Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciężarówka 12345

Czy kobieta ciężarna jest atrakcyjna czy nie ?

Polecane posty

Gość ja byłam w ciąży bardzo
zgrabna, dopiero w 6 miesiącu mi brzuszek wyskoczył i do końca ciąży byłam atrakcyjna DLA MĘŻĄ, czyli to co najważniejsze, a czy dla innych to mało mnie interesuje. Dzień przed porodem jeszcze baraszkowaliśmy z mężem :)

Gość Fantastyczna
oj Aneto :D jestem z Twojego rocznika i śmiać mi się chce jak widzę co piszesz :D Cieszymy się, że jesteś niezalezna, silna i tak bardzo wyróżniasz się z tłumu wykrzykując swoje pseudokontrowersyjne poglądy :D Jezeli dzieci i ciąża Cię nie interesuja to po co wchodzisz na taki temat i dyskutujesz? Przecież i tak nie przekochasz żadnnej "zapuszczonej maciory" do swoich poglądów. eh, ja tez nie chcę mieć teraz dziecka ani nie planuję tego w przyszłości ale jakoś mądrzej do tego podchodzę niz Ty

Fantastyczna, Pytanie było o to czy ciężarna kobieta może być atrakcyjna to się wypowiedziałam, bo chyba miałam do tego prawo, prawda?

Aneta90_210 Nie napisałem że jesteś pustakiem bo nie chcesz dzieci. Napisałem że TERAZ nie chcesz, a to może się zmienić. Napisałem że jesteś pustakiem bo najważniejsza dla ciebie jest uroda. Za 10- 15 lat obudzisz się z ręką w nocniku, bo urody już nie będzie a nic innego nie będziesz miała. Tyle.

Gość Fantastyczna
No jasne, ze miałaś prawo :D

Gość KARDARKA
POWIEM TAK:W CIĄŻY MIAŁAM MINIATURKOWY BRZUCH, PRZYYŁAM TYLKO 4 KG, CZYLI NIC , DALEJ BYŁAM SZCZUPŁA, DOBRZE SIE CZULAM, ZAPIERDIELAŁAM NA SZPILKACH. POMIMO TEGO NIENAWIDZIŁAM JAK SIE NA MNIE PATRZYLI LUDZIE BO UWAZAM ZE CIĄŻA JEST ASEKSUALNA TOTALNIE.I ŻADNA Z BRZUCHEM KOBIETA NIE MOZE BYC ATRAKCYJNA.NO MOZE DLA ZBOCZENCÓW

rus1, Cholera, już chyba nigdy nie zrozumiesz...ale niech Ci tam będzie napiszę jeszcze raz. Wygląd, figura uroda to tylko jedna przyczyna mojej niechęci do ciąży i dzieci, a to że piszę tu tylko o tym, znaczy jedynie tyle że nie wybiegam poza temat w którym chodzi o atrakcyjność. Rozumiesz, czy nie bardzo?

KARDARKA A skąd ty to możesz wiedzieć skoro jesteś kobietą?

Gość metalucifer
KARDARKA - nie zgodzę się , że ciężarówka może byc atrakcyjna tylko dla zboków. jeżeli cały czas jest zadbana, to może się podobac każdemu mężczyźnie ( tylko pytanie ilu babkom w ciąży chce się dbac o siebie ). Ciąża daje sygnał do fiutka "ona jest płodna, warto się zakręcic"

Aneta90_210 "wolę się cieszyć figurą, życiem, a nie rozstępami, obwisłymi cyckami, nie daj boże naciętym/rozerwanym kroczem... nie nie ja jestem za delikatna! niech maciory rodzą w bólach i płaczu, ja wolę korzystać z życia a gdyby coś się kiedyś zmieniła to zaadoptuje, albo jak będę z partnerem przy kasie wynajmiemy surogatkę, ale wątpię żeby był taki scenariusz, bo nie przepadam za dziećmi i gdybym wpadła usunęłabym na 100% pytanie tylko czy poprzez zabieg czy farmakologicznie" Tak dla przypomnienia. Jakieś pytania?

rus1, No tak to moje słowa i zdania nie zmienię, ale przecież tu nie raz już napisałam, że nie chodzi tylko o te rozstępy i obwisłe cycki.

Wpienia mnie takie płytkie podejście do życia... Wkurwiacie się że faceci tylko seksu chcą i wymieniają was na młodsze/ładniejsze, a same się o to prosicie...

Gość KARDARKA
no mnie sie chcialo, dbac zawsze dobrze wyglądam i dobrze sie ubieram, z tego słynę wsród znajomych. poza tym pracowałam do konca ciąży a moja praca wymaga wizualnej perfekcji.ale nie istotne - powtórze: kobieta w ciąży jest aseksualna i tyle a faceci prawia komplementy jak kazdej ciezarnej bo tak wypada. ja nienawidziłam byc w ciąży, czułam sie jak wieloryb tak i tak. chociaz kocham mojego synka który ma juz 4 lata, wolałabym dzieci od bociana dostawać:)

IMO13817 Czyli jak będziesz oczekiwał dziecka kiedyś tam to będzie 9 m-czny post?

Gość yukkari
aneto, a Twoja matka to też maciora? w końcu chyba ktoś Cię urodzil. A co do szklanki wody....znam sytuacje gdzie przy 4 dzieci na starość rodzice zostali sami i chorzy, a bezdzietny pan spotkał fajnych ludzi, którzy się na starość nim zaopiekowali. Dzieci nie są gwarancją opieki.

"Wpienia mnie takie płytkie podejście do życia... Wk**wiacie się że faceci tylko seksu chcą i wymieniają was na młodsze/ładniejsze, a same się o to prosicie..." A niby czym się prosimy? faceci są prości i prymitywni i często lataliby tylko za dupami. ALE nie mówię o wszystkich oczywiście.

Gość KARDARKA
a co do podejscia do ciązy Anety, kiedys mialam takie samo. ale potem zmążdrzałam, urodzilam, i nie mam ani rozstepów, ani obwislej skry, a cycki lepsze niz przed ciazą.

Gość Ciężarówka 12345
Dziś już istnieją kosmetyki takie jak na roztepy dla kobiet w ciąży . Nie żyjemy w średniowieczu ludzie dajcie spokój obwisłe cycki idze zabać ach na starość i tak bedą obwisłe chyba że sylikony sobie zrobisz .

KARDARKA Głupoty prawisz. Możliwe że wielu (może większość) facetów ciąża obrzydza, ale nie wszystkich. Mnie moja podniecała w ciąży tak samo jak zawsze, a może i bardziej bo inaczej było i inaczej wyglądała. I nie ma w tym nic nienormalnego.

Gość zzz111
Aneto 90 Czytam to co piszesz i nie wiem dlaczego obrażasz matki. Tyś kobieta bo młoda i ładna a te co maja dzieci to juz nie kobiety tylko maciory. Duzo jadu w tobie-moze dlatego ze ty nie mozesz miec dzieci i dlatego tak nienawidzisz ciezarnych i dzieciatych? A co do tematu to myśle ze kobieta z brzuszkie sie podoba bo to pełnia kobieciści.

KARDARKA, Wiem, że wiele kobiet ma takie podejście do tej sprawy ja ja, z tym że niektóre się później wyłamują, a ja jestem pewna co do tego że nie będę nigdy w ciąży.

Aneta90_210 "wolę się cieszyć figurą, życiem, a nie rozstępami, obwisłymi cyckami, nie daj boże naciętym/rozerwanym kroczem" Faceci też wolą się tym cieszyć, a takim podejściem tylko ich utwierdzacie w tym że tak ma być.

Gość KARDARKA
no i masz prawo kobieto do tego. AMEN. nie jest poweidziane że każda kobieta musi urodzic dziecko. Masz prawo do swoich pogladów.

"Aneto 90 Czytam to co piszesz i nie wiem dlaczego obrażasz matki. Tyś kobieta bo młoda i ładna a te co maja dzieci to juz nie kobiety tylko maciory. Duzo jadu w tobie-moze dlatego ze ty nie mozesz miec dzieci i dlatego tak nienawidzisz ciezarnych i dzieciatych? A co do tematu to myśle ze kobieta z brzuszkie sie podoba bo to pełnia kobieciści." Raczej jestem płodna, ale nie wiem do końca bo przecież nigdy się nie starałam o dziecko i nigdy nie będę. A swoją drogą to dziwne że ludzie z góry zakładają że jak kobieta nie chce dzieci to pewnie coś jej jest i nie może, dlatego tak gada. Wbijcie sobie do głów że to jest mój wybór i już. Chętnie podarowałabym swoją płodność jakiejś bezdzietnej kobiecie bo mi ona do niczego nie jest potrzebna, a tylko przeszkadza, bo niczego się tak w życiu nie boję jak tego że mogłabym być w ciąży.

Gość Ciężarówka 12345
Przecież was wszystkich kobiety rodziły :) . Tak powiedz swojej matce że jest maciorą ,bo cię urodziła .

Gość KARDARKA
RUS ja nie powiedziałam ze facetów ciąża obrzydza,tylko ze uważam ,że mają inne spojrzenie na to dalekie od seksualnosci, aktrakcyjnosci. wiec sie odwal gosciu bo czepiasz sie kazdej wypowiedzi. Napisałam ze sama xle sie czułam w ciąży , neatrakcyjnie i każda wyglada nieatrakcyjnie w ciąży i mam do tego prawo.

Gość zzz111
Anet 90 Szanuje Twuj wbor i jak piszesz masz prawo ale te co rodzily tez mialy takie prawo wyboru wiec skoro jestes za wyrazaniem siebie to dlaczego je obrazasz?

Gość Ciężarówka 12345
Chciała bym tylko żeby kiedyś w życiu facet mógł by urodzić he he :)

Gość KARDARKA
z resztą czytałam gdzies wyniki badan na ten temat. dla przyszlych ojców partnerka w ciąży była atrakcyjna, tak mówili, dla obcych juz ta sama kobieta w ciazy nie była. to oczywiste.