Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto pyta...

pierwszy raz na basen

Polecane posty

Gość kto pyta...

mój syn ma skończone 8 miesięcy i chce go zabrac na basen, ale nie wiem czy kupic mu jakies kapielówki, czy sam pampers.

Gość kto pyta...
nikt nie chodzi na basen?

wystarczy sam pampers:) spoko są te z rossmana, ale trochę twardawe, najlepsze dla mnie są Huggisy :) fajna opcja z tymi basenkowymi pampersami:) po wyjściu z wody ściągamy i po kłopocie:)

pierwszy raz poszlismy na basen jak mały miał 8 miesiecy byl to zwykly park wodny z rzeczka w ktorej woda miał 36*C pierwsza wizyta trwała 15 minut kazda kolejna o 2-3 minutki dłuzej pieluszki najlepsze huggiess litlle swimmers po wyjsciu z wody sciagalam malemu pampka, zakladalam szlafroczek owijalam recznikiem i szlam ubierac w tym parku wodnym byl przewijak i ogolnie taka wieksza przebieralnia dla mam z dziecmi polecam wziasc cos do jedzenia bo dziecko bardzo glodne wychodzilo z wody, bynajmniej moje, zawsze mialam serek jakis biszkopciki czy owoce dna dzien dzisiejsze maly ma 2 lata i raz w tygodniu chodzimy na 45 minut jest super, bo ma swoje ulubione zjezdzalnie (sa takie na brodzikach dla malych dzieci, tam woda tez jest cieplejsza), fontanny;-) uwazam ze 8 miesiecy to juz dobry czas na wizyte w zwyklym aqua parku;-)

Synek ma 14 miesięcy,chodzimy odkąd skończył 5 miesięcy,z tym że na zajęcia zorganizowane;od 3 miesięcy oprócz pieluszki zakładam mu także kapielówki;mały jest zachwycony,w tej chwili potrafi utrzywywać sie na wodzie i pływać położony na mojej ręce;spędzamy w wodzie ok 40 min,nieraz jesteśmy dłużej,wszystko zależy od tego,czy jest zmęczony;zawsze mam ze sobą jakąś przegryzkę,bo dzieciaki rzeczywiście sa głodne po wyjściu z wody;polecam basen,jeżeli tylko maluch lubi sie kąpać,to zabawa w tak duzej ilości wody też mu sie spodoba:)