Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam na chleb

nie mam na chleb

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
Jeśli masz konto w banku to zrób se kredyt odnawialny.Coś podobnego jak debet tylko z mniejszym oprocentowaniem.I wtedy nie musisz nikomu się użalać,że Ci zbrakło kasy. Pożyczą a potem wyśmieją:( A na przyszłość to miej jakiś zapas gotówki na "czarną godzinę" by się nie powtórzyła podobna sytauacja

Gość Wonderful Life000000
ale mi to problem, pożyczyć od kogoś znajomego... :/

Gość kamaranta
Samantha i myslisz, ze jak wyslesz jej te 10 czy 20 zeta to jej p[omozesz? Przeciez do 27 i tak jej nie starczy wiec jedynie sobie pomozesz, w lepszym samopoczuciu jaka ty wspanialomyslna jestes :P

Gość hjerhtr
Widzicie i tu jest problem... Nie pożyczy od kogoś znajomego bo jak sam nazwa wskazuję ta osoba ją zna i bedzie wiedziała jaka jest jest sytuacja i nie pożyczy bo nie ma takiej potrzeby. No ale w internecie łatwowiernych leonów znajdzie się na pęczki ;)

Gość kamaranta
samantha lepiej sie tez poczulas jak kogos od kretynek wyzwalas? :O Za grosz kultury, co? :D

Gość idz ..........................
I JESCZE JA JEJ WYSLE i autorka bedzie bogata jak sie nastepni durni znajda :-O bym sie powiesila jakbym nie miala na chleb :-O dla dziecka.Bo to chyba oznak debilizmu! jak gospodarujesz pieniedzmi?jak?

Gość Mi zostalo 5zl do 10 czerwca
:o W szafkach jeszcze troche makaronu itp. mam, zebrac nie bede... Moze macie jakies pomysly jak sprzedac zbedne rzeczy (na Allegro nie ida)

Gość kamaranta
Wiesz samantha bycie milym i kulturalnym to dla pewnej grupy osob, cos zupelnie normalnego, nie musi sie nam "chciec", to sie wynosi z domu :D

Gość swinka piggy jakas
"mi zostalo 5 zl..." ile masz lat? masz dzieci?

Gość nie mam na chleb
tak wystarczy ..oddam jak tylko dostane wyplate . wyslalam meila.

Gość swinka piggy jakas
niech sie Pani odezwie ktora ma tylko 5 zl do 10 czerwca prosze.

Nie, nie mam dzieci, nie mam na szczescie nikogo na utrzymaniu, jestem po 30. Mialam nieprzewidziane wydatki - awaria w lazience.

Pytam tylko o pomysl :-) bede wdzieczna Nie zebrze i zwykle nie mam takiej sytuacji

Gość gosch
ale łosie z Was....

Gość trhrtyr
Nie dam bo nie mam ale świetnie rozumiem problem. Autorko tematu, u nas, na dużym miejskim osiedlu, w małych sklepikach wiele osób bierze produkty żywnościowe na kreskę. Jeśli tylko jesteś gdzieś stałą klientką, to zapytaj o taką możliwość. W praktyce obsewuję że to żaden wstyd i bynajmniej nie dotyczy jakiegoś marginesu społecznego, tylko normalnych ludzi, uczciwych, na poziomie, wykształconych.

Gość dzisiaj poma
co za miesiąc. Mi jak zwykle starcza to w tym miesiacu od tygodnia mam 14zł (dziś zostało 5zł) a wypłata w piątek na szczęście. Jem bułke lub precla z wodą i duuuuużo makaronu :D schudłam 2kg. Nie mam dziecka.

Gość swinka piggy jakas
na dziecko dalabym a tak to raczej musi Pani sama kombinowac.

Gość sweetherath
ja mam to samo dostalam dop co mieszkanie od spoldzielnii mam w nim materac i stolik i jedno krzeslo i stary zlew ...jestem samotna mama ledwo po rozwodzie dzis tez ma okolo 5 zl do 10 czerwca i nie wiem co robic :( maz urzadzil mnie tak ze wyszlam z jkedna torba z domu ...

Gość ło jejku jakas
ja tez moge cos podarowac . nie brakuje mi $

Samanta, nie rozumiem, o co Ci chodzi? Komus dowolnie wybranemu bez sprawdzenia jego sytuacji przelew, a mnie obrazasz, bo prosze (2 dzien zreszta) na rade gdzie sprzedac przedmioty?

Swinko - NIE PRZECZYTALAS, NIE PROSZE O KASE. NAWET BYM JEJ NIE WZIELA. PYTAM TYLKO O POMYSLY. Nie zebrze. Sprzedaje swoje rzeczy. Prace bym przyjela.

nie masz dziecka i wysprzedajesz majatek i tez nie masz od kogo pozyczyc ona ma male dziecko kupi mu jedzenie . a ty co sama jestes i cie nie stac blagam cie

Gość swinka piggy jakas
14:48 [zgłoś do usunięcia] sweetherath ja mam to samo dostalam dop co mieszkanie od spoldzielnii mam w nim materac i stolik i jedno krzeslo i stary zlew ...jestem samotna mama ledwo po rozwodzie dzis tez ma okolo 5 zl do 10 czerwca i nie wiem co robic maz urzadzil mnie tak ze wyszlam z jkedna torba z domu ... ma Pani skype? moze by mi dala Pani namiar na skype? albo prosze o adres emaila, bo ja nie podam tutaj. nie chce dostac mailow od przyglupow.