Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciężarówka 12345

Czy kobieta ciężarna jest atrakcyjna czy nie ?

Polecane posty

Gość Ciężarówka 12345

Czy kobieta ciężarna może być atrakcyjna czy nie ?

Może ;] Nawet bardzo jak sobie moją przypomnę ;]

Oczywiście, że nie! Żaden zdrowy facet nie zwróci uwagi na taką. To czysta natura i prawo selekcji.

Gość kokoszanelllll
oczywiście w 8 miesiącu ciąży podrywali mnie faceci i to zajebiście przystojni mówili że wzieli by mnie z 5 dzieci i pytali czy jest tatuś mówili że go zastąpią

Gość Ciężarówka 12345
Ale to juz nie to co facet patrzy na kobiete zgrabną .

Gość kobieta w ciazy moze byc
bardzo zgrabna, u mnie brzuszke to byla pileczka z przodu tylko, od tylu nawet nie szlo zauwazyc ze ja ciezarna jestem

Gość feeeeeeeeeewypad
nie ma takiej opcji,aby cięzarna była atrakcyjna,bo to już jest,jak ta zabawka zepsuta,powinna się tej ciązy wstydzic i chodzić tylko po ciemnych ulicach,przemieszczać się rowami i chować się po bramach

"Ale to juz nie to co facet patrzy na kobiete zgrabną ." No pewnie, że nie! i powiem więcej po porodzie też nie będą tak patrzeć na Ciebie jak przed, chyba że masz dobre geny, w trakcie ciąży nie będziesz wpierd.alać za dwóch, tylko jeść za dwoje no i odpowiednie ćwiczenia i kosmetyki, wtedy szybko wrócisz do formy i znowu będziesz podrywana, oczywiście do czasu aż adoratorzy dowiedzą się o bachorku, wtedy tylko nieliczni zostaną przy Tobie albo nikt :)

Gość proste chłopki
Atrakcyjna jak cholera. Gruba, z wielkim brzuchem, rozstępami, zasapana, spuchnięta na gębie, z łydami jak klocki, żrąca bez opamiętania i popiardująca radośnie. No sama atrakcja.... dla fetyszysty :P

Gość Ciężarówka 12345
Chodzi mi tylko o wygląd przecież każda kobieta lubi gdy faceci na na spoglądają

Gość Ciężarówka 12345
Szkoda tylko że facet nie może urodzić

"Żaden zdrowy facet nie zwróci uwagi na taką" Sądzisz że nie jestem zdrowy? Oj zdziwiła byś się... Ale jedno jest pewne- jak po (albo jeszcze w trakcie) ciąży będziesz wyglądała jak maciora, tudzież "matka polka" to faktycznie nikt nie zwróci uwagi na ciebie.

Gość Ciężarówka 12345
Przeciez prawie każda chce dziecka kobieta to co nie miec dziecka i być tylko atrakcyjnym po przez dzieci psuć swój wygląd ?

Zależy jak wygląda. Jak ogólnie jest ładna i zgrabna oraz w ciąży jest szczupła, tylko z brzuszkiem do przodu, to może być atrakcyjna.

Gość kokoszanelllll
ANETO 90 więc po co sie za mną oglądali jak mieli tyle nieciężarnych wokoło po ciąży wyglądam rewelacyjnie nie wiem czy nie lepiej mam piękne piersi i fajny tyłeczek nie ma faceta który sie za mną nie obejrzy wnioskuje że masz swoje lata i w ciąży bardzo sie zaniedbałaś a potem nic z tym nie zrobiłaś a tereaz wypisujesz dyrdymały bo nikt na ciebie nie leci albo żal ci dupe ściska bo twój men obczaja sexowne przyszłe mamy nie wiem co jest przyczyną twojej nienawiści i upokarzania ciężarnych

Gość Ciężarówka 12345
Chyba jest dużo kawalerów jak facet chce załozyc rodzinne to musi liczyć się że kobieta przytyje nawet ta ładna .

Ja nigdy nie zaciążę, to jest moja przemyślana decyzja, wolę się cieszyć figurą, życiem, a nie rozstępami, obwisłymi cyckami, nie daj boże naciętym/rozerwanym kroczem... nie nie ja jestem za delikatna! niech maciory rodzą w bólach i płaczu, ja wolę korzystać z życia :) a gdyby coś się kiedyś zmieniła to zaadoptuje, albo jak będę z partnerem przy kasie wynajmiemy surogatkę, ale wątpię żeby był taki scenariusz, bo nie przepadam za dziećmi i gdybym wpadła usunęłabym na 100% pytanie tylko czy poprzez zabieg czy farmakologicznie. Wiem jestem egoistką, ale mi z tym dobrze, a innym nic do tego.

Aneta90_210 Ty nie jesteś egoistką tylko głupiutką gówniarą. Za jakiś czas ci przejdzie.

Gość Ciężarówka 12345
Nie mam kompleksów . Używam oliwek balsamów przed tem biegałam nawet mam dobrą forme jak na prawie 7 miech mam tylko większe piersi i brzuch nawet wchdze w dzinsy .

Gość Ciężarówka 12345
Dodam że to moja 3 ciąża i naprawde nawet oglądają sie co nie którzy . Poprostu wystarczy dbać .

Gość kokoszanelllll
ANETO 7272 A POTEM BĘDZIESZ ZDYCHAĆ W SAMOTNOŚCI I NIKT CI NIE PODA SZKLANKI WODY A TY BĘDZIESZ RESZTE WŁOSÓW Z GŁOWY RWAŁA I PYTAŁA PO CO MI BYŁY ZABAWY Z MENELAMI I DAWANIE DUPY NA LEWO I PRAWO?po co mi to było?chciałam sie bawić....byłam młoda....MŁODOŚĆ SZYBKO PRZEMINEŁA OD 50 LAT JESTEM SAMA POTEM NIKT MNIE NAWET KIJEM NIE TKNĄ OJOJOJ może tak pisze bo mi sie udało i jestem niesamowicie sexy

Gość swiat i tak jest pełen ludzi
Aneta90_210 popieram cię jak najbardziej,masz rację,na swiecie jest wiele ciekawszych rzeczy do zrobiena,niz tylko rodzic obleśne bachory,od tego sa rozpłodowe maciory,których nigdzie nie brak

rus1, Weź się ogarnij i nie mów mi czego będę chciała w przyszłości. To jest moja decyzja i zdania nie zmienię, tak trudno pojąć, że jakaś kobieta po prostu NIE CHCE rodzić, bo nie ma takiej potrzeby?

Jeżeli jest kobieta zadbana to będzie atrakcyjna, na pewno dla własnego faceta. Czy dla innych? Wątpię. Może nie tyle, że źle będzie wyglądać, co nie będą na nią zwracali uwagi.

Gość precz z bachorstwem
o już się tu zleciały przygłupy i pierdolą o tej przysłowiowej szklance wody,hahahaaa

Gość kokoszanelllll
aneta za 20 lat leży bez zębów pod sklepem nie ma nikogo......

Już nie przesadzajcie, nie chce mieć dzieci to nie.

Aneta90_210 Ogarnięty od dawna jestem. Po prostu mówię że TERAZ tak myślisz.

kokoszanelllll, Tekstu o szklance wody aż mi się nie chce nawet komentować, czyli z tego wynika że rodzisz sobie służących na starość? jeśli ja jestem egoistką to kim Ty jesteś. Aha cieszę się że Tobie udało się wyglądać niesamowicie sexy.