Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa1311

GRUDNIÓWKI 2011

Polecane posty

Hej dziewczyny :) witam się dopiero teraz bo od rana latałam po sklepach :) jjjjjjjjolanta dziękuję za otuchę strasznie się martwiłam tym paciorkowcem. Dziś koleżanka znów mnie postraszyła i poleciałam jednak do lekarza dała antybiotyk w kremie i powiedziała że po 7 dniach powinno być po problemie poźniej tylko jeszcze raz wymaz. Mam nadzieje że bedzie ok :))) Mi też porobiły się takie "skórki" odstające też muszę pokazać swojej gin pewnie trzeba będzie usunąć bo to brzydkie fu. Moja mama nie widziała mnie 2 dni i powiedziała że strasznie cała spuchłam szczególnie po twarzy, usta wydęte, brzusio się obniżył oj więc może coś z tego będzie :) ale nic mi się nie dzieje skurcze tylko kilka razy w ciągu dnia miałam i nic....

Czytalam ostatnio wywiad z Mucha , zapierala sie ze nic nie kupuje i nie urzadza pokoju dla dziecka, wszystko dopiero po porodzie jak juz bedzie znana plec, bo ona nie chciala znac plci do konca taka niespodzianka ja bym nie wytrzymala :) i musialabym na kazdym usg uprzedzac lekarza ze nie chce znac plci, bo oni sie nie pytali i np na jednej wizycie pytam sie jak jest ulozone a on "tu jest glowka a tu cipka" :D no z Ewa to juz strasznie dawno sie nie odzywala... Ewa daj znac co u Ciebie

Witam! A skoro witam się tu, znaczy że nie ma mnie na porodowce:) hihi A tak serio, to w nocy spalam nadzwyczaj dobrze- nic się nie dzialo poza 4 wyjsciami w wiadome miejsce i bolem plecow- aż sama w szoku jestem. No nic teraz sniadanko i kawka jakas, moze kawa Mala pobudz się Corcia zlituje i nie bedzie kazala dluzej na siebie czekac:) Coraz bardziej zastanawiam się co z nasza Ewa- tak się dlugo nie odzywa. Milego dnia zycze

Gość BernadetaM
Dzien dobry. Pól nocy nie spałam, bo miałam bóle, jakby przepowiadające. Nie bolało strasznie mocno, ale to były już napewno skurcze. Ok 6 rano zasnęłam, teraz się przebudziłam i jeszcze nie ustąpiły do końca. A mi teraz nie wolno rodzić! Dzisiaj ma przyjechać do mnie koleżanka z dwójką dzieci na weekend. Normalnie to bym żadnej takiej wizyty nie przyjęła.. Ale jak ną znam, to najprawdopodobniej w domu jest nieciekawie. Zwykle jak się chce odizolować od swojego (nie są małżeństwem, to nie wiem jak pisać), to przyjeżdża do nas. Najpierw napisała SMS, a później zadzwoniła. No i już wiedziałam o co chodzi, a w takiej sytuacji nie odmawiam. I teraz przez cały weekend mam gości. A dzisiaj jestem w 39+4... Zresztą, ona wie. Mam nadzieję, że nie odwiozą mnie na porodówkę.

No to Bernadeta nie ciekawie. Z jednej strony spoko, bo gdyby cos to nie bedziesz sama, ale z drugiej strony jeste że tak się wyraze "na wylocie" to powinnas wypoczywac. Chociaż ja pewnie też bym nie odmowila gosciny w takiej sytuacji. Trzymaj się dzielnie, bedzie dobrze. Uszy do gory.

dziewczyny a ja mam oczy jak zapałki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! położyłam sie o 22 a jeszcze o 00.35 nie spałam :( obudziłam sie o 5.00 z bólem brzuszka obróciłam sie i zasnełam ale już po 6.00 a teraz jest mi tak nie dobrze :O

Halo halo...I ja SIE WITAM..... Maz w pracy ja najedzona kawke pije po koszmarnej nocy...;( BERNADECIA COS MI SIE ZDAJE ,ZE PREDZEJ URODZISZ NIZ DOPISZESZ SIE DO NASZEJ TABELKI ;). Ja to mam tak ,ze nikogo NIE chce widziec w te astatine dni...ciagle chodze upocona jak diabli I w dresach albo pidzamie...Ale pewnie NA taka KOLEZANKA tez BYM SIE zlitowala.... KLAUDUS CIESZE SIE ZE CHOCIAZ TY W MIARE POSPALAS... no Ewy RZECZYWISCIE NIE MA dosc dlugo...ale to chyba przeprowadzka jednak...tak mysle...

PELEPECIA...BIEDNA....;( Kasztanka ciesze SIE ,ze jakos to wszystko SIE ulozylo....ja spuchnieta jestem JUZ ok miesiaca...Wogole SIE NIE poznaje...I tyle!

Jeszcze 5 dni listopada wiec wszystko moze się zdazyc:) Ja w poniedzialek mam wizyte w koncu się dowiem jak się sprawy maja:) dzieje się cos czy nie dzieje. Albo usiade na fotelu i lekarz powie jeszcze nic się nie dzieje, albo Pani rodzi! Hihi to by było dopiero

nie to paranoja mojej małej chyba sie nie podoba jak mama sobie śpi lub leży !!!!!!!!!!!!!!! posiedziałam sobie półgodzinki i od razu lepiej sie poczułam :)

Gość BernadetaM
Natalia261985.............26......Wojnicz........39(M).. ... ..02-12-2011 Onk3(Magda)..............36......Osiek............39(K). ......02-12-2011 Starbuck80................31......Warszawa......38(K)... .....04-12-2011 Ewelina_83.................27.......Oświęcim......38(M ).......06-12-2011 Tosieńka87...............24.......Katowice.......38(M).. ......06.12.2011 Ewa1311....................31.......Puławy.........38(M ).......07-12-2011 nika 29.......................29...Warszawa........38(M)..... .08-12-2011 klaudyna213................25.......Poznań........37(K ).......11-12-2011 Mama FILIPKA(Wiola)....19.......Norwegia.......37(M).......11-12 -2011 Dolarka5(Martyna).......23........Łódź...........37( M). .....12.12.2011 TakaBasienka87..........24........śląsk............37( M)......12.12.2011 Niunia855(Paulina)......26.......Tarnów...........37(K) .......12-12-2011 mamazuzki76(Monika)...34.......Świecie...........37(M) ....15-12-2011 elizka_84...................27......Gdańsk.........37(M) ........16-12-2011 HASANANA(Sylwia).........32......UK...............37(K) ........17-12-2011 pelepetka123(Ania)......28.......Kraków..........36(K). ......18-12-2011 karolkajolka..............26......ok Szczecina.....36(M)......18-12-2011 kasztanka1 (Sylwia)....24........katowice..........37(K).....18-12-2011 ollakoziol(Olka)..........24......Częstochowa....36(K) .......24.12.2011 a co tam(Ania).............28......D-ca..............35(M)...... 29-12-2011 Ann27 (Ania)...............27......Toruń.............35(K)....... 29-12-2011 sylwestrowe(Ania)......28........opole...............35(M )....31-12-2011 BernadetaM............26......CH..................................6-12-2011 SWIEZO UPIECZONE MAMUSKI (ROZPAKOWANE) Asia GB....29...Opole...35(K)...02-12- 2011...Pola-->01 /11/2011(CC) olcik777...26...Kraków.27(K)..09-12-2011....Antosia--->< br />

hej dziwczynki:) ja dla odmiany nie spałam dzisiaj z innego powodu niz siku i bole menstruacyjne, a mianowicie poł nocy bolal mnie ząb:(:( chcialabym go usunąc ale zdaje sobie sprawe ze w obecnym stanie nie jest to raczej możliwe, więc bede musiala zdobyc sie na leczenie. Nadmienie tylko ze mniej emocjii wywołuje u mnie wizyta u ginekologa niz u dentysty... brrr:(:(:(

Gość BernadetaM
Hasananana no i stalo sie, dopisalam sie. Chociaz nie wiem co to za liczba przedostatnia, to chyba tydzien? Plci nie znam :) Jestem z tych co lubia niespodzianki. Uwierz mi, tez nie mam zupelnie ochoty na wizyty. To jest znowu sytuacja z tych "wyjatkowych". Kolezanka ze swoim partnerem, to potrafia sie klocic nawet w towarzystwie. Wiem, ze w domu to jest jeszcze gorzej. A u nas w domu sciany jeszcze krzyku nie slyszaly. Dzieci bardzo komfortowo sie u nas czuja (jedno ma dopiero kilka miesiecy, drugie prawie cztery latka). No i jak pomysle o napietej sytuacji w domu i jak to dzieciaczki przezywaja... to jestem wdzieczna, ze kolezanka jest na tyle rozsadna, by sie zdystansowac. Jako, ze jest podwojna matka, to raczej wie na co sie pisze jadac do "ciezarowki tuz przed finiszem". Zaraz tez chyba wypije lekka kawe.

siostrunia dzwoniła czy pojade z nią do koleżanki która ma już prawie rocznego malucha ale ja leże w fotelu i nie zamierzam sie na razie z niego ruszać!!!!!!!!!!! tylko kto mi kisiel zrobi :O oczy bolą po tej koszmarnej nocy :( jak dobrze ze jutro mamcia zabiera mnie pod swoje skrzydła nie bede musiała sama siedzieć w domku. dziewczyny bede wam dziś marudzić !!!!!!!!!!!!!!

Natalia261985.............26......Wojnicz........39(M).. ... ..02-12-2011 Onk3(Magda)..............36......Osiek............39(K). ......02-12-2011 Starbuck80................31......Warszawa......39(K)... .....04-12-2011 BernadetaM............26......CH..................39(?) .........6-12-2011 Ewelina_83.................27.......Oświęcim......38(M ).......06-12-2011 Tosieńka87...............24.......Katowice.......38(M).. ......06.12.2011 Ewa1311....................31.......Puławy.........38(M ).......07-12-2011 nika 29.......................29...Warszawa........38(M)..... .08-12-2011 klaudyna213................25.......Poznań........37(K ).......11-12-2011 Mama FILIPKA(Wiola)....19.......Norwegia.......37(M).......11-12 -2011 Dolarka5(Martyna).......23........Łódź...........37( M). .....12.12.2011 TakaBasienka87..........24........śląsk............37( M)......12.12.2011 Niunia855(Paulina)......26.......Tarnów...........37(K) .......12-12-2011 mamazuzki76(Monika)...34.......Świecie...........37(M) ....15-12-2011 elizka_84...................27......Gdańsk.........37(M) ........16-12-2011 HASANANA(Sylwia).........32......UK...............37(K) ........17-12-2011 pelepetka123(Ania)......28.......Kraków..........36(K). ......18-12-2011 karolkajolka..............26......ok Szczecina.....36(M)......18-12-2011 kasztanka1 (Sylwia)....24........katowice..........37(K).....18-12-2011 ollakoziol(Olka)..........24......Częstochowa....36(K) .......24.12.2011 a co tam(Ania).............28......D-ca..............35(M)...... 29-12-2011 Ann27 (Ania)...............27......Toruń.............35(K)....... 29-12-2011 sylwestrowe(Ania)......28........opole...............35(M )....31-12-2011 SWIEZO UPIECZONE MAMUSKI (ROZPAKOWANE) Asia GB....29...Opole...35(K)...02-12- 2011...Pola-->01 /11/2011(CC) olcik777...26...Kraków.27(K)..09-12-2011....Antosia--->< br / BERNADECIA....no to nie ma czego jej sie dziwic...szkoda tylko ,ze w takim dziwnym zwiazku tkwi...ale tez nie znam dokladnie sytuacji...i nie mnie ja oceniac....wiec powiem tylko ,ze szkoda jej i dzieciaszkow...

Pelepecia....szczesciara....Moja Mamka 1700km ode mnie...a widzialam ja 5 mcy temu...a zobacze...w czerwcu...:(buuuu to sie nazywa....urok emigracji.... Olcia to nie ciekawie masz z tym zabkiem...wrrrrr :(

No dokladnie Bernadeta przedostatnia liczba to tydzien. A dlaczego wpisalas się na koncu tabelki? Zgodnie z terminem porodu powinnas być duzo duzo wyzej:)

Gość BernadetaM
Klaudyna: bom ja ciezarna logiki nie pojela :D:D:D Dzieki za poprawienie!

szefcio do mnie dzwonił i pytał ile mi zostało o nie nie ze szef troskliwy NIC Z TEGO !!!!!!!!!!!!! PRZELEWU NIE ZROBIŁ !!!!!!!!!!!!!!! MI PIENIĄDZE NIE SĄ POTRZEBNE W KOŃCU SIEDZĘ W DOMU !!!!!!!!!!!!

Gość w oczekiwaniu na...:)
witam:) jestem nowa...termin mam na 18 grudnia...ale juz wczoraj miałam skurcze,poszłam na wizyte do mojego gin szyjka mi sie skraca ...powiedział,że "początek grudnia będzie nasz":) teraz już tylko czekamy na naszą córeczkę Lenkę...pozdrawiam wszystkie ciężarówki:)

Witamy witamy. Zapraszamy, milo że jest nas coraz wiecej:) jeśli chcesz dopisz się do tabelki i napisz cos wiecej o sobie-. Pelepetka To tak w sumie ten szef po co dzwonil- wkur...ic cie czy jak? Ja nie mam takiego problemu- ostatnio zwolnienie konczylo mi się chyba 27 czy jakoś tak a dopiero 2 zawiozlam nowe a zaplacili mi do konca miesiaca, nawet nie dzwonili żeby pytac co się dzieje- zaplacili i tyle. Naszczescie nie musisz się przejmowac- nalezy Ci się i już.

klaudyna chciał sie usprawiedliwić w końcu dziś piątek a przelew mial być w poniedziałek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! macierzyński już na szczęście zus bedzie sam przesyłał na konto :) witamy co prawda troche marudzimy sle wiesz dla czego :P

Gość w oczekiwaniu na...:)
spokojnie...też byłam marudna tylko,że przez 5 pierwszych miesięcy:)aż robiło mi sie szkoda mojego męża i podziwiam go do tej pory za ta anielską cierpliwość:) poźniej mi przeszło... a jeśli chodzi wiecej o mnie...mam 24 lata,to moje pierwsze dziecko,siedzę w domku i wypoczywam przed porodem...o ile nieprzespane ostatnio noce można nazwac wypoczynkiem:) i za jasną Anielke nie wiem jak sie dodac do tabeli:P

Usprawiedliwic? Wazne żeby kase przelali, w koncu ciezarna pod koniec ma sporo wydatkow:) A ja we wtorek jade jeszcze do pracy zawiez zwolnieni-ostatnie już o ile dostane i podbic legitymacje ubezpieczeniowa:) No i już powinny na mnie czekac bony swiateczne :)