Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mama malej komunii

A wracajac do komunii- jak rodzice beda jedli, kucyk dla dzieci.Co myslicie?

Polecane posty

Nie sadze aby to bylo jakas sraszna rozrzutnosc. Kiedy rodzice/wujowie i inni beda jesc, dzieci bda sie bawily kucykiem- jest wynajeyty na 4h. Co sadzicie?

No zywy ten kucyk a co martwym sie maja bawic!? Kurcze no tez chce porozmawiac z dawno niewidziana rodzina. A mamy orodek wiec sie nim pobawia, pojezdza, itd...

ludzie czy Wam juz calkiem na glowy padlo z tymi komuniami ?? masakara :-O

Gość pobawia sie???
myslalam ze to zart, ale ty naprawde tak myslisz ( choc w tym przypadku mozna powiedziec ze to brak myslenia) proponuje odrazu wynajac slonia albo cale zoo... dzieci sie nie beda nudzily i moze jakies zwierze kopnie rozpieszczonego bachora w glowe i wtedy rodzice pomysla ...choc watpie :)

Gość noha
Komunia nie jest po to,żeby się fajnie bawić kobieto! Coś takiego to sobie można zorganizować na byle jaką pierwszą lepszą okazję. A tym sposobem za 10 lat kiedy ktoś zapyta twoją córkę jakie ma wspomnienia z komunii ta odpowie coś w stylu: '' No wiesz...miałam super fryz, dostałam krocie kasy i jeździłam 4 h na kucyku''. :o

Gość gfswdghged
i do tego wielki tort ze striptizerem w srodku-niech dorosle kobiety tez sie pobawia a! dla dzieci jeszcze dmuchany zamek, karuzela, klaun, klatka z lwami i wata cukrowa

Gość noha
Hahaha.A co ma odpowiedzieć skoro własna mamusia zgotuje mu taką ''zabawę''. Że niby zawiść przeze mnie przemawia?:D Daj spokój kobieto, jedyne co to żal i współczucie!:o

Gość pobawia sie???
oooo i jeszcze zorganizuj z wesolego miasteczka strzelnice! to takie odstresujace... dzieci beda zachwycone i nudzic sie nie beda, a zamiast tarczy proponuje zywe zwierzeta no co ty tylko na 4 godz, moze przezyja!!!!!!!!!! kobieto masz siano w glowie........

pytalas co myslimy, to wlasnie myslimy, ze padlo CI na mozg :-)

Gość no ten pomysł z gazem jest
hehe dobre, ale tak na marginesie, jesli byłabym dzieckiem to byłabym zachwycona :D kto nie marzył o własnym kucyku? chociaż na pare godzin hihi

Gość pobawia sie???
zazdrosc??? o to ze matka ma w glowie ----wersje mini..

Mysle ze jedyna cecha jaka przemawia przez twoja persone jest zazdrosc. Kucyk bedzie, bedzie tort i aby popsuc wam humor do reszty, wynajelam tez DJ -a aby dzieci mialy zabawe

No i padło magiczne " to tylko zwierzę" teraz Cię tu zjedzą ;) A odpowiadając w temacie : ile tych dzieci w ogóle będzie i w jakim wieku? Na 90% to i tak nie będzie tak że sobie posiedzisz ( Ty lub rodzice młodszych dzieci) bo osoba pilnująca kucyka zajmuje się kucykiem a nie dziećmi, które za pewno będą głośne i będą się pchały. Musisz mieć pewność, że dzieci będą grzeczne ( dlatego większość właścicieli kucy nie "wynajmuje" ich komuś a jedynie u siebie, takie bezpieczeństwo że dzieci onieśmielone będą) Osobiście wolałabym zapewnić im jaką zabawę ruchową np poprzez "wynajęcie" Pani która poprowadzi im małą imprezę ;)

mi raczej humor poprawilas :-) swoimi durnymi wypowiedziami :-)

taa moja kuzynka jest lepsza wynajeła orkiestre :D hehe mój narzeczony oniemiał ;)

Gość noha
Zazdrość? Kobieto czytasz to co piszesz?:o A może kompletnie padło ci na mózg?! Powiem ci jedno.Gdybym chciała wynajęłabym sobie i 10 takich kucyków ale na pewno nie na komunię własnego dziecka. A wiesz dlaczego? Bo mam trochę oleju w głowie w przeciwieństwie do ciebie!:P Pytasz o zdanie innych a jak wszyscy zjechali cię od góry do dołu to wyjeżdżasz z zazdrością. Pora się leczyć, nie myślałaś o tym?:o

Gość kghhdfbnf
autorko,mam urodziny wujka,65te urodziny i chciałabym wynajac Ciebie Zeby sie wujek pobawił!wiesz my mlodzi posiedzimy przy stole a zeby wujek sie dobrze bawil chcielismy mu wynajac takie cos.zgadzasz sie tak?!nie martw sie nie zajmie to dluzej niz 3 godzinki

tak na poważnie to miałam komunie jako dziecko robiona u rodziny na wsi, wtedy nie robiło sie restauracji, to akurat wujek miał oprócz innych zwierzat konie :) takze po całym tym obiedzie tez moglismy sie kawałek przjechac :)

Gość kolejna pojebuska
idż i rzuć się pod kopyta durna pipo

kghhdfbnf autorko,mam urodziny wujka,65te urodziny i chciałabym wynajac Ciebie Zeby sie wujek pobawił!wiesz my mlodzi posiedzimy przy stole a zeby wujek sie dobrze bawil chcielismy mu wynajac takie cos.zgadzasz sie tak?!nie martw sie nie zajmie to dluzej niz 3 godzinki Piszesz to tak jakby nie było takich kobiet do wynajęcia 🖐️ Komunia jest w kościele, a w domu to nie ukrywajmy imprezę każdy robi po swojemu głównie żeby naplotkować się z rodziną to jak dla mnie autorka może wynająć sobie nawet cyrk i koło chooya mi to lata. Jak moja będzie miała komunie i będzie sporo dzieci to też pewnie coś będę myśleć żeby dzieciaki były zajęte a nie szwendały się koło stołu przez pół imprezy bo im się nudzi - a na koniec oczywiście byłby płacz bo jak to dzieci rozbawiłyby się dopiero wieczorem ;) ( może nie kucyka ale coś na pewno). Lepsza organizacja zabawy na dworze niż jakby miała posadzić je w domu na kanapie przed playem jak zapewne zrobi z 80% rodziców ( w końcu nowy play, laptop itp to najczęściej kupowany prezent teraz na komunie ) 🖐️

Gość lo matko swinto ale jaja
co za pustak

Gość Bianka -fajne wykopalisko
:D :D uśmiałam sie ....!!!Mamuśka niezła agentka ! A czy autorka wie i ma pojęcie po co to dziecko do tej komunii idzie ?!

Gość Bianka -fajne wykopalisko
autorka to sie nadaje ale chyba żeby temu kucykowi dogodzić ...\ jesssuuu dzieci bawią sie kucykiem !Nie wiem jaką wyobrażnię trzeba mieć ... Ale ja widzę oczami duszy jak kopią go po zadzie i walą w niego kijami :O a moze mamusia w tym czasie zrobi lodzika wszystkim panom ? Talk w między czasie jak wszystkie ciocie będą jadły a dzieci będą okładały kucyka co?! :D :D 🖐️ ja pier dole jakie pustaki łażą po tym świecie ...

Gość pisssdo jedna wynajmij
gołego faceta niech wyskoczy z tortu a co ?! Jak szaleć to szaleć !