Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobek27777

czy moge oswiadczyc sie z takim pierscionkiem???

Polecane posty

Gość dwójeczka....
Trzeci link trzeba skopiować, usunąć przecinek i zadziała :) Trzeci pierścionek najbrzydszy. Mi osobiście najbardziej podoba się 2, nie lubię żółtego złota. Cena wg mnie nie jest ważna, jeśli dziewczyna Cię kocha, nie ma to znaczenia. Tylko dowiedz się jakie złoto woli- żółte czy białe, to istotne.

Gość markerczerwony
pierwszy pierścionek śliczny. drugi wygląda jak wszystkie pierścionki które ostatnio widać u jubilerów czyli nuda. pierwszy jest fajniejszy moim zdaniem.

Gość żona męża swegoooo
tak, najlepiej kup z odpustu bo liczy sie gest. sorry ale jak chcesz być głową rodziny, skoro na głupi pierscionek cie nie stać??? jak coś robić to porządnie, a nie nie na odjebał

Jakoś ten czwarty mi nie pasuje na zaręczyny....mimo wszystko jak dla mnie to pierwszy :D

Gość bobek27777
pamietam kiedys mowila mi moja dziewczyna ze chcialaby sie zareczyc w jakis wazny dla niej dzien, wiec musze byc te urodziny. nie chce od nikogo pozyczac, bo potem znow trzeba oddawac, poza tym nie chce zeby moja dziewczyna miala pierscionek z dlugu:(

Gość już będę miła
ten ostatni koszmarny, nie kupuj

Gość lllissss
1 sliczny

jak dla mnie to kazden z osobna za drogi!!! za cyrkonie nie dalabym polowy tej ceny, jakies sztucznie wytwarzane szkielko. to juz lepiej jakis rubin, topaz, cos szlachetnego, bo cyrkonia ma niby robic za diament a to zwykla podroba.

Gość sesiii
Ten 2 mi się podoba;). Ale sam musisz wiedzieć czy ona lubi srebro czy złoto?

Gość xdnvdbfgdsjfgbsfdgfgffgfg
pierwszy mi siie podoba:) Oswiadcz si mi, ja si ebede cieszyc:D:D:D

Gość bobek27777
dwojeczka wlasnie tez ogladalem....moze wlasnie bym kupil taki z miniaturowm brylantem.

Gość abadziababenc
ja nie lubię żółtego złota więc podoba mi się ten drugi ale ty powinieneś podpatrzyć jaki kolor biżuterii nosi twoja dziewczyna i wybor staje się prostszy, pierścionek skromny, delikatny, będzie później ładnie komponował się z obrączką na jednym palcu:)

Gość żiżi to ja
Ten wklejony przez dwójeczke też bardzo ładny :) Zorientuj się, czy woli żółte czy białe złoto (chyba że generalnie nosi srebro, to wtedy wybierz z białego złota, żeby mogła nosić go razem ze srebrnymi) i kup albo ten z 2 linka, albo ten od dwójeczki.

Gość dwójeczka....
ten ostatni bardzo ciekawy, nie jest zupełnie prosty, ma brylancik no i kompromis złota białego i żółtego :)

Gość żona męża swegoooo
zapożczyc ?? gdzie tak napisalam ?? puknij sie w łeb . Po co sie oświadczac, jak rodziny sie nie utrzyma i na nic cie nie stac ??? Mojego męża bylo stac to sie oswiadzyl, jakby mi przyniosl, badziew za 400 zl to bym go pogonila na 4 wiatry i po rozum do glowy

Gość dwójeczka....
ten, który wkleiłam wcześniej jest w wersji żółtej i białej

Gość bobek27777
wlasnie moja dziewczyna ma jeden zloty pierscionek, dostala go od swojej babci, zwykle zolte zloto z brazowym kamieniem, nie wiem co to jest...kolczyki nosi ale rzadko, tez jakies malutkie zlote... lancuszkow zadnych

Gość złoty pierścionek
tak, najlepiej kup z odpustu bo liczy sie gest. sorry ale jak chcesz być głową rodziny, skoro na głupi pierscionek cie nie stać??? jak coś robić to porządnie, a nie nie na odj**ał jaka kretynka! 500zł to mało za pierścionek??? co za idioctwo!

Gość lllissss
ten nowy sliczny tez, mi maz dal pierscionek za 200 zl, sliczny i od serca, cena o niczym nie swiadczy,

Gość jagodka22www
jesli twoja dziewczyna ma jakąś biżuterie z żółtego złota to wybierz ten pierwszy,jest delikatny i elegancki

Gość bobek27777
moj budzet to max 600 zl . w tym chce jeszcze kupic bukiet roz. a zareczyny planuje za miastem, w pewnym pieknym parku. chce wciaz kwiaty do bagaznika samochodu i ja zaskoczyc . a jak wrocimy zabiore na kolacje . nooo to powiedzmy ze 700 zl odloze na ten cel, bo 600 sie moge nie zmiescic:)

Gość bobek27777
stac mnie na utrzymanie rodziny, bo mieszkamy razem, oboje pracujemy. ona na razie dorwyczo, bo studiuje jeszcze, ale ja juz sie nie ucze, wiec glownie ja utrzymuje mieszkanie i nas. i nie to pasuje. slub chcialbym wziac gdzies za 2-3 lata. i zamierzam na niego zbierac.

Gość żona męża swegoooo
za pierścionek np na imieniny 500 to moze byc, ale nie ZARĘCZYNOWY ludzie dno prezentujecie i tyle

Gość luka 10
kup ten pierwszy, jest najładniejszy a cena nie ma znaczenia