Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justyneczka1921

Od Jutra glodówka!

Polecane posty

w tamtym roku robiłam 12 dniowa głodówkę i udało mi sie zrzucić 11 kilo:) no ale niestety wróciły po 6 miesiącach przez moje łakomstwo do słodyczy:( ale teraz juz tego samego błędu nie popełnię:)

Ja próbowalam wielu diet, jadlam same owoce ale zawsze cos mnie skusilo, i cwiczyc to jest chyba najgorsze strasznie sie nie chce.

Gość boli ....
dieta klonowa...syrop klonowy około 25zł,woda ,cytryna i pieprz cayane....zapycha żołądek...poczytaj o tym...a i nic nie jesz tylko to pijesz ile chcesz...mozna zgubic do 14kg

ale ten syrop klonowy odradzam podobno bardzo tuczy:( moja stara babka z chemi zawsze powtarzała ze jak była głodna to otwierała sobie jakas ksiazeczke z roznymi pysznymi przepisami i sobie tak o tym marzyła ze to je no ale na koncu pomysłąla ile by miała sprztania i zawsze jej mijało:) błonnik w tabletkach polecam zamiast tego syropu klonowego :)

Gość boli ....
marze by zgubić troche kg po zimie bo moje ubranka na lato sa sliczne ale co z tego jak tyłek mam wielki:)

boli... zastanawiam się jakie masz pojęcie na wpływ gumy do życia jeśli chodzi o głód :-) Nie wiem czy jesteś kobietą czy facetem ale wiedz, że guma do żucia wspomaga wytwarzanie soków żołądkowych, a że nie ma treści pokarmowych odczuwa się jeszcze większy głód pod koniec lub po żuciu gumy.

Gość boli ....
pierwsze słysze a uwierz w necie czytałam duzo na ten temat...dieta tania ,a moze raczej głodowka detoks bo nie wolno nic jesc...damy rade musimy!!!

ja mam jeszcze jeden dobry pomysł a mianowicie noszenie na ręce gumkę recepturkę i za każdym razem jak pomyślimy o jedzeniu sobie z niej strzelić:)

1. Unikać rozmów/fantazjowania na temat jedzenia ( czyt. "zjadłabym teraz pizzę z oliwkami, dużą ilością sera żółtego itd itd... )

Gość boli ....
na temat gumy do zucia czytałam wczoraj na forach...anorektyczek...czytalam o zasadach głodówek i ooszukaniu głodu

Gość boli ....
no to jakie zasady>??

Gość boli ....
moje menue!!!! 1..nic nie żrec 2..nic nie żreć 3..nic nie zreć....a świat bedzie piękiniejszy!!!

A ja uważam że przy głodówce powinnyście pić dużo wody aby organizm nie wyzbył się minerałów i ew. witamin... Jestem tylko studentem medycyny na pierwszym roku - doświadczenia w odchudzaniu nie mam.

Gość boli ....
czy ktoras z was juz w ten sposób walczyła z kilogramami!!!??????

Gość boli ....
no jak???a raczej czym??

Gość boli ....
no to ja tez tak chcem!!!!!ale jak tylko woda i nic????tylko szczerze!!!

Tak Ja jestem twarda :P bede tylko pila wodę przez caly dzien aby ulatwic pijmy z cytryna! nic nie zjem OBIECUJE WAM TO :) a jesli cos mnie skusi NIE DAJ BOZE napisze wam.