Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gruszka i pietruszka

Jakie dziewczyny Wam sie Podobaja???????????

Polecane posty

Gość do smrodek
widac nie widziałeś nago baby z wielkim biustem. Ten biust bez biustonosza wisi jak u krowy i wcale nie jest podniecający, a z wiekiem wyglada to coraz gorzej. Lepsze są już miseczki np B, sa jędrne. Zresztą wielkie biusty są aseksulane i zwykle je mają kobiety po porodach i przy kosci.

ja jestem normalna dziewczyna i nie zaprzeczam ale dobrze mi z tym. a Salma jest normalna baba. no i co? tak samo jak Tobie nikt nie wmowi ze jest ktos ladniejszy niz ona to mi nikt nie wmowi ze nie ma ladniejszej osoby..

Gość PIOTREK12903666
Już dawno zerknąłem. Obrączki nie nosi. Ma na palcu (wskazującym, albo kciuku - różnie zakłada) taką popielatą obrączkę, ale to chyba nie ślubna bo na złoto nie wygląda. No i nie ten palec. Ech... wiem już nawet jaką nosi biżuterię i co kupuje ;) Jak się babeczka zorientuje, jeszcze mnie weźmie za zboczeńca :)

Gość albo ta klaudia el dursi
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://klaudiaeldursi.getphoto.pl/high/e66f77ab2d3d2709a5f4d3324adeada4.jpg&imgrefurl=https://forums.finalgear.com/off-topic/what-country-has-the-sexiest-women-post-your-work-safe-pictures-16517/page-89/&usg=__y91StXpIffPUqgArYdvCnHAPflg=&h=400&w=268&sz=29&hl=pl&start=97&zoom=1&tbnid=QmdJPjrUMvICfM:&tbnh=126&tbnw=91&ei=9WTWTciYN8TSsgbgpPjGBw&prev=/search%3Fq%3Dklaudia%2Bel%2Bdursi%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26channel%3Ds%26biw%3D1024%26bih%3D578%26tbm%3Disch0%2C2373&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=340&sqi=2&page=6&ndsp=18&ved=1t:429,r:16,s:97&tx=13&ty=59&biw=1024&bih=578

Gość margirit, no co Tyyyy...
margirit, zdjęcie Salmy, do którego wkleiłaś linka pokazuje jej biust, kiedy była w zaawansowanej ciąży. Normalnie ma o wiele mniejszy, ale pełny i kształtny, nie obwisły. Śliczna kobieta.

a skąd mam wiedzieć czy była w ciąży czy nie ? a po ciąży cycki i tak nie wracają do poprzedniego stanu.. raczej zwykle wyglądają gorzej

gorzej, nie gorzej, zależy jak się o nie dba. Ale rosną zawsze. Tylko zauważyłam, że wybrałaś najgorszą z możliwych fotę, która wcale nie ukazuje pięknej, naturalnej urody Salmy. Każdy ma gorsze i lepsze zdjęcia. Pokaż swoje naturalne zdjęcie to zobaczymy.

no wlasnie wybralam to ktore sie zdawalo najnaturalniejsze.. serio :) poza tym dużo jest w internecie jej takich fot gdzie ma te swoje balony lekko zwisłe

http://www.swiat-tapety.pl/vardata/galeria/aktorki/salma%20hayek/salma%20hayek%20(30).jpgsesja jakas.. nie jest to zdjecie prywatne ani nic.. i co? cycki moze ciut lepiej wygladaja niz na tym 1 ale nie sa ladne ani troche.. ja po prostu nie gustyje w takich wielkich.. wyobrazcie sobie suty.. zazdroszcze niektorym dziewczynom biustu, ale nie takiego! (zeby nie blyo ze uwazam ze mam najpiekniejszy)

Nie jest regułą, że duży biust oznacza duże sutki. Ja np. mam pełne C, a sutki bardzo małe i blade. Są różne gusty. Jednym podobają się małe biusty, innym duże, jednym ciemna karnacja, innym jasna, jedni wolą blondynki, inni brunetki. Można tak w nieskończoność. Najważniejsze jest to, żeby podobać się po pierwsze sobie, a po drugie osobie, z którą jest się w związku. Reszta naprawdę nie ma znaczenia. :)

ale tez oczywiscie mam takie na ktorych wygladam ohydnie.. przyznaje sie bez bicia :D ale mowimy o cycach.. cyce zawsze sa takie same

Margirit, faktycznie masz cholernie wysoką samoocenę, zupełnie nieadekwatną do urody... jesteś przeciętna albo nawet poniżej przeciętnej, a biust... myślę, że Twój chłopak to dobry aktor:)

no widzisz ;) ja mysle ze mnie po prostu kocha. Ale ludzie mają różne pojęcie o związku. Co do samooceny to musiałabyś mnie znać, żebyś wiedziała jaka jest na prawdę :)

zdjęcie wygląda na robione dawno temu i faktycznie słabo Cię widać. Masz bardzo szczupłą sylwetkę, więc i biust niewielki, co jest zupełnie naturalne, bo większość bardzo szczupłych kobiet ma mały biust (no chyba, że silikon). Ważne, żebyś widziała swoje zalety. Jeśli się sobie podobasz, na pewno jest Ci łatwiej w życiu, bo wysoka (nie mylić z "zawyżona") samoocena wiele ułatwia.

żeście się uczepili tej samooceny:)Tak z ręką na sercu to nie uważam się za piękność nad pięknościami, ale też nie za brzydką. I nikt mi nie wmówi, że samoocenę mam za wysoką.

Margirit, ja wcale tego nie neguję, że Cię kocha, bo zapewne inaczej już by Cię zostawił to chyba logiczne :D chodziło mi o to, że dobrze udaje, że jest zachwycony Twoim biustem, choć może się mylę ;) pozdrawiam

a co do zdjęcia to fakt.. z tamtego roku. Ale serio nie mam jakiś innych bez makijażu, może po tych wakacjach, gdzie się będzie plażowało

wiesz.. nie wiem gdzie wyczytałaś, że jest zachwycony :) ale dam sobie głowę uciąć, że woli taki niż Salmy (znam go na wylot)Poza tym to nie jest typ, łysy, napakowany pacan, ciągający się po dyskotekach i jakaś ogólnie technopała... vbo wiem, że u takich nie mam szans :D z resztą nie zabiegam.Inny typ człowieka po prostu.. może nie znasz takich ludzi. Ale zupełnie inne środowisko niż ci nażelowani idioci (przepraszam za wyrazenie)

Gość cmmgg
odezwala sie gruba stara locha, brunetka, a margirit ladna dziewczyna i tyle, a ty brunetka tlusta pokraka, jestem 6 lat starsza od ciebie, a wygldam duzo szczuplej i mlodziej

chyba pójdę poczytać książkę ;p cyce i kafe to nie wszystko :) a mam ciekawą jedna, także żegnam wszystkich którzy są zgorszeni moim wyglądem i rzekomą wysoką samooceną :)

Gość cmmgg
brunetka, ty masz pewnie tluste zwisy

Gość cmmgg
ta tlusta brunetka ci zazdrosci, ile masz lat margirit???

Gość dopierdalam dzis kazdemu
min 170cm długie nogi kolor wlosow bez roznicy