Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja410

Jak często sie widzicie??

Polecane posty

Gość kaja410

Kobietki - Jak często spotykacie sie ze swoimi facetami? Faceci - Jak często spotykacie sie ze swoimi kobietami? Oczywiscie nie chodzi mi tu o małżeństwa:) Ja ze swoim pierwszym widywałam sie tylko w soboty, niedziele i reszte innych wolnych (np swieta) dni. Z ostatnim raz w tygodniu, sobote i niedziele:) Obydwoje mieszkali spory kawalek ode mnie. A jak to jest u was?:)

my mamy 130 km do siebie.. widujemy sie roznie. przewaznie raz na tyczien albo na 2 tyg, tak po 2,3 dni. teraz sie miesiac nie widzielismy bo matury mialam, ale byl u mnie teraz, w srode przyjechal wczoraj rano wrocil.. prawdopodobnie bedziemy sie widziec w srode nastepna. a Wy ile km macie do siebie?

a wybacz.. nie doczytalam i myslalam ze jeszcze jestes z jakims

Gość kaja410
niestety juz nie, a mieszkali prawie 40 km ode mnie;) Ale w tygodniu mieli prace:)

my np. Mamy 25km widujemy się 3razy w tyg:) teraz będzie trudniej bo i ja i on mamy pracę...

Ja z moim Aniołem to częściej...4 razy w tygodniu? Coś koło tego jak sie poszczęści...tylko że mieszkamy w miare blisko od siebie... coś ponad 10 km :)

phi.. 50 km to ja bym smigala sama do swojego prawie codziennie :) moglabym teraz sie wybrac samochodem ale jeszcze sie sama boje takie trasy robic.. zwlaszcza przez szczecin przejechac, bo nie znam za bardzo..

Gość kaja410
margirit 100 km w obydwie strony, zbankrutowałabys ;) Paliwo teraz drogie

ja bym za to nie płaciła pewnie... jeszcze rodzice mnie sponsorują.. poza tym 50 km to też jest chwila pociągiem.. a obecnie to jeżdżę 2h pociągiem, 8 min tramwajem i 38 autobusem ;p tzn... no przyjeżdża po mnie na stacje :D ale te ponad 100 km to jest problem.. kiedyś pamiętam na 2h pojechalam ;p zjeslismy i sie zawinelam pociagem z powrotem