Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciężarówka 12345

Czy kobieta ciężarna jest atrakcyjna czy nie ?

Polecane posty

Gość Ciężarówka 12345
Dlaczego uważacie że po porodzie kobieta ma rozjechna pipkę to śmieszne . JA po 2 dziecich miałam tak fajna i jakoś była ciasna . PRZECIEŻ po porodzie pochwa wraca do tej samej formy co przed .

oczywiscie ze kobieta w ciazy moze pieknie i atrakcyjnie wygladac. ubieraj sie ladnie (ciaza nie oznacza przeciez ze jestesmy skazane na worki xxxxxxl .mozna kupic o rozmiarbwiekszxa tunike legginsy obcasik..i tez bedzie sie ladnie wygladalo:)

Gość brututs
ale zastanówmy się po co kobieta w ogóle chce być atrakcyjna. Skąd sie to bierze i po co ?

Gość Ciężarówka 12345
Pojęcie tez że trzeba dbac golic sie i nawilżać do tego sexowna bielizna i facet pieje a wy gadacie o rozjechanej śmieszy mnie to .

moja kolezanka w 6i 7 miesiacu chodzila w krotkich spodniczkach i obcislych koszulkach. do tegp ladne klapeczki,jak zawse fryzjer zrobione paznokcie,ladny makijaz. wygladala wprost przeslicznie:)

Gość brututs
oczywiście chodzi mi o kobiety, które nie są w ciąży.

brututs, A będąc w ciąży już nie chciałaby być atrakcyjna dla samej siebie? i nie chodzi już o wysokie szpilki czy inne rzeczy ale po prostu dbać o siebie. Nawet trzeba o siebie wtedy dbać, bo później takie dziewczyny co myślały że ciąża zwalnia ze wszystkich obowiązków, dziwią się że wyglądają jak zaniedbane świnie i nie pociągają już swoich facetów.

Gość Ciężarówka 12345
Kobieta chce być atrakcyjna no ja siebie nie mam zamiaru zapuszczać nawet jeśli by miał z 6 dzieciaków . Taka juz natura kobiety .

Rus - czemu od razy pustaków? Jeżeli dla kogoś macierzyństwo nie przestawia absolutnie żadnej wartości bo kobieta nie ma instynktu macierzyńskiego to oczywiście, że wygląd, wygoda i możliwość obejrzenia serialu w TV jest ważniejsza.

Ciężarówka 12345 Bo w szkole o tym nie mówią, a w mity łatwiej wierzyć niż poczytać. Ktoś tam wyżej twierdzi że kobieta nie ma być atrakcyjna w ciąży. Domyślam się że to chłopak i że nie ma dzieci. Kobieta powinna być atrakcyjna dla swojego faceta! Myślisz że chciałbym mieć przez 9 m-cy w domu czupiradło ubrane jak lump? Pogięło cię?

Gość Ciężarówka 12345
Właśnie dziwi mnie to że kobiety co niektóre w ciazy przestają być atrakcyjne powinny też dbać tak jak i przed .

fawila Przeczytaj dokładnie- laska dla której najważniejsza jest ciasna cipka to jest pustak i nic tego nie zmieni

Gość brututs
no dobra ja uważam ze to bezcelowe by kobieta miała być atrakcyjna W ciąży. Bo kobiety może i nieświadomie albo bardziej świadomie stroją się dbają o siebie po to żeby podobać sie przyszłemu ojcu swojego dziecka. zaraz pewnie zlecą sie feministki ale to jest całkowicie naturalne i instynktowne działanie.

Gość Ciężarówka 12345
Bardzo się mylisz . Dlaczego każdy pisze że kobieta po porodzie ma rozjechną cipke tak było napisane to odpoeiadam że tak akurat nie mósi być do dochodzi do tego samego stanu co przed porodem dlatego napisałam ciasną.

Gość miki rourk
ANETO48575 ALE TY JESTES przyjebana czy zajdziesz w ciąże czy nie przestaniesz pociągać faceta już po jakimś czasie bedzie obczajał inne i cie zdradzał bo mu sie znudzisz i uwierz że zdradziłby cie nawet z sexy ciężarówką

brutus Ty sie dobrze czujesz? ja tam sie zawsze stroilam nawet jak juz mialam faceta. teraz tez ma i tez zawsze chce wygl;adac jak najladniej:) w ciazy zrobie dokladnie to samo.

Gość brututs
stroisz się bo nie chcesz go stracić ? proste.

Dorzucę od siebie że kochaliśmy się normalnie (prawie normalnie ;]) jak zawsze do samego końca ciąży. Bo niby czemu mielibyśmy tego nie robić?

Gość Ciężarówka 12345
Każda kobieta która jest naturalna i dba o siebie jest piękna .

Brutus, nie prawda. Jeżeli iść Twoim tropem myślenia to ewolucja oczekuje od kobiet wyglądania dobrze cały czas żeby zatrzymać przy sobie faceta na czas wychowywania dziecka. Poza tym jesteśmy dużo bardziej rozwinięci niż stroszące piórka ptaki, więc kobieta sama sobie chce się podobać. Ładny wygląd poprawia humor, jest dowodem dla nas samych, że jesteśmy zaradne, "ogarnięte". Rus - to, że "TYLKO" to już Twoja diagnoza.

rus1, Debilu a gdzie ja napisałam, że ciasna cipka jest dla mnie najważniejsza! i może jeszcze tu zaraz napiszesz że dlatego nie chce mieć dzieci bo boję się tylko o swoją vagine! puknij się w pusty łeb.

Nie moja. Ona usilnie o tym przekonuje.

Aneta90_210 Na debila cię wychowano. Cały czas twierdzisz że nie będziesz miała dzieci bo ci się ciało zniszczy. IMO nikt mnie nie będzie chciał bo będę brzydka itd itp

"Bo kobiety może i nieświadomie albo bardziej świadomie stroją się dbają o siebie po to żeby podobać sie przyszłemu ojcu swojego dziecka." Z Twoich wypocin wynika, że wtedy w ogóle o siebie nie dbam bo skoro nie chce dzieci, to logiczne że nie szukam przyszłego ojca, więc nikomu nie muszę się podobać, co jest kompletną bzdurą, bo dbam o siebie, nawet aż za bardzo przykładam wagę do wyglądu, bo chce być po prostu ładna dla samej siebie.

Gość Ciężarówka 12345
A widzieliście pokolenie co się teraz dzieje . Solary ,tipsy , farbówka na czarno i to 15 im się teraz takie podobaja ale za 15 lat będzie perułka i przebarwienie. Chodzi o dbanie naturalne ja mam piekne włosy gęste zafarbuje jak bede miec już siwe .

Gość Ciężarówka 12345
Kończe wpadne jutro jak chcecie rozwijajcie temat sobie dalej . Pozdrawiam :)

Odnoszę wrażenie że brutus w średniowieczu się wychował.

Gość malalady1%1
Witam. Nawiązując do pytania tego tematu. Oczywiście, że kobieta w ciąży jest seksowna i piękna, ale pod warunkiem, że o siebie dba. Z resztą każda kobieta jest piękna wtedy, gdy jest zadbana. Jeśli ktoś o siebie nie dba, to niech nie liczy na to, że ktoś o nią zadba. Jeśli nie widzisz w sobie swojej wartości, to dlaczego mają widzieć ją inni? Jestem mamą od kilku miesięcy i mimo, że dziecko wymaga opieki 24 h na dobę, znajduję czas by popracować dan formą i wyglądem. Mi to sprawia przyjemność, szczególnie jak ktoś jeszcze to doceni. A więc głowa do góry, najpierw zadbaj o siebie, spodobaj się sobie,m a potem oczekuj tego od innych. Życzę dużo sukcesów.

"Na debila cię wychowano. Cały czas twierdzisz że nie będziesz miała dzieci bo ci się ciało zniszczy. IMO nikt mnie nie będzie chciał bo będę brzydka itd itp" Przecież pisałam, że wygląd i ciało to tylko jedna z przyczyn dla których nie chcę mieć dzieci, ale oczywiście nie zrozumiałeś tego. Ok, nie każdy jest inteligentny. Odnoszę wrażenie, że jesteś jednym z tych facetów, którzy twierdzą, że dla każdej kobiety dziecko i siedzenie w obsranych pieluchach to spełnienie marzeń, że każda cieszy się jak głupia na widok dwóch kreseczek. No niestety rzeczywistość jest inna, współczuje tylko Twojej kobiecie.