Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa1311

GRUDNIÓWKI 2011

Polecane posty

Echhhh niektorzy mysla ze JAK maja dotorat to SA wszystkowiedzacy ;( szkoda ze poprostu nie powiedziala ,ze jest CZLOWIEKIEM mogla sie pomylic I przeprasza bardzo...I chyba by byla lepsza atmosfera! Ineezz kciuki zacisniete bidulo ;(

Echhhh niektorzy mysla ze JAK maja dotorat to SA wszystkowiedzacy ;( szkoda ze poprostu nie powiedziala ,ze jest CZLOWIEKIEM mogla sie pomylic I przeprasza bardzo...I chyba by byla lepsza atmosfera! Ineezz kciuki zacisniete bidulo ;(

Dolarka bardzo się ciesze że wszystko ok.! Sylwuś śliczna ta Twoja córci a jaka rozgadana :)

Sylwia Jaki doktorat? Ona jest zwykły lek. med., ale wiesz, jak to jest w małych miejscowościach... Każdy w kitlu to dochtór - choćby sprzątał przychodnię...

Dobra... Już mi trochę nerw przeszedł! Młody przepisany do super centrum medycznego do zajebistej Pani pediatry. Jest tam ogólnie 4 pediatrów praktycznie codziennie od rana do wieczora. Jeden to brat mojego kolegi z klasy. Prawie wszyscy pracują w tutejszym szpitalu, więc i praktykę mają... Jestem bardzo zadowolona! Kolejne szczepienie w połowie kwietnia bez łaski i zbędnych scen, i właściwą szczepionką. Pani od szczepień w tej nowej przychodni potwierdziła, że ja miałam rację, a ta opcja proponowana przez poprzednią panią dochtór to byłoby "spapranie sprawy".

Ewa, ja do swijego peduatry jezdze do przychodni poza miastem bo tam przyjmuje.

Ola Nieważne gdzie, jak masz dobrego specjalistę, to wiadomo, że się go trzeba trzymać. My oboje z małżonkiem jesteśmy zapisani też poza miastem, w którym mieszkamy, bo mamy wspaniałą lekarkę rodzinną i jej nie chcemy zmieniać... :))) Chociaż też niektórzy się nam dziwią.

ASIA DZIEKUJE ;) Ewcia...no to samo MOWI za siebie;) takie wlasnie wyzej sraja niz d..py maja!

Gość obserwatorka09zjzjsgsss
Ewka a niby z czego jesteś taka zadowolona jak nawet tam nie byłaś ?ale juz piszesz super centrum medyczne hahahahahaha Ty to jesteś dobra ! wszystko co ma Ewa jest super i ona sama jest super ! jak takie super to gdzie wcześniej byłaś ??????? dziewczyny Ewa Was podpuszcza ! rzuca temat ( takie niby pytanie ) a potem sama się mądruje Ewka Ty to masz kompleksy ! widać to ! jak ktos nie pisze o Ewy problemach to Ewa zalewa topik !!!!!!!!! a to że ma doła - cisza -potem boli głowa -cisza - to już jej przeszło :) strasze irytująca dziewczyna ! a szkoda bo takie fajne forum :(

oj bidulko :) kompeksy ?szukasz tu pocieszycieli ?

Dobrej nocki Obserwatorko! Masz zdrowie tyle uwagi mi poświęcać!

chciałabyś :)

głymokiem widać ;)

Pomarańczowe, jak Wam tak to strasznie przeszkadza to nie wchodźcie na to forum, nie czytajcie i już:// po problemie będzie... Ja dupcię smaruję sudokremem bo Młody ma tendencję do odparzeń niestety. Inezzz i ja trzymam mocno kciuki:* U nas ostatnio dni marudzenia, nie wiem czy jaki skok rozwojowy(o którym kiedyś tu była mowa) czy może ząbki? ślini się tak że śliniak zakładam bo mokre koszulki non stop.

fajne forum tylko czemu nam go psujesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak by nam ewcia nie pasowała to byśmy pisały a równoległym forum grudniówek tyle ze tam właśnie nie było sympatyczne i dziewczyny pouciekały.

Wtrącę zdanie o tamtym forum, o którym pisze Pelpetka. Była niesympatycznie dawno, dawno temu - Ewa coś o tym wie. Co dziwne, w pewnym momencie kilka osób poszło sobie (Ewa nie mówię tu o Tobie). Po tamtym czasie nie pamiętam, żeby było tam niesympatycznie. Chyba nawet pomarńczki tam nie bywają:) Natalia, u nas też kiepsko od poniedziałku z humorem. Teraz po kąpieli Mała miała rewelacyjny humorek, przed chwilą zasnęła, ale w ciągu dnia jest nieprzewidywalna- śmieje się, a za moment zaczyna marudzić, stękać (nie płakać) i nic jej nie pasuje, ani leżenie, ani wózek, ani noszenie. A jeśli noszenie to najlepiej w pionie, a nie chcę jej jeszcze tak nosić za dużo...

Kobietki...duzo zdrowka I wytrwalosci w wychowywaniu pociech...ogolnie wszystkiego Naj!!!! 8 marzec ;) hehe matula bedzie miala rece PELNE roboty ;) ( w kwiaciarni) Starbuck...dziekowac;) Ja malej dugi dzien podaje syropek przeciwbolowy bo tylko wtedy spi, albo JAK jej dziosla paluszkami przyciskam;( sliniak mokry na maxa!!! Nie Ma to JAK kolki sie polacza z BOLEM wychodzacych zabkow, no chyba ,ze zle czytam objawy !!! Wszystkiego NAJLEPSZEGO dla mojej Layli ,serduszka mamuni,I dla wszystkich malenkich kobiecinek ;)

My z Szymkiem też życzymy wszystkiego najlepszego wszystkim Kobietkom: dużym i malutkim! :))) Moje Młode też się ślini bardzo. Podobno to normalne na tym etapie. Ślinianki zaczynają pracę na pełnych obrotach. To może, ale wcale nie musi oznaczać ząbkowania. Dziewczyny, macie jeszcze linka do tych zaproszeń na chrzest z charmsami? Próbowałam je odkopać, ale zwątpiłam jak się zaczęłam cofać w stronach...

Ania Chyba malinóweczka dawała linka. Z takimi malutkimi biżuteryjnymi ozdóbkami (stópkami dziecięcymi, etc.). No nie mogę tego znaleźć...

Smoczek fajny i grzechotki też świetne są... Ale ja poszukuję usilnie tego linka do zaproszeń, takie były - chyba kwadratowe i na środku kokardki miały "charmsy", czyli te ozdóbki właśnie zamiast cyrkonii... No już mi ślipia wyłażą od przeglądania! Mam nadzieję, że to była Malinowa i że tu zajrzy niedługo...