Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie ludzie!

placa i warunki w magazynie

Polecane posty

Gość pomozcie ludzie!

ludki czy pracuje ktos z was na magazynie w UK, niemczech czy jakimkolwiek innym (oprocz Polski) kraju? jaka macie stawke za godzine? jakie macie przerwy i czy sa one wliczone w czas pracy? co wam w ogole pracodawca gwarantuje?

Gość pomozcie ludzie!
nikt nie pracuje/pracowal na magazynie?!?!

Gość ja nie pracowalam
wiem ze kolezanka pracowala jakis czas temu w centrum dystrybucji katalogowi miala chyba 7 funtow/godz. ale jak mowila dla kobiety ciezko bylo te katalogi dzwigac. Wiem ze pracowala tam krotko i tylko dodatkowo bo musiala uzbierac na otwarcie wlasnej firmy w PL

Gość ja nie pracowalam
niewiele pomoglam ale podbilam temat :)

Gość fdskjfkjdf
W jednym pracowałam za 5,93, były 2 przerwy po pol godziny, z czego jedna platna. W innym miejscu 5,98 , tez 2 przerwy, jedna 20 minut druga 40 minut. Platna tylko ta pierwsza. O co dokladnie pytasz?

Gość fdskjfkjdf
Płaca w funtach. Nie dodałam wyżej.

Gość pomozcie ludzie!
fdskjfkjdf własnie oi to! dzieki :) ja narazie robie u nas w Pl na magazynie w Black & Decker umowe zlecenie podpisana przez agencje pracy tymczasowej, choc nie wydaje mi sie ze inaczej jest jak sie ma umowe od B&D.... praca na nocki 8h, na dzien od 6.30: 10-12h; 3 przerwy dwie po 10 minut wliczone w czas pracy jedna 30minutowa nie wliczana (czyli yebiesz 9 h placone masz za 8,5) o noze do otwierania kartonow musisz sie prosic, zapewniaja takie cos chyba po miesiacu pracy jak z 3 razy sie upomnisz :O to samo z dlugopisem :O rekawiczek zadnych. a płaca 9 zł brutto; 10,64 - nocki....