jako jedyna z żon, i nie pilam jako jedyna i mogłam poobserwować...

Gość zauroczona zauroczeniem
Malina8484, piszesz, że koleżanka męża jest dwulicowa. Ale nic z tego co napisałaś tego nie potwierdza. Potrzebowałaś trochę czasu aby ja poznać. Jeżeli ktoś lubi być macany, to jest mu obojętne czy macant ma żonę, czy fiata 126p. Stawiasz jej niczym nieuzasadniony zarzut, że molestuje twojego męża. Nie znalazłaś nic podejrzanego w ich korespondencji. On też ci się nie żalił. PRZESTAŃ SZUKAĆ. Nie zaglądaj i nie buzuj się samym faktem podglądactwa; daruj sobie ten dreszczyk emocji - czy może akurat dzisiaj znajdę jakąś dwuznaczność. Słuchaj i obserwuj swojego męża. Jeżeli coś cię zaniepokoi w jego zachowaniu, rozmawiaj z nim o tym.

niestety faceci mają do to siebie że nie rozróżniają kiedy koleżanka jest po prostu miła i uczynna a kiedy liczy na coś więcej i 'skacze komuś na bata';) mialam ostatnio podobna sytuacje, pierwszy raz poznalam ludzi z pracy mojego chlopaka, wczesniej mi o nich opowiadal, od razu zauwazylam ze jedna z kolezanek ktora w dodatku byla z chloapkiem ewidentnie na niego leci :) kiedy mu o tym powiedzialam zrobil TAAAAAAKIE OCZY i mowil "ale to niemozliwe, nic nie zauwazylem, przeciez ona ma chlopaka...." itd itd a ja TO WYCZULAM DO RAZU :) ja bym na Twoim miejscu nie mowila ze zajrzalam na gg ale przy najblizszej okazji np.spotkania z kolezanką albo jak bedzie cos opowiadal o niej to uswiadom go co zauwazylas i powiedz mu ze kobiety naprawde wiecej widza w zachowaniach kobiet niz faceci-tak samo facet moze lepiej doradzic na temat drugiego faceta bo wie od razu jakie ma intencje itd. najwazniejsze zebys mu nie robila o nic awantury tylko tylko pokazala mu ze jestes z nim,jestes jego partnerką-bo pozniej nie bedzie chcial Ci nic mowic,zeby Cie nie zdenerwowac a jak pokazesz ze mozecie o wszystkim rozmawiac to sie przez Toba otworzy i powie np. "wiesz co,zauwazylem ze ona naprawde robi jakies podchody....." tak jak moj chlopak mi. mysle ze Twoj facet jest wporządku i po prostu nie zdaje sobie sprawy ze to takie kurwisko,a my kobiety widzimy to od razu......trzymaj sie papapa!

Bo faceci nie widza takich rzeczy. Taka sucz bedzie milutko go podchodzic, a on mysli sobie ot kolezanka i ma ja gdzies. Pozniej Ty zaczynasz go o nia pytac i robisz sie podejrzliwa. Zaczynacie sie klocic, bo on nie czuje sie winny (w koncu jeszcze nie jest) Po kilku miesiacach wychodzi na to, ze jestes paskudna zolza i zyc mezowi nie dajesz. W tym czasie ona zaczyna go podchodzic i sie z nim zaprzyjazniac. Pozniej mowic 'jaki ty jestes fantastyczny facet... a ta twoja zona jak ona moze cie tak traktowac, przeciez miedzy nami nic nie ma' itd. Pozniej facet zauwaza, ze kolezanka jest taka mila i niczego sobie, no a z zona przeciez tylko sie kloci. Romans gotowy. Wniosek: powiedz mu spokojne, ze ta baba jest podejrzana i ze sie do wszystkich kolegow klei, wiec neich uwaza i zostaw sprawe swojemu facetowi. Im bardziej bedziesz go cisnac tym gorzej na tym wyjdziesz.