Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poważnie się zastanawiam

opłaca się kupować takie łóżeczko?

Polecane posty

Gość moja siostra takie miala
lozeczko na pierwszy rzut oka jest sliczne, to samo skusilo moja siostre. niestety jakosc jego wykonania pozostawia wiele do zyczenia. pod moja siostrzenica po prostu sie zapadlo!!! (sic!!) jezeli chodzi o szuflade to zapomnij ze wlozysz do niej cos ciezszego. jest w niej malo miejsca, a szyny sa za slabe w porownaniu do tek ciezkiej szuflady. efet ciagniesz ja po ziemi, jezeli chodzi o te klamoty w srodku, to z doswiadczenie wiem ze wiele tych rzeczy po prosty ladnie wyglada, ale sie srednio przydaje, a co wiecej pelni role zbieraczy kurzu! ;-) na pewno fajny jest przybornik i materac, ale reszt sama zobaczysz szybko sciagniesz. Ja kupilam lozeczko http://www.pierwszyusmiech.com.pl/product-pol-205-Lozeczko-Laura-Mocca-opuszczany-bok.html co prawda nie ma tylu dodatkow, ale przynajmniej ma kuleczka wiec mozna sie z nim przemieszczac, a do tego ma opuszczany bok, wiec nie trzeba sie schylac bardzo. No i cena przyzwoita, a jak potem powyrzucasz te wszystkie baldachimy i inne to zobaczysz ze przeplacilas :-(

Gość gość
a co powiecie o Arusiu tych kompletach?

Gość gość
A ja uważam że firma Arus ma super ofertę, wszystkie elementy są przydatne i wykonane z dużą dokładnością. Jeżeli chodzi o cenę jest adekwatna w stos. do jakości i ilości elementów. O przesadzonych cenach możemy mówić np w przypadku Ikei(zob. Ile kosztuje samo, dość słabej jakości łóżeczko. pozdrawiam