Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfhusd

wkurza mnie mój ex

Polecane posty

Gość dfhusd

zerwałam z nim z jego winy. a on robi z siebie ofiarę losu. unika mnie, jakbym mu matkę siekierą zabiła, wstawia sobie opisy, że jest przygnębiony, ale nie chce do mnie wrócić, bo nie walczy. znajomi wchodzą mu w dupę, dopytują co się stało. mam tego dość. teraz pokazuje za wszelką cenę, że się świetnie bawi. nie rozumiem jego zachowania.

Gość a kto zerwal
?

taa, wiem cos o tym. ja ze swoim tez zerwalam a teraz zachowuje sie jak psychol. chcielismy utrzymywac w miare "przyjacielskie" stosunki, ale skonczylo sie na tym, ze dzwonil 2 razy dziennie pytajac co slychac, a jak nie odbieralam (bo spalam, byla np godz 22) to przychodzil do mnie do domu pod okno, bo sie martwil, bo nie odbieram :|

Gość dfhusd
ej, ja. ale sam się o to prosił, bo nie odzywał się do mnie kilka tygodni. nie powiecie mi, że mam go jeszcze za to przeprosić.

Gość dfhusd
agata3010 współczuję, ale ty masz jasną sytuację. człowiekowi na tobie zależy i pewne próbuje do ciebie wrócić. znajomość w tym przypadku nie wchodzi w grę. ja z moim nie mam kontaktu, bo mnie unika.

wolalabym zeby i mnie unikal ;/ jest tak natarczywy, ze szok ;/ mowilam mu,ze za czesto ze soba gadamy itd to zawsze mowil, ze faktycznie mam racje, po czym nastepnego dnia dzwonil ;/ ja nie chce z nim juz byc, do niego to nie dociera chyba. na szczescie ostatnio mam spokoj, bo sie poklocilismy i nie odzywam sie do niego

Gość dfhusd
znam takich natrętów, cięzka sprawa. trzeba być konsekwentnym i z uporem maniaka ignorować. ja mam inną sytuację, bo czułam coś do tego łośka i nadal nie jest mi obojętny, dlatego tak mnie ruszają jego zachowania.

A mój, najpierw mnie zostawił bo jak stwierdził, chce się przekonać , czy da sobie rade sam. Zaczął imprezować, wydzwaniał do mnie pijany, i mówił jak to teraz beze mnie jest dobrze i jak się świetnie bawi. Dzwonił kilka dni temu, chciał wrócić. Powiedziałam, że nie, że nie ma szans. To uderzył ręką w ścianę, i co.. ręka w gipsie. Ioczywiście, do mnie, że "to moja wina" .. hah

A mój, najpierw mnie zostawił bo jak stwierdził, chce się przekonać , czy da sobie rade sam. Zaczął imprezować, wydzwaniał do mnie pijany, i mówił jak to teraz beze mnie jest dobrze i jak się świetnie bawi. Dzwonił kilka dni temu, chciał wrócić. Powiedziałam, że nie, że nie ma szans. To uderzył ręką w ścianę, i co.. ręka w gipsie. Ioczywiście, do mnie, że "to moja wina" .. hah

Gość dfhusd
o w mordę, mój to "anioł" w porównaniu do waszych ziółek. Agaty exa można zrozumieć, Twojego nie ogarniam. Chyba właczył mu się syndrom psa ogrodnika ( moja kość nie dam nikomu, mimo że mi na niej nie zależy). Nie chcesz do niego wrócić i się piekli, że coś jest nie po jego myśli. Ma niezłą nauczkę z tym swoim łapskiem, może na przyszłość pomyśli zanim coś zrobi.

Gość dfhusd
jest tu jakiś facet? bo nie ogarniam zachowania mojego ex faceta.

Gość dfhusd
up nikt nie ma pomysłów?

Gość czemu czemu czemu?
w jaki sposób on Cie unika? Ty próbujesz się z nim jakoś skontaktować?

Gość Mam czarną xwke
Jest !!! :) Koloeś poprostu chce zwrócić na siebie twoją uwagę, chce cię podejść na litość, płytka zagrywka. Pytaniem zatem jest czego ty chcesz ? Chcesz wrócić czy nie ?

Gość dfhusd
unika mnie w taki sposób, że schodzi mi z drogi. chciałam do niego podejść i się przywitać, odwrócił wzrok, udając że mnie nie widzi. Trzyma się ode mnie z daleka, albo jak już musi przejść obok, to robi to z grobową miną, tak jakbym była powietrzem. Na zwykłe moje "cześć", jakiś chłód w jego głosie. Sam nie inicjuje kontaktu.

Gość Gal Anonimus
Może nie robi tego ostentacyjnie tylko naprawdę dobrze się czuje bez Ciebie? A Ty sobie tylko tłumaczysz, że robi to specjalnie?

Gość czego ty nierozumiesz?
"unika mnie w taki sposób, że schodzi mi z drogi. chciałam do niego podejść i się przywitać, odwrócił wzrok, udając że mnie nie widzi. Trzyma się ode mnie z daleka, albo jak już musi przejść obok, to robi to z grobową miną, tak jakbym była powietrzem. Na zwykłe moje "cześć", jakiś chłód w jego głosie. Sam nie inicjuje kontaktu." wies czemu? ja ci powiem... bo nie chce miec z toba kontaktu ani rozmawiac z toba...

Gość dfhusd
może dobrze się czuje beze mnie, ale robi to ostentacyjnie, bo wychodzi bardzo nienaturalnie i to widać.