Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marlew

Klub Wieloryba :-)

Polecane posty

Atena dziękuję i gratuluję Ci ale miałaś poród pozazdrościć super szybko nie wiem czy dam radę jeszcze z Tobą popisać bo ktoś się podszywa pod nasze nicki jak masz gg to podaj

komuś się tu naprawdę cholernie nudzi !!!! brak słów - ja już poważnie kończę pisanie po tych forach bo już nie mam siły na niektóre ... ! a to podszywanie to już w ogóle jest poziom mniej niż zero !!! gratuluję komuś kurzego móżdzku ;-)ale cóż są ludzie i pasztety marlew na tamtym forum eskulapa też ktoś się pod ciebie podszył i takie epitety napisał niestety ;-(

kamila no leci jak nie wiem czas ---córa ma już w zasadzie 7,5 ;-) mca hehe

Gość chcialam dolaczyc, ale...
Nie wiem o co szum i o jaki topik chodzi.... ale autorko, te wyzwiska nie swiadcza o Tobie dobrze... Skoro jestes taka wspanialomyslna, niby chcesz pomagac innym, to na zaczepki albo nie reaguj albo rob to w kulturalny sposob, a nie wulgarnie, bo jak sie to czyta, to odechciewa sie jakiejkolwiek rozmowy z Toba...

Gość K@mil@
He he no uśmiałam się jak nigdy z tej wypowiedzi ( rzekomo mojej) o pępuszku :) Kobieto ile ty masz lat, że takie pomysły masz w głowie :) Marlew, a jak sprawa z karmieniem ? Unormowało się ?

kurde przecież tych wyzwisk nie napisała marlew ----to do osoby powyżej !!!! czytaj uważnie to się kapniesz że ktoś się pod dziewczyny podszywa bezczelnie !!!

Gość K@mil@
Teraz muszę się tak podpisywać bo tamten pseudonim nie wchodzi

normalnie jakieś janiny się podszywają a inne inteligentne jeszcze w to wierzą - widać że mają o nas piękne zdanie jak myślą że takie rzeczy np marlew pisze !!!!

A to sorki, nie znam autorki, nie znam jej stylu, a ze na czarno i jej nick to myslalam, ze to ona :P Niektorym sie chyba naprawde nudzi, zeby sie podszywac... O czym byl Wasz poprzedni topik?

no niestety taka wypowiedz to nie w stylu marlew ...to rozumiem że jesteś zupełnie nowa co?> o eskulapie był poprzedni - tzn dalej jest -ale pozostały na nim same pasztety ;-)

Koka, Ja jestem na kilku forach...w których uczestnicze mniej lub bardziej aktywnie..równiez na tamtym..i za paszteta się nie uwazam;-) mnie osobiscie nie obraza to stwierdzenie, ale w sprawach eskulapa została tam niejedna doswiadczona mama udzielajaca dobrych rad. A nowa osoba moze potrzebowac rady osoby która np. jest na tamtym forum...i pisanie ze pozostaly tam same pasztety..to oczywiscie Twoje prawo do wypowiedzi...ale moze nowa osobe wprowadzic w bład;-) pozdrawiam

Ale ktoś jest porąbany, chyba nie ma co robić. Najlepiej nie zwracać na takiego uwagi to wtedy sie odczepi bo inaczej zepsuje nam nasze forum :(

Gość K@mil@
Witaj " chciałam dołączyć" opowiedz coś o sobie. A może zmienisz pseudonim na krótszy to będzie nam łatwiej :)

Wiesz co koka, darowałabyś sobie takie teksty. Nie wiem dlaczego postanowiłaś obrazić nas wszystkie słowem "pasztety", ale Ci się to udało. Szczerze mówiąc nie zdziwiłabym się jakby się okazało, że to Ty się podszywasz pod te wszystkie pseudonimy, w końcu te wypowiedzi są bardzo w Twoim stylu...

Dziewczyny proszę Was nie kłóćmy się już błagam. Ja Yoshkę przeprosiłam za tamten wpis i wierzę że każdy kto choć trochę czytał moje wpisy to wie że ja takich słów nie używam. Tak chciałam tu z Wami pisać naprawdę a teraz to tylko siedzę i wyję jeszcze nikt mnie tak nie potraktował nie wiem za co czym sobie zasłużyłam. Naprawdę bardzo Was przepraszam to nie ja nie wiem co mam zrobić bo jaki nick bym nie użyła to zawsze ktoś się może podszyć. Dziękuję Wam że nie uwierzyłyście naprawdę bardzo się cieszę że pojawiłyście się tutaj w klubiku bardzo chciałabym tu pisać z Wami ale zaczynam się zastanawiać czy to w ogóle ma sens. Mój mąż to się tak zdenerwował że nie wiem jak mu o tym powiedziałam

Gość ulka kulka...
przeciez to ta cała koka wali was tymi tekstami...zalosne ale pewne na bank

Gość hahahha..:D
Marlew tłusta pizdo dymana w dupe,powiedz mezowi zeby sie nie posrał z wrazenia:D:D:D:D:D juz i tak jest pewnie sflaczałym impotentem a ty go jeszcze pogrążasz:D:D:D:D niech se zwali kapucyna to sie odstresuje:D:D:D

Cafe to ma do siebie, ze nawet, jak jakis temat jest ok, to znajda sie osoby, ktore zaczna macic.....Zaraz sobie jakis nick wymysle i sie zaczernie :)

Nie wiem, co to za klinika Esculap... nic nie slyszalam na jej temat...ja rodzilam w szpitalu :)

Mojego meza szlag trafia, fdy widzi, ze na Cafe pisze :) Znalazlam je niedawno, nawet mu czytalam kilka tematow, ale mial dosc, gdy zobaczyl, jakie tu wredoty siedza.... W koncu sie zaczernilam... Tez chcialabym, w miare mozliwosci, sluzyc rada i po prostu pogadac w milej atmosferze... Chcialam znalezc jeden konkretny temat do popisania z normalnymi osobami. Pisalam na pomaranczowo na kilku tematach, na ktorych mlode mamy szukaly rad.

Gość K@mil@
mama 2008, czy ten rok, to rok urodzenia Twojego dzidziusia? Klinika Eskulap to klinika w Bielsku- Białej w której rodziłyśmy.

a może to ty meg się podszywasz w to hahaha ...co tak brzydko pisze !!!!!?? bo widzę że też coś ci się nie podoba !!a ja musiałabym już nie mieć co robić by się podszywać jak kretyn jakiś

a już dawno sobie chciałam darować pisanie --ale jak widzę co tu się dzieje to mnie krew zalewa normalnie ..ktoś się podszywa ktoś boi się użyć normalnego nicku i pisze pod jakimś hahaha wyzwiska ......no sory inni sobie jaja robią normalnie a ja mam siedzieć cicho co ?

Gość kicaka
koka- ale z ciebie wulgarna dziewczyna...Walisz przekleństwami jak chłop spod budki z piwem:) Temat o Eskulapie ma już "parę" stron i jakoś do tej pory fajnie się tam rozmawiało, można było uzyskać odpowiedzi na wszystkie wątpliwości. A pisanie, że zostały tam same pasztety świadczy o niskim poziomie twojej kultury osobistej. Marlew- nie wiem po co chcesz utrzymywać kontakt z tą wulgarną dziewuchą. Toż to poziom rynsztoka. Lepiej wróć na forum o Eskulapie- tam przynajmniej zostały dziewczyny na poziomie- a nie ta swołocz Koka. I jeszcze jedno- Koka odpowiadała na pytania nie mając pojęcia o czym pisze. I dobrze, że w końcu ktoś ją "spionizował". Dziwię się, że stanęłaś po jej stronie. Ode mnie tyle.

wiesz kicaka ...ja nie widziałam od ciebie żadnej mądrej wypowiedzi na forum ...a wiesz dlaczego - dlatego że to ty nie masz pojęcia na tematy poruszane w forum - i niestety łatwo bluzgać kogoś kto ma większe pojęcie od ciebie !!! póki dziewczynom przydatne były moje wypowiedzi to było ok ...a teraz jedna yoshka zaczęła konflikt i nagle koka jest be !!! mimo że bardzo długo dawała pomocną radę i było ok