Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gruszka i pietruszka

Jakie dziewczyny Wam sie Podobaja???????????

Polecane posty

Gość czerwone_korale
Piotrek odważ się wkońcu i podejdź do niej...ostatnio wszyscy faceci są tacy nieśmiali...też mam takiego wielbiciela i też się boi przyjść ( wiem od koleżanki) a ja bym się z nim umówiła no ale to on musi zrobić pierwszy krok..więc nie bądź doopa i idz:)

to tym bardziej powinnaś wiedzieć ;p bo faceci to jeszcze na cyce polecą, ale TTTTYYYYYY?

dla mnie mam idealne proporcje i piekna twarz :) a czym dojrzalsza tym lepsza ;p

mi sie osobiscie takie cyce nie podobaja i znam kilku facetow ktorzy tez nie lubia takich dojcow.. bo to nie jest ladne ;|

margirt jestes bardzo ladna dziewczyną, ale nawet taka zrobiona na tych zdjeciach nie dorownujesz salmie bez make upu nawet w 10% (jak dla mnie, ale kazdy ma swoj gust ;) )

Gość Minataja ty jestes
też mi madrosc zyciowa :O ,myslalam ze madrzejsza jestes :O

no wiesz :p każdy ma swój gust.. fakt jestem zrobiona na fotach.. ale tylko to jedno jest bardzo zmienione (te leżące) a bez makijażu też nie narzekam.. ja nie lubię ordynarności.. dlatego Salma mi się nie podoba

tez takich znam - np moj, sama mam male C (ale uwierz ze 95% facetow wolaloby biust salmy niz Twoj ;) ) ale salma mam ksztaltny biust :) dla niej moglabym zostac lesbijka

Gość PIOTREK12903666
:D Dzięki. Mam nadzieję, że kiedyś się odważę. W ogóle mam nadzieję, że jest wolna, niezamężna i mnie nie spławi :D Mam dużo nadziei ;)

piotrus motto zyciowe mojego faceta "jak spadać, to z wysokiego konia" nie bój sie, niczego nie stracisz, a możesz wiele zyskac :)

mój chłoptaś by powiedział, że to ona mi nie dorównuje nawet w 5% ;p ja z resztą też tak uważam... nie lubię być nieskromna, ale teraz tylko chce własne zdanie wtrącić co może czynić mnie zadufaną w sobie, ale nie sądzę. A bez zdjęć zaraz każdy by gadał, że jestem pasztetem dlatego nie chce się pokazać :) taka mentalność ludzi tu

hahaha a gdzież Ty widziała mój biuścik ;p ? wątpię, że te 95% facetów poleci na wielkie, zwisłe cyce salmy.. nie oszukujmy się.. bez biustonosza na pewno ładnie nie leżą.. spójrz obiektywnie.. ja nie chcę się przechwalać jaki to mam ładny biust.. bo ładny to nie musi być wielki.. ale tak nie patrząc na mnie, tylko inna dziewczynę, z normalnym biustem, niedużym to ta Salma może się schować z tymi donicami..

a co innego ma ci powiedziec? :D tak, wolalbym zebys wygladala jak salma (badz miala wiekszy biust) ;p foch z przytupem i zapewne rozstanie ;P btw. jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma ;P hehe zartuje - ciesze sie Waszym szczesciem :) ale szczerze - nie uwierzylabym nikomu kto powiedzialby ze podobasz sie mu bardziej niz salma, chocby przysiegal na cala rodzine ;P

ja wiem jakie dziewczyny mu się podobają.. bo prędzej by powiedział, że ładniejsza jest jakaś tam a nie Salma.. daj spokój.. nie mam faceta idioty, który kłamie, żeby nie wiem co.. ja widze jak coś kręci, poza tym otwarcie gadamy o tym..

no wlasnie go nie widzialam, bo go nie widac ;P też jestem za ladnym ksztaltnym biustem (optymalny rozmiar to chyba duże C) ale u Ciebie nie widze go w cale ;p co z tego ze ladny jak nie ma czego pomacac?;P

no widzisz.. bo ja znam wiele ładniejszych dziewczyn niż ta baba... się uparłaś, że jest najpiękniejsza.. ale jest też dużo innych 100razy ładniejszych aktorek

takie zagrywki, że ktoś nie ma biustu to się w podstawówce robiło i w podstawówce to bolało może :) ale ja już wyrosłam z tego i znam swoją wartość :) ale co kto lubi, skoro nie widzisz nic takie jak biust u mnie to trudno :D

dobra, marto nie bede Cie tu przekonywac ze jednak masz troszke za wysoka samoocene jestes jak wiekszosc polek na ulicach - salma ma orientalna urodę i pewnie to mnie kreci, bo takich ladniutkich blondyneczek o malo kobiecych ksztaltach widze codziennie setki. zycze Ci milego dnia i dalszego udanego pozycia z Twoim mezczyzna :)

Gość ósemkaósemka
wielu facetom podobają sie tlenione blondyny ciemne na ryju od solarium z metrowymi tipsami i ubrane na różowo- krótko tandeta polskiej ulicy

Gość czerwone_korale
Piotrek to jak ona te buraki wybiera to zerknij na palec:) co prawda nie wszyscy obrączki noszą ale jak nie ma to duże prawdopodobieństwo że mężatką nie jest..:) tylko za długo nie zwlekaj bo możesz się spóźnić...:P Powodzenia

dla arabów to blondynki będą niepowtarzalne.. i nie mam na imię Marta. Ale dzięki za próbę odgadnięcia ;]

Gość nie jestem facetem ale
kto to jest?

Gość nie jestem facetem ale
gemma ward

zapomnialam nicku a myslalam ze cos z marta ;P sorry nie chcialam cie urazic ogolnie - jesli tak sie stalo przepraszam poprostu moim zdaniem masz zbyt wysoka samoocene patrzac na to jak wygladasz milego dnia!

nie jestem urazona :) ale co do mojej samooceny to uwierz mi ze nie mam za wysokiej. Po prostu nie podoba mi sie Salma, ale nie powiedzialam ze wszyscy faceci uwazaja ze jestem od niej ladniejsza.. sa rozne gusta. A samoocenę mam spoko.. może czasem za niską.. waha się