Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentkaaaaaaaaaaaaa

niezaliczone kolokwium =oblane studia?:(

Polecane posty

Gość studentkaaaaaaaaaaaaa

mam straszny problem, studiuję prawo ogólnie idzie mi chyba dość nieźle -srednia na semestr 4,4, w lektoratów mam teraz same piatki zaliczyłam też jeden egzamin zerówkowy ale wczoraj zawaliłam kolokwium. jedyne kolokwium z danego przedmiotu, wiec z ćwiczeń bedzie tylko jedna ocena.to nic że przygotowywałam sie na kazde zajęcia z tego przedmiotu i odpwiadałam, bo jak pytał ale on tego nie bierze pod uwagę bo nie stawia ocen:( Nie chodzi nawet o to ze sie nie uczyłam bo miałam po prostu czarną dziurę w głowie i nic nie mogłam sobie przypomnieć. jak oddałam kartkę stres od razu znikł i wszystko mi się przypomniało:( no ale co z tego, jeszcze na jedno pytanie dałam totalnie głupią odpowiedź sama nie wiem dlaczego:( boje się że to oznacza koniec moich studiów bo pewnie nie dopuści mnie do egzaminu:(mam ochotę rzucić się z mostu:(

Gość Lisa90
Chyba zwariowałaś dziewczyno! Niezaliczone koło to normalka. Na pewno będzie szansa poprawy podczas konsultacji albo na innych zajęciach. Niektórzy studenci regularnie oblewają i potem poprawiają koła, a ty się przejmujesz jednym niezaliczonym! Tak łatwo się ze studiów nie wylatuje, o to trzeba się trochę postarać. :)

przecież jest jeszcze poprawka, potem zaliczenie warunkowe i ew. powtarzanie przedmiotu. Na moich studiach największe lesery zaliczały rok, ludzie, którzy oblewali praktycznie każe jedno kolokwium, a potem we wrześniu cudem prześlizgiwali się na trójach. Także głowa do góry:)