Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gruszka i pietruszka

Jakie dziewczyny Wam sie Podobaja???????????

Polecane posty

Gość cmmgg
no tak myslalam ze jestes mloda, ale brunetka niby 22 z nicku wynika i taka pokraka!!!!!!! na pewno margirit ma wieksze wziecie niz ty tlusta locha ze zwisami zamiast biustu

Gość cmmgg
nieadekwatna samoocene do wygladu to wlasnie ma brunetka 89 hahahhaa, idz pobiegaj , tlusciochu, bo z wiekiem coraz bardziej bedziesz spasiona

Gość rtyu776544433
margirit - jestes nienormalnie chuda, i nie masz malych piersi, Ty nie masz w ogole piersi. A jesli Twojemu facetowi sie to podoba to znaczy, ze ma malo testosteronu. PS. nie jestem wielbicielka Salmy, nie podoba mi sie, ale przyznaje, ze jest 100 razy bardziej atrakcyjna od Ciebie

ja bym tak jej nie cisnęła.. ale dzięki za wsparcie, bo się uczepiła gustu mojego chłopaka :)a chętnie bym pokazała swoje małe piersi otwarcie, tym którzy oceniają (ale na żywo.. z internetem nie ma co kombinować:) )

jak to się mówi- małe jest piękne (nie wiem kto to wymyślił, ale czasami jest to racja) nie mówię o sobie tylko ogólnie (bo zaraz mi znowu pojadą, że jestem w sobie zadufana:)

Gość rtyu776544433
cmmgg- lecz kompleksy gdzie indziej

a małe pytani ;p po którym zdjęciu oceniacie mój rozmiar :)?

zresztą ja nie potrzebuję wcisnąć komuś swojej racji, żeby się dobrze czuć, także jednak idę poczytać, a Wy sobie pogadajcie śmiało :)

Gość cmmgg
a skad wiesz ze mam kompleksy??? jestem szczupla jezeli o to ci chodzi, a biust male c, zgrabny i ksztaltny

Margirit może nie jest pięknością, ale jak zobaczyłam Brunetke to zamarłam. :O Negujesz czyjeś poczucie własnej wartości oraz samą urodę, a sama wyglądasz od niej milion razy gorzej. :O:O:O:O:O

Gość rtyu776544433
tak, tylko brunetko nie wypowiadala sie w takim stylu - nie znamy jej zdania o sobie. margirit jest ladniejsza od brunetki, ale przegina i samooceno, bo jest zwykla pospolita chuda dziewucha jakich wiele. ccmmg - po tym jak sie wypowiadasz

Nie należę do chudych, może nawet nie do szczupłych, ale i do tłustych również nie, więc pohamuj swój bełkot:)

Gość cmmgg
dla mnie jestes tlusta, a cycki pewnie tez masz tragiczne, co ze duze, skoro zwisy tluste

cmmgg specjalnie dla Ciebie zmieniłam fotkę zobacz aż dziwne że w tym tłuszczu jeszcze widać mi twarz nie? hahah

Gość cmmgg
a sie lansuj, nic mi do tego, na nowym zdjieciu lepiej wygladasz, bo na tamtym masz gebe jak ksiezyc w pelni i wielki bebech i boczki. na nowym nie widac ciala, wiec ciezko cos stwierdzic.....

Tamto zdjęcie było robione 2 lata temu, nie ukrywam, że trochę schudłam:) i staram się o jeszcze:P

Gość cmmgg
to rada na przyszlosc, schowaj tamte foto, jak chcesz komentowac wyglad ladnych dizewczyn. (magrit np.) i farbuj na ciemny braz , albo ciemna czekolada, bo typowy czarny strasznie postarza. pozdrawiam

Cmmgg - poważnie ta Margirit Ci się podoba? szok :) ale są gusta i guściki... a włosy aktualnie mam ciemny brąz, bo zdjęcie ze stopki jest sprzed 2 miechów :) również pozdrawiam Noxelia - mam silną psychikę, mało co mnie rusza:)

a ja może Was zaskoczę (widzę, że się tu ciągnie)Powiem Ci brunetka, że jesteś ładna, na 1 zdjęciu mi się nie widziałaś, ale 2gie jest ładne. I nie mówię tego po to żeby się podlizać tylko ja jestem szczera! I poproszę o cytat gdzie twierdzę, że jestem pięknością. Po prostu nie twierdzę, że jestem brzydka! ludzie :)Jak wrócę to może zobaczę ten cytat... a teraz lecę szykować wieczór panieński siostry :) paaa;)

Gość cmmgg
dobra, laski, to moj ostatni wpis....tak podoba mi sie, bo ja lubie szczuple dziewczyny, z twarzy moze nie jest miss, ale jest ladna. brunetko, tez mozesz byc ladna, jak schudniesz i zmienisz kolor wlosow na braz, ale pisalas ze juz zmienilas. noxelia mi sie nie podoba.