Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

usycham z braku wrażeń

Polecane posty

ale na pewno promocja czy może wyprzedaż rocznika w salonach:P

niedowiarek :P Przecież to nic takiego, trochę wad, trochę zalet i wychodzi zwyczajna sympatyczna osoba :)

Gość dede1
czy pani aby nie spędza za duzo czasu na kefeterii, i w związku z tym nie poznaje absztyfikantów :p ????

Tak, ostatnio dużo siedzę w domu + rutyna(obowiązki aczkolweik bardzo miłe :) ) właśnie dlatego brak mi wrażeń:D

Gość r...........
Po studiach lub kończący studia? No tak przecież w Polsce studia są dostępne tylko dla najlepszych, są trudne ambitne wymagają ciżkiej pracy, poświęcenia i gwarantują pracę:P I wcale nie jest tak że wystarczy mieć trochę kasy i odbębnić kilka lat na uczelni prześlizgując się na trójach...;) Nie rozumiem oceniania ludzi przez pryzmat dyplomu zwłaszcza biorąc pod uwagę jaką "wartość" przedstawia w Polsce;)

po studiach, ale pasjonujący się swoim kierunkiem :) nie zaliczający, tylko posiadający jakieś zdolności i pasje zawodowe :)

Gość r...........
A naprawdę uważasz, że do tego konieczny jest dyplom magistra? Jest wiele szkół które nie są "wyższe", a pozwalają połączyć pracę z pasją;) Fotografia na przykład;) Albo zapytam inaczej - ważny jest dla Ciebie sam fakt posiadania dyplomu czy po prostu pomysł na siebie i na życie?

Studia dziś to standard, ja chcę bardzo inteligentnego i bardzo mądrego, tacy kończą studia. Lubię marzyć, pozostanę przy swoim :)

Gość r...........
Skoro uważasz, że studia determinują bycie "bardzo inteligentnym i bardzo mądrym" to oznacza, że sama masz pewne braki w tej kwestii, czyli wymagasz więcej niż możesz dać. I zdecyduj się czy studia to standard czy też kończą je ludzie bardzo inteligentni i bardzo mądrzy, bo zestawienie tych dwóch określeń jest po prostu absurdem.

Gość do fiku mikuuu
Napisz, ze chcesz przystojnego Don Juana, ktory Cie porzadnie przeleci i dostarczy emocji, a nie wypisujesz bzdury, ze inteligentny musi byc, zaradny, z dyplomem itd. Krecisz moja droga niemilosiernie. Ale zycze powodzenia w poszukiwaniach "tego jedynego".

słonko wyluzuj ;) Studia kończy dziś cała masa ludzi, niekoniecznie mądrych. Ci naprawdę mądrzy są wśród nich. Zawsze podobali mi się mądrzy chłopcy, to jest mój główny fetysz, a mądrzy mają tyle oleju w głowie by stwierdzić ze studia mają znaczenie.

Gość r...........
Właśnie przez to że studia kończy cała masa ludzi mają one coraz mniejsze znaczenie. Ale mają - to fakt. Natomiast zadziwiające jest twierdzenie że studia to jedyna droga do sukcesu i realizacji w życiu - bardzo mądry i bardzo inteligentny człowiek tak nigdy nie powie;) Coś mi mówi, że po prostu wstydziałbyś się powiedzieć komuś że Twój facet nie ma dyplomu. Może skończytć Wyższą Szkołę Obiboctwa i Nieróbstwa w Psiej Dupie ale musi mieć dyplom:D I właśnie takim podejściem zamykasz sobie drogę do poznania kogoś bardzo mądrego i inteligentnego, a skazujesz się na standard;)

Gość MAAABEEE
Mądrośc i inteligencja przychodzi z wiekiem , wiec bedziesz musiec poczekac. każdemu nie dostanie sie tak szybko, za malo tych mądrych.

Gość fikuuu mikuuu
bzdury - z inteligencja sie rodzimy, albo nie. nie da sie inteligencji "zdobyc, nauczyc". a madrosc zyciowa zdobywamy na bazie doswiadczen.

Uczepiłaś się tych studiów :O Mam w planach karierę naukową stąd moje wymaganie co do studiów. Są ludzie inteligentni, ale nic z tym nie robią, a wiedzę trzeba rozwijać by być mądrym. Czym miałby mi zaimponować facet, który nawet nie miał zapału by skończyć studia (samo ukończenie studiów też nie czyni faceta kimś wyjątkowym) . Koniec tematu, powracamy do usychania ;)

Gość Ktoś z pasjami
Fiku mikuuu, w jakim wieku jestes i czy zgodzilabys sie na rozmowe na gg, celem blizszego poznania?

Gość r...........
Na pewno się nie uczepiłam bo jestem facetem;) Nie miał zapału żeby skończyć studia, bo widocznie miał zapał żeby rozwijać się w innym kierunku, który uznał za ciekawsze i bardziej perspektywiczny. Napisałem o tym na samym początku więc czytaj całość a nie tylko wyrywki. I jeszcze wytłumacz mi jak się ma Twoja kariera naukowa do studiów Twojego faceta:D Czyżby znowu chora ambicja, bo "tak wypada"?:D

Gość Ktoś z pasjami
To mlodziutka jestes. Odnosnie Twojego testu, bierzesz pod uwage facetow, ktorzy zdali go na 89%? Ale nie martw sie, ja przygotowalem w zamian test dla Ciebie. Pytania jestem gotow Ci zadac, ale via gg, jesli wyrazisz zgode. Na lamach tegoz forum ciezko prowadzic dialog bez wszedobylskich obserwatorow. Ale to tylko moje subiektywne odczucia.

Jakby był super mądry, oczytany, specjalista w swojej branży, pasjonat to ok. Po pierwsze lubię intelektualistów (ale takich prawdziwych). Jakby nie miał studiów a spełniał powyższe to ok.

Gość Ktoś z pasjami
Kazdy ma jakies swoje priorytety, wymagania - to naturalna kolej rzeczy. Dobrze by bylo, aby za tymi wymaganiami stala swoista konstrukcja w stylu: "co moge zaoferowac drugiej stronie w zamian i na podobnym poziomie". Fiku mikuuu, jakie sa szanse na to, abys dala sie zaprosic na inteligentna rozmowe via gg?

Musiałbyś spełnić punkt "dżentelmen" i ładnie mi się przedstawić na wstępie, wtedy szanse rosną :)