myffka0 0 Napisano Maj 20, 2011 witam mam pwien problem mianowicie mam nieregularny okres a dokladniej długie cykle czasem nawet ponad 40 dni. nigdy nie dostalam okresu wczesniej. mam juz 20lat. ostatnio zaczelam obserwowac sluz zeby srawdzic czy przy tych moich cyklach sa dni plodne i jest ciezko poniewaz ostatnio np mialam taki sluz metny niby przezroczysty ale nie do konca i wygladal jak taka galaretka i dzisiaj jak sobie sprawdzilam mialam mieszany sluz taki przezroczysty i ciagnacy a za chwile biały jak mleko. jak mam to zozumiec? prosze o odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myffka0 0 Napisano Maj 21, 2011 halo odpowie mi ktos?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trzebya było myslec wczesnij Napisano Maj 21, 2011 to idz do lekarza bo tutaj nikt ci nie zajrzy w cipsko ii ci nie powie z czego to:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adinnaaaa Napisano Maj 21, 2011 moze sprobuj mierzyc temperature, obserwowac sluz i to zapisywac na wykresie. wtedy chyba bedzie ci duzo latwiej dojsc do jakichś wnioskow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myffka0 0 Napisano Maj 21, 2011 raczej chcialam wypowiedzi bardziej kulturalnych osob niz twojej 'trzebya było myslec wczesnij' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach