Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kropce ............

Przespalam sie z facetem a on mysli ze jestesmy juz para..

Polecane posty

Gość hhhklllla
a długo to trwa?

Gość 3u3y54
badzsoba, i co, umiesz normalnie odpowiadac a nie zaraz dziwacznie i z wulgaryzmami... przydaloby sie trzymac ten poziom dalej...

Gość bądźsobą
3u3y54, "przydaloby sie trzymac ten poziom dalej..." Nigdy nie zastanawiałem sie nad tym gdzie powinien być poziom. Raczej skupiałem sie na tym, aby, nim wyrażę swoja opinię zapoznać się z tym do czego mam się odnieść.

Gość 3u3y54
to niestety widac, ze sie nie zastanawiales...

Gość hhhklllla
długo ten niby "związek" trwa?

Gość w kropce ............
12 lat i mamy 3 dzieci

Gość nazywający rzeczy po imieniu
Autorka pisze, że przespała się z facetem. Ktoś nieopacznie(?) zrozumiał, że odbyła z nim stosunek płciowy. Kogoś innego oburzył fakt nazwania tego co zrobiła "daniem dupy". W imię poprawności politycznej ten ktoś zaapelował o nazywanie tej pewnej fizjologicznej czynności "kochaniem się". Pyta czy to jest zbyt trudne, aby nazywać "dawanie dupy" "kochaniem się". Są ludzie, dla których to jest ZBYT TRUDNE. Objąć jedną definicją podobne czynności, jednak krańcowo różniące się motywami. Jeżeli dwoje kochających się osób sypia ze sobą, to nie zawaham się nazwać tego "kochaniem się". To samo określenie dla przespania się z przypadkową osobą jest dla mnie ZBYT TRUDNE do wypowiedzenia. Nie chcę być poprawny politycznie. Wolę trzymać pion, niż poziom.

Gość gość
A ja mam 27 lat, lubię być "wystukana i zalana do pełna". Co mam zrobić, że mam studia dobrą pracę, samochód, mieszkanie na kredyt, a interesują się mną tylko goście, którzy mnie nie interesują. Szukam kogoś na stałe, kogo pokocham od 4 lat. I co, mam sobie wibrator kupić? Znaleźć kogoś fajnego, niezależnego i mającego własne życie i hobby jest dzisiaj bardzo ciężko. Z reguły ci fajni są już zajęci. Więc jak mnie energia rozpiera to idę z kim popadnie, nie nastawiając się na nic. Kobiety mają takie same potrzeby jak faceci. Tyle w temacie.

Gość gość
hey, to masz podobnie jak ja, tylko ja mam 30. I szukam porządnej dziewczyny. No a od czasu do czasu dziewczyna z portalu, albo dyskoteki tylko na seks niestety. Bo nawet nie ma z nią o czym pogadać. Czasem dzwonią albo piszą, chcą się umawiać, a ja wyraźnie zaznaczam że nie mam ochoty na nic więcej. Potem płacz w słuchawce.... Ach życie

@ gość dziś Rozumiem, że swojemu potencjalnemu wymarzonemu przygotowujesz bukiet szczepów HPV i HPS w prezencie?

Gość gość
Masz już dość masturbacji ? Twój drągal nie domaga ? Ciagle w pracy się masujesz ? http://e-masturbacja.pl Mi pomogli pomogą i Tobie