Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Andrzej112

Czerwone plamki na tułowiu

Polecane posty

Gość Andrzej112

Witam :) Mam 15 lat i od małego ( nie pamiętam ile dokładnie mogłem mieć lat ale nie więcej niż 6 ) mam takie czerwone plamki na moim brzuchu i klatce piersiowej. Nie wiem czemu takie plamki mam, bo kiedy pytam się mamy to mówi że takie po prostu mam :D Nie chodzę do solarium, czasami tylko w lecie tam wiadomo czasami mnie nad wodą albo na basenie słońce złapie a tak to się na chama nie opalam. Jestem alergikiem ale tylko na wiosne-lato :D tzn. jak zaczynają kwitnąć wszystkie kwiaty drzewa i wypuszczją te wszystkie pyłki itp ale tę alergie mam od niedawna (miałem ok 10-12 lat ) więc alergią też to spowodowane nie jest. Żadnych balsamów do ciała nie używam, więc nie może być to spowodowane uczuleniem na jakiś produkt chemiczny. Chciał bym się tego pozbyć, bo ciało przez to tak nie estetyczne wygląda :p. I piszę że jestem chłopakiem :PP Daje zdjęcie : http://imageshack.us/photo/my-images/694/zdjcie0599.jpg/ nie są one duże, największa będzie miała ok 5 mm ale są one rozłożone tak jak by w grupach, niektóre są bardziej czerwone inne kapinkę różowe. Są dni kiedy te plamki widać bardzo dobrze a niektóre dni są takie że są tylko lekko różowe . Dzięki za odpowiedzi :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować