Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mama malej komunii

A wracajac do komunii- jak rodzice beda jedli, kucyk dla dzieci.Co myslicie?

Polecane posty

Gość pisssdo jedna wynajmij
oo !Albo wypożycz wszystkim sztucery niech se postrzelają ...:O zatłukłabym taką krowe jak ty .

Boze jaka wulgarnosc. Laske to chyba twoja matka robila wszystki na okolo :-O Ochydne i obrzydliwe jest to co piszecie. No ale jezeli tak was wychowano na takie smiecie to co sie dziwic

Gość lo matko swinto ale jaja
''przeciez to tylko zwierze'' - zatluklabym taka suke

odpierdol sie od moich rodziców i mojego wychowania !Ty durna małpo ! Moi rodzice w życiu nie wpadliby na to aby dzieciakom dać do zabawy żywe zwierzę !i nie obrażaj porządnych ludzi ! Wulgarne to jest twoje myślenie i powiem ci ze gdybyś była matką dziecka w mojej klasie to nie wpuściłabym cie na zebranie ...jak ty dziecko wychowasz? nauczysz je tego co sama potrafisz ? gratuluje

te nowobogackie p-i-zdy tak maja

dokładnie !Normalny człowiek potrafi uszanować drugą istote ...a myślenie : ze to TYLKO zwierze to o kant doopy ..a ty dla mnie jesteś tylko durną pissdą 🖐️

Gość pobawia sie???
do autorki!!! My nie jestesmy ani zazdrosni ani co tam sobie dopowiadasz.. My jestesmy glosem jak to ujelas "TYLKO ZWIERZECIA" bo jak slysze taka wypowiedz to az boje sie pomyslec jak ty chowasz dziecko, skoro matka ma w glowie NIC ...

Gość lamka 2
Przez pare chwil probowalam w ogole rozszyfrowac temat. Faktycznie pomijajac juz, ze to jest żywe zwierze, to nie jest to chyba trafiony pomysl ze względu chociażby na bezpieczeństwo, chyba, ze tej zabawie bedzie towarzyszyl ktoś dorosly. Z drugiej strony, to nie sa urodziny czy inna tego typu impreza aby dzieci mialy sie bawic kucykiem czy z Dj to juz w ogole przesada. Zrob dzieciom oddzielny stolik, wystarczy sam ogróg w którym chcesz zrobic to przyjecie komunijne. Nie zapomnij, ze po niedlugim czasie bedziesz musiala isc na kolejna msze, ze w ogole po co ustatowiony jest ten dzien.

popieram pomarańczki "to tylko zwierze" :O:O Boże, jak można sie bawić zwierzęciem, zreszta jak można dzieci zostawić z kucykiem ? One wiedzą jak się nim zająć? :O:O:O

Gość lamka 2
ogród miało być.

Wulgarnosc jaka wyplywa z waszych postow utwierdza mnie w przekonaniu ze jestescie gorsi odemnie a co za tym idzie rozmowa z wami do niczego nie prowadzi. Koncze temat.

Gość lamka 2
no sorry wypraszam sobie, ale faktycznie skończ i najpierw naucz sie poprawnie, stylistycznie pisac abysmy mogli w ogole Ciebie zrozumiec.

nie zapomnij sie stuknac w swoj pusty baniak

Gość pobawia sie???
i autorka topiku pobiegla na zlosc wszystkim kupic KONIA... co za poziom, jak mozna tak myslec

Gość lamka 2
haha faktycznie pobawia sie czyli co? beda go glaskac a poniewaz sa male to po brzuchu bardziej, boje sie pomyslec jeszcze po czym, ciagnac za ogon, probowac dosiadac, tutaj moze byc niebezpiecznie, poganiac kijem, bo bedzie reagowal, nie wiem jak mozna sie jeszcze z kucykiem bawic hahaha, a do tego Dj z przytupem.

Gość Bo to jest taka cholerna
pusta paniusia co ma pewnie psa przy budzie i nie karmi i ma go w dupie bo to "tylko zwierze", kur..... zaj..bać taką, ja Ci dam ty cholero kucyka!!!

Autorko, to "tylko zwierzę" nie jest zabawka,żyje,czuje i ma twarde kopyta...Jeden z dzieciaków mu nie przypasuje, kopnie go w głowę/brzuch i będzie tragedia. Komunia to nie jakieś super party.... Jak chcesz żeby dzieci czym się zajęły wypożycz zjeżdżalnie,huśtawki itd. A nie żywe zwierzę...

Gość kucykowi to obciągnij lepiej
co za kroowa !Pewnie poszła faktycznie kupic Qnia :D To babsko myśli,że my jej zwyczajnie zazdrościmy ,tylko ja sie pytam czego?!?!?! Rozumu? czasu? dziecka? kasy ? Widzicie -wszystkie zawistne a ona i tak dopnie swego i zorganizuje całą parade kucyków na złość :D i nie omieszka wstawić zdjęć na NK czy FB matko boska ,dobrze ,że ja nie mam takich znajomych bo doszłoby do jakiegoś mordu i byłabym znana z tv :D :D 🖐️ kucyki w okolicy miejcie sie na baczności

Gość Mama malej komuni
ależ oczywiście ze kucyk ma wszystkie sakramenty brakuje mu tylko ostatniego namaszczenia ale myślę,że dzieciaki to załatwią na kinder balu

Gość błuaha ha ha ha
polałam sie ze śmiechu ....kużwa komunia po byku !Biedne dziecko Mamuśka pewnie szykuje jej takie wypasione wesele !:D A na próbnej fryzurze już byłas -bo wiesz żeby siary nie było A i z limuzyną tez z pewnością juz masz załatwione ? no to jeszcze tylko 3 skrzynki wódki,orkiestra , i możesz sie przygotować do zbierania wypchanych gazetami kopert .😠

Gość a co wy widzicie dziwnego
ze dziewczyna kce dziecku radość i ucieche sprawic .Nie macie piniendzy to nie a ona ma i kupi ci kce .

Gość siostra BASEN***
3/10 bo co większość uwierzyła

Gość 34324234
nie wiem, co tu nie do uwierzenie, czy wy z domu nigdu nie wychodzicie? TEraz wiele ośrodków jezdzieckiech wypożycza kupcyki dla dzieci na kilka godzin z okazji róznych imprez. W zoo tez sa takie kucyki do pojezdzenia, na festynach w ogrodzie botanicznym, itp. Na kucyku mozna jezdzic, to nie jest męczenie zwierzecia, przypały.... :p

Gość 34324234
oczywiście zawsze są w zestawie z osobą co wie jak się z tym kupcykiem obchodzic, czyli jakimś instruktorem.

Taaaa..... normalna krytyka to zawsze ZAZDROSC. Zreszta na to liczylas, nieprawdaz??? Myslalas, ze kazdy zacznie sie zacieszac jaki to masz fantastyczny pomysl, a tu ZONK. Ja rozumiem wynajac kucyka (mam nadzieje ze z opiekunem) na urodziny, ale komunia?!?! A Ty w ogole wiesz o co w komunii sw. chodzi? Czy Twoje dziecko szlo tylko dlatego ze wypada i zeby wies nie gadala?

Gość Truskawkowe Ciastko
No to ja Was zastrzele-za dwa tygodnie idziemy z męzem na komunię, gdzie będzie orkiestra i tańce-mam mieszane uczucia-bo dla MNIE JUŻ ALKOHOL NA TAKIEJ UROCZYSTOŚCI TO DZIWNA SPRAWA , A CO DOPIERO TANCE...

Gość Hanka z Markiem wracaja z
''kupcykiem'' - padlam ze smiechu!!! :D

Gość o ja pitole wy macie pojęcie
co to jest komunia święta?! Kieca,fryzura ,buty,kucyki,DJ,tańce boszzzz co to ma być do cholery ....co za KATOLICKIE podejście :o