Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matysia

Jestem okropna dla męża

Polecane posty

Gość Matysia

Moj mąż jest kochający, robi wszystko, żebym była zadowolona. A ja czasem jestem na niego po prostu wściekła za jakąś 'pierdołe' i drąże temat aż w końcu dochodzi do awantury, i póżniej śmiertelnie obrażeni n ine odzywamy się do siebie długo...Ktoś tak ma?

Gość przyszlapannamlodaaa09988
ja tal mam z narzeczonym. poszlam na silownie, on posprzatal, przygotowal obiad, ja weszlam, zobaczylam ze nie jest obiad na talerzach, tylkoz e nasz serial sie zaczal a on chcial na przerwie nalozyc i mu sie oberwalo... szybko pozalowalam i porzepreaszalam;( czasem zachowuje sie jak pepek swiata a tak nie ejst ... jestem glupia czasem

Gość Matysia
ja mam tak b. często. Np jestem w pracy i myślę, że jak wrócę i nasz synek pojdzie spać, to spędzimy jakoś miło wieczór, wymyślam kolację lub coś innego, tymczasem jak juz jest wieczór i mój zrobi coś miłego, ale nie dokładnie to, co sobie wymyśliłam, nie informując go o planach, wściekam sie , czuje jakąś złość w sobie na niego i dąże do kłotni, oczywiście dotyczącej czegoś zupełnie nie istotnego. To nie zdaża się jakoś szczególnie często ale też nie rzadko. Jakaś nienormalna jestem chyba.