Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciężarówka 12345

Czy kobieta ciężarna jest atrakcyjna czy nie ?

Polecane posty

Gość polpolio
takie co są anty mnie niesamowicie śmieszą bo pierdolą głupoty a życie wszystko weryfikuje nie jedna tak gadała(ja także)a potem dziecko było całym światem i to nie jedno a gromadka

Gość Ciężarówka 12345
Myśle że dla faceta mojego jestem atrakcyjna jak ma ochote wciąż na sex to chyba jest dobrze bo jesli bym go brzydziła to by się odsunoł na jakiś czas .

polpolio, Nie mam zamiaru otwierać domowego przedszkola, wiem że w życiu różnie się układa, mnie ono ciągle zaskakuje ale ja to WIEM na pewno że w ciąży nigdy nie będę. Być może za 10 lat będę miała potrzebę posiadania dziecka, ale na bank nie zdecyduje się na ciążę, być może skorzystam z innych sposobów w.w przeze mnie.

Gość ja uwazam
ze kobieta w ciazy NIE JEST ATRAKCYJNA ANI SEXY:O:O i pisze to jako kobieta , która w ciazy wygladała ( jak mowia) zjawiskowo ( aha, uprzedzając wszelkie idiotyczne insynuacje - ciaza planowana). Oczywiscie mozna ( a nawet trzeba ) byc zadbanym , dobrze wygladac itd ale łączyłabym tego z atrakcyjnościa

Ciężarówka 12345, Skoro ma ochotę na seks to chyba aż tak źle nie jest, widocznie się nie zapuściłaś, ale po porodzie wątpię że będzie tak kolorowo. Jak będziesz miała ceserke to w miarę ale jak naturalnie to będzie już trochę gorzej.

Gość kokoszanelllll
ANETO JA TA TEŻ MIAŁAM TAKIE PODEJŚCIE JAK TY MÓWIŁAM ŻE WYTNE MACICE JAJNIKI PÓJDE DO KLASZTORU I INNE GŁUPOTY TO BYLO JESZCZE NA CHWILE przed zajściem w ciąże i w ciązy też sie burzylam że będe rozjebana i do dupy że moje życie sie skończy a teraz córa to wszystko co mam jest kochana i fantastyczna mie ma na świecie niczego co by zastąpiło dziecko nigdy nie cofnełabym czasu za żadne skarby minute po porodzie wiedzialam że chce jeszcze dwójke dzieci szybko zapomnasz o porodzie żałowałam swoich słów i myślenia teraz słowo rodzina nabiera innego znaczenia dodam że mam 22 lata a urodziłam prawie 5 miesięcy temu

Gość Ciężarówka 12345
Ale przeciez ty nie bedziesz wiecznie młoda jak bedziesz miała 40 to twój facet obejrzy się za 18 tak to już jest z facetami dobrze mówie .

"Jak będziesz miała ceserke to w miarę ale jak naturalnie to będzie już trochę gorzej." A gówno prawda. Widać żeś młoda i niewiele jeszcze wiesz.

kokoszanelllll, Masakra w tak młodym wieku zaciążyć, ja bym się nie burzyła tak jak Ty, tylko szykowała z chłopakiem pieniądze na aborcję. Ja po prostu sobie nie wyobrażam ciąży i porodu, a potem zajmowanie się dzieciakiem, to nie dla mnie.

Gość Ciężarówka 12345
Tak kobiety po cesarce mogą być atrakcyjne . ja po urodzeniu 2 byłam także atrakcyjna umiałam zabłysnąć zobacze jak to bedzie po 3 ale tez już dbam o siebie .

"A gówno prawda. Widać żeś młoda i niewiele jeszcze wiesz." Niedługo będę miała 21 lat.

Gość Ciężarówka 12345
Jak gdziesz szłam nawet z 2 dzieci to mnie podrywali .

Gość polpolio
ANETA WIDAĆ ŻE JESTEŚ PANIUSIA I NADĘTA SUKA UWIERZ BĘDZIESZ SAMA NAWET NIE CHODZI O TO ŻE BEZ DZIECI TYLKO FACECI WOLĄ CIEPŁE KOBIETY A NIE EGOISTYCZNE SZMATY KTORE NIE MAJĄ SUMIENIA I ZABIJAJĄ DZIECI BÓG CIE POKARA

Ciężarówka 12345 Ja jednak wolę poczekać aż ciało wróci do normy niż oglądać blizny.

Gość miki rourk
aneto nie chciałbym takiej jak ty jestes bucem i pustakiem kobiety w ciąży zdarza sie że są i sexowne a ty jesteś dno

Gość Ciężarówka 12345
Dodam że jestem młoda mamą i jak na swój wiek 23 wyglądam młodziej

Rus, co Ty się tak uparłeś, KAŻDA kobieta musi mieć instynkt macierzyński?

Gość nuiniuhn
Moze, ale tylko dla ojca dziecka. Obcy facet moze ocenic, ze kobieta jest ladna, zadbana, ale pociagac seksualnie ciezarna nie moze, chyba ze fetyszyste...

polpolio, Dziecka bym nie zabiła, ale ciąże bym przerwała- a to duża różnica. Tak dobrze to ujęłaś faceci lubią "ciepłe kobiety" bo wiedzą że takie będą potulnie siedzieć w domu z dziećmi i dbać o domowe ognisko, a w razie czego nie będą do niego podskakiwać tylko potulnie będą wracać do garów.

Gość Ciężarówka 12345
Nie każda musi mieć instynkt macierzyński i mieć dzieci ale po co one tak komentują oblesnie ciężarne jak same sie zestarzeją i nie będą wiecznie młode a jak kobieta rodzi za młodu to szybciej do formy wraca .

Gość brututs
a po jaką cholerą ma być atrakcyjna ?

Gość Ciężarówka 12345
Jako matka musze powiedzieć że dbam o dom ,ale też potrafie iść na impreze chociaż teraz narazie nie ale po napewno mam czas dla siebie i umiem go rozplanować , pomalowac paznokcie itd.

"a jak kobieta rodzi za młodu to szybciej do formy wraca." No to akurat prawda, dlatego jeśli powiedzmy instynkt by mnie złapał koło 30-stki to tym bardziej bym nie chciała rodzić. Szkoda ciała. Oczywiście mam też inne powody, których nie wymieniłam, ale temat jest akurat o atrakcyjności więc pisze o tym.

Gość Ciężarówka 12345
Nie chodzi tu już o taką atrakcyjność czy sex bąbe ale o to że kobieta w ciąży też może być ładna .

"a po jaką cholerą ma być atrakcyjna ?" Aha, czyli wg Twojego prymitywnego rozumowania, kobieta która urodziła już nie potrzebuje być atrakcyjną, bo wypełniła swój przeklęty obowiązek i ma dziecko?

fawila Nie każda musi, ale znam sporo kobiet i żadna z nich nie twierdzi że dziecko to zło. Poza tym nie trawię pustaków dla których ciasna cipka i ładne cycki są najwyższymi wartościami.

Gość uuuaaahahahahahaaaaaaaaaaaaa
SEX BĄBA :D :D :D :D :D :D :D :D

"ale pociagac seksualnie ciezarna nie moze, chyba ze fetyszyste..." Kolejna bzdura.

Gość brututs
"a po jaką cholerą ma być atrakcyjna ?" Aha, czyli wg Twojego prymitywnego rozumowania, kobieta która urodziła już nie potrzebuje być atrakcyjną, bo wypełniła swój przeklęty obowiązek i ma dziecko? ah ty tępa strzało temat brzmi czy kobieta ciężarna jest atrakcyjna czyli taka która w chwili obecnej jest w ciąży. Uważam ,ze nie ma powodu dla którego powinna być atrakcyjna dla otoczenia owszem musi dbać o higienę myć włosy itp ale nie widzę żadnego powodu dla którego miałaby no nie wiem nosić bluzki z dekoltem, buty na obcasie itp. Bo w tym stanie jest to bez sensu. Po porodzie jak najbardziej powinna wrócić do swojego poprzedniego "wcielenia". Dla siebie.