Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

usycham z braku wrażeń

Polecane posty

Gość zrob rekonesans
a czego dokladnie Ci brakuje, hm? czulosci, emocji, ulotnych chwil namietnosci, a moze rozmowy, zrozumienia?

Gość zrob rekonesans
nie ma zadnego faceta w zasiegu Twojego wzroku, ktory by mogl Ci ofiarowac nieco wrazen? A moze po prostu masz za wysokie wymagania i stad ta tesknota?

Gość zrob rekonesans
a zatem przedstaw swoje oczekiwania co do mezczyzny, chetnie sie z nimi zapoznam i ocenie trzezwym meskim wzrokiem.

mądry inteligentny dżentelmen nie widzący świata poza mną przystojny ciepły troskliwy samodzielny odpowiedzialny nie dający sobie wejść na głowę ambitny ciekawy świata z temperamentem facet z zasadami po studiach albo kończący studia mający plany na przyszłość aspiracje marzenia ... długo by wymieniać

Gość zle sie dzieje
zapewnij sobie

Gość zrob rekonesans
dosyc pokazna lista wymagan co do faceta, czesc z nich nawet spelniam :) ale "nie widzący świata poza mną" to chyba przesadzilas. na dluzsza mete to nie zdaje egazminu. bedziesz zapewne narzekac, ze facet Cie osacza, nie daje zlapac oddechu itd. a w zwiazku (jesli szukasz powaznego zwiazku, a nie przygody) wskazane jest miec nieco miejsca tylko i wylacznie dla siebie.

Gość z takimi wymaganiami
to dziewczyno zostaniesz stara panna. nie ma na swiecie idealow, zapamietaj to! obniz wymagania, a na pewno sie ktos znajdzie.

Gość zle sie dzieje
ona nie znajdzie faceta z tymi cechami, ale spotka takiego, w ktorym sie zabuja i te wyzej wymienione nie beda juz takie wazne:)

ale przy takim zamówieniu koszty pokrywa sprzedający:)

a Ty jesteś "sztuka' z górnej póły, wolna od wad?:D

skądże :) mam też wady, nie szukam ideału, ale niektóre rzeczy mnie rażą a niektóre wady są słodkie i niegroźne :)

np. jest lekko arogancki, wkurza mnie czasem, ale z drugiej strony można się podroczyć ;) lubi mieć ostatnie zdanie - nasza rozmowa się toczy w nieskończoność, bo żadne nie odpuszcza ;) nie spojrzy przed wyjściem z domu w lustro - włosy sterczące śmiesznie wyglądają słodko i rozbrajająco

No dobrze: bywam zarozumiała nie każdy rozumie moje żarty są chwile gdy gdzieś mam nienaganne maniery jestem mało towarzyska

e, myślałem, że będzie jakiś hardcore, da się przeżyć takie wady:P