Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marlew

Klub Wieloryba :-)

Polecane posty

a dziewuchą i wariatką do tego to ty jesteś - a o mnie nic nie wiesz !!! i o moim życiu i charakterze - i dzięki bogu zresztą !!

Gość kicaka
koka- ja akurat na forum o Eskulapie jestem prawie od początku. I wiem jak kiedyś to forum wyglądało- informacje były rzeczowe i konkretne. Więc daj już spokój bo robisz się żenująca.

napisalam to na forum o eskulapie. Jedyna metoda na sprawne dzialanie forum to nie reagowanie na obrazliwe i wulgarne posty i wdawanie sie w dziwne dyskusje. bo takie ''wirtualne przepychanki'' nie przyniosa nic dobrego. Ale wybór nalezy do was;-)

Kicaka dziękuję ale myślę że w ogóle skończę z pisaniem zajmę się swoją rodzinką bo to był chyba wielki błąd że zaczęłam. Co do zadawania się z tą osobą czy inną to nie wiem dlaczego tyle razy muszę się z tego tłumaczyć przeczytajcie sobie mój wpis napisałam tylko że może było za ostro i mnie też by się zrobiło przykro więc czy te słowa zasługują na takie potępienie? Jeśliby ktoś do Ciebie droga Kicako napisał coś w ostrym tonie to tak samo bym reagowała ja sobie nie wybierałam tam osób w jakiś szczególny sposób po prostu chciałam żeby nie było spięć między nami bo polubiłam tam wiele osób myślałam że z wzajemnością ale widocznie się myliłam. Przykro mi jeśli poczułyście się urażone czy zranione a nowe forum chciałyśmy już wcześniej założyć z dziewczynami dlatego że my naszym pisaniem o dzieciach blokowałyśmy trochę tamto forum a głównie przecież ono było dla mamuś czekających na swoje pociechy. Przykro mi że tak wyszło to forum nie ma wiele stron więc możesz sobie sprawdzić co ja pisałam i jakie miałam intencje w ogóle nie wracałam do tamtej sprawy ktoś wszedł i zaczął sprawę od nowa widocznie bardzo mu zależało żeby mnie pogrążyć w Waszych oczach choć doprawdy nie wiem czemu i nawet nie chcę już wiedzieć. A tam nie chciałam pisać bo po prostu głupio mi było że takie coś się porobiło i to tyle. Tutaj nie miałam zamiaru pisać o osobach z tamtego forum chciałam móc popisać o dzieciaczkach i może dowiedzieć się paru ciekawych rzeczy i podtrzymać znajomości z poprzedniego forum. Serdecznie Cię pozdrawiam Kicaka jeśli Cię w czymś obraziłam również Cię przepraszam i naprawdę nie chcę już pisać o tamtej sprawie bo zrobiło się halo w zasadzie z niczego i też mi przykro że ciągle ktoś kogoś obraża.

Gość kicaka
marlew- błąd to był wtedy kiedy zaczęłaś bronić tą wulgarną dziewuchę Kokę. Słusznie jej ktoś zarzucił, że podaje niesprawdzone informacje i tyle. A ona zamiast to przyjąć i się zastanowić zaczęła bluzgać- gdzie tu sens?? Zresztą zobacz jak koka się teraz zachowuje- zero kultury. Forum o Esku śledzę od dawna- sama rodziłam tam cztery lata temu, wiele się dowiedziałam, wiele razy pomogłam. I nigdy nie było tak, żeby dziewczyny urodziły i zmieniały forum!! Tematy związane z ciążą przeplatają się z tematami o maluszkach- i to jest fajne. Zresztą zobacz na forum" Bielsko-Biała- gdzie rodzić"- to samo. Co w tym złego? A ja tylko żałuję, że stoisz po stronie Koki bo fajna z Ciebie dziewczyna, pomocna, wrażliwa.

Stałam po stronie miłych kontaktów ale bardzo bardzo się zawiodłam po co mi to było potrzebne to tylko moja wina trzeba było siedzieć w domu niczego nie szukać nie miałabym teraz takiego stresu. Kończę z tym wszystkim serdecznie pozdrawiam wszystkie osoby z którymi pisałam i dziękuję za wszelkie rady których mi udzielono nigdy o nikim nie myślałam źle ale przez tę osobę która się pode mnie podszywała kończę z pisaniem widzę że nawet na zwykłym forum wiele złego można komuś wyrządzić. Pozdrawiam WSZYSTKICH i dziękuję

Ale ktoś nam spiep...ł forum. Wielkie dzięki !!! A tak dużo mi dawały rozmowy z dziewczynami :(

Katka30, Zajrzyj na pierwsze forum o eskulapie. Tam staramy się ignorować zaczepialskie posty i jest ok;-) zapraszam.

Gość lamijka25
katka30, nie ktos nam spierdolił tylko KOKA spierdoliła:O mowmy wprost:O

Gość K@mil@
Prychatka, chętnie skorzystam z zaproszenia bo czytać takie przepychanki słowne to nie ma sensu.

Gość K@mil@
mama 2008, wiem, że jesteś z pomorza ale jeśli chcesz pogadać to myślę, że nie będzie problem jeśli również dołączysz :)

Gość wielorybb
zalapie sie?175 cm 158 kg.

nie koka spierdoliła - tylko wy wszystkie czepiając się koki !!!!! mówmy wprost - ale prawdę !!!

Hej, widze, ze na razie topik sie kupy nie trzyma... Myslalam, ze uda mi sie dolaczyc do fajnego tematu, jakich tu na Cafe nawet wiele... Moze wlasnie zakonczcie spory, bo to do niczego nie prowadzi:) Tak, w 2008 roku urodzila sie moja corka :)

Ile macie lat? I w jakim wieku dzaieci? Nie wiem, co chcecie od Koki, nie znam jej, nie widzialam jej wpisow, ale moze zacznijmy normalna rozmowe...

Gość K@mil@
Poświęciłam się i przeczytałam parę stron forum o esku i osobiście uważam, że tamta dziewczyna zaczęła niemiłym komentarzem do koki.

Gość K@mil@
mama 2008, masz racje ten topik się kupy nie trzyma. Cześć dziewczyny i powodzenia :)