Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justyneczka1921

Od Jutra glodówka!

Polecane posty

Jejku teraz tez jestem strasznie głodna:( idę zaraz myc zęby:) lisey ja zamierzam po głodówce przejść na dietę do 500kcl i tak co 2 tygodnie dodawać tych kalorii:)

Gość boli ....
ja zeby myłam z 8razy nie pomaga jesc sie chce....a co do tych kcl marchewkowa ma sw.racje!!!

Dzisiejszy dzień zaliczam do udanych mimo tego jednak ze wypiłam ta kole to i tak sie dobrze czuje bo nic nie zjadłam i godzinę biegałam na bieżni +200brzuszków:) opadam z sił już dziś mi się nic nie chce i zaraz chyba pójdę spać:):) trzymam za was kciuki kochane, na pewno nam się uda:**

Gość lisey
i jak wam idzie? ja dzisiaj zaczełam dopiero

hej dziewczyny nie bylo mnie bo internetu niestety nie mialam :( i tak myslalam sobie jak wam idzie. Mam nadzieje ze dajecie rade Ja od 19 nic nie wzielam do buzi do teraz pije duzo wody. Troszke tylko kreci sie w glowie i glowa boli... od 2 dni... i mam rano mdlosci ale jesc mi sie nie chce w gole.:) a jak wam idzie jecie w gole ????

Udało mi się :D W końcu dorwałem się do żarcia - byłem w Polsce \ó/

Gość uliczny opryszek
marchewkowa - ale ty tak zupełnie nic nie jesz? Też bym chciała, ale boje się bólu głowy.

Hej dziewczyny:):) I jak wam idzie? mi już 6 dzień mija i na wadze prawie -4:):) jestem na razie szczeliwa:D i życzę wam kochane powodzenia!:*

Oj wodze że chyba nie wytrzymałyście na tej głodówce:(:( mi już 10 dzień leci :):) i chyba już się przeniosę na 500kcl szkoda że już was nie ma:(