Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za lamana zyciem

jak radzicie sobie z tym,ze zycie jest do duppyy

Polecane posty

Gość za lamana zyciem

nie umiem sobie proadzic z bylejakoscia zycia, z bezradnoscia, z nuda i monotonią jakdajecie rade zyc???????

Poświęcam się hobby i robię różne inne z pozoru głupie rzeczy żeby było ciekawiej i żebym częściej się uśmiechał. Gdyby nie to dawno palnął bym sobie w łeb. Tobie też polecam znalezienie jakiejś odskoczni od rzeczywstości. ;)

Gość za lamana zyciem
nie umiem juz wstawac rano teraz jestemnajebana czy to jedyna pomoc?

Gość za lamana zyciem
robię bizuterię, dużo czytam,, ale te zycie jest takie nędzne, najgorzej jest nocą, gdty sobie zdaje sprawę, jak bardzo było nędznie

Napisałaś że ,,było" nędzne. Było. Teraz pomyśl nad tym żeby teraz i w przyszłości nie było nędzne.

Gość za lamana zyciem
beliar ratuj pomoz

Gość za lamana zyciem
nie umiem sobie ze soba poradzić wyć mi sie chce ale to bez sensu całe zycie spierdolone tylko ja, człowiek, takie niudany, taki nieposkładany, totalna rozsypka

Pierwsza najważniejsza sprawa to żeby nie szukać ukojenia w alkoholu. To zupełnie nic nie daje, jedynie pogłębia uczucie beznadziejności. Teraz wydaje Ci się (WYDAJE) że wszystko jest do dupy. To tylko złudzenie. Gorsze okresy w życiu zdarzają się najlepszym. Spróbuj czerpać radość z małych rzeczy. Trzymaj sie, będzie dobrze ;)

http://ostatnioddech.prv.pl/ zajrzyj w linka, przelej chociaż trochę na konto; jak się widzi ludzi, którzy baaardzo by chcieli żyć, a być może niezbyt wiele im zostało, to się bardziej to swoje, niekiedy nawet nędznawe życie docenia :)

Gość za lamana zyciem
za póxno, pijana jestem ja taja pożaądna cale zycie fair a zycie nie fair, bez reguł jest i straaszne

ze wszystkich stron ci dopierdala , ale jutro..............................i tak sie obudzisz i będziesz sie zastanawiać" jak dzisiaj_ może dzisiaj".!i jedziesz dalej.

Gość za lamana zyciem
wiem, ze alkohol to nie rozwiazanie, ale ja ciezko zasypiam od kilkunaru miesiecuy juz dawno nie piłam ja sie nie upijam ale musze zasnąć tak bardzo chce spokoju, juz nawet nie szczęcia ratuj

Gość za lamana zyciem
fakt, rano jest lepiej, ale noc znów zła i znowu pytania niekochana, nieudana

Gość za lamana zyciem
wiem, pieszczę się sama ze soba ale tak bardzo mi brak glaskania, przytulenia, slowa... że muszę żebrać

Gość za lamana zyciem
chodzę w tłumie ludzii tęsknię za nimi, brak mi słowa ciepłego, chęci zycia

załamka...> nie tylko Ty jestes sama. ja tez , owszem ,mąż był tydzien temu . ale po prrawie 4 miesiącach nieobecności. . z seksem(pragnieniem) mozna sobie poradzić . mozna sie przestawic . i nawet zdrada nie wchodzi w raxchubę

Wcale nie jesteś nieudna. Nikt nie jest nieudany, nawet ja. Zmień płytę w głowie. Cokolwiek powoduje Twoje złe samopoczucie olej to. Nic nie jest warte podważania sensu własnego życia. Jak masz ochtę płakać to płacz, to pomaga, pozwala się zresetować.

załamk...>ja tez pije ,bo piję-żeby zalać problemy. do tego słuchawki i uczucia wylane w utworach. rano kac , a obowiazki pozostaja ,cieszę sie ,że mam prace . nie moge pic . jestem bardziej zdyscyplinowana , i moja wartość w jego oczach sie podniosłaa.

i po tych czterech miesiącach prawie jak go nie było "brak mi czułości"- kochaliśmy sie na 2 i 3 noc jak przyjechał . potem 3-tygodnie.i weyjechał.

Picie podczas problemów to strasznie głupi pomysł. Nie raz trudno jest wytrzymać samemu ze sobą na trzeźwo, po pijanemu jest o wiele gorzej. W tym wypadku polecałbym autorce się położyć i odprężyć. Zapomnieć o pierdołach. Odprężyć się, wrócić wspomnieniami do przyjemnych chwil i zasnąć sobie. Rano się obudzisz zresetowana i będziesz działać ;)

Gość za lamana zyciem
beliar, jestes dobrym czowiekiem, zycze ci dużo dobrego do kolezanki powyuzej, własnie tak sie czuje jak ty, z tych samych powodów.///

Beliar.....gooooofno prawda. nie możesz zasnac ,bo myslisz , snia ci sie koszmary , ciezkie rzeczy w ogole nie zwiazane z realizmem , budzisz sie ,bo cie budzą . i nie możewsz zasnąć ,bo sie boisz ,że będzie ciąg dalszy. i próbujesz dalej i telewizja na bardzo ściszonym ,tylko ,żeby chodziło . ustawiasz czas i liczysz ,że zaśniesz. a rano pamietasz wszystko. i jak wstać normalnie . starasz sie zapomnieć , ale cały czas w głowie siedzi , a dzień nowy.:(?

Jankesa ja to rozumiem, ale zrozum że alkohol to tylko ,,pomoc" doraźna. Jak sama na trzeźwo się zmierzysz z pewnymi problemami to będziesz silniejsza. Alkohol niszczy, wiem coś o tym. Nie ma sensu porównywać Twoich problemów do moich, sprawiedliwie i tak by nie było, ale powiem Ci co ja kiedyś zrobiłem. Postanowiłem mieć wszystko w dupie i miałem. Położyłem się spać z wrażeniem że wszystko może mi naskoczyć. Potem jedna mała przyjemność, potem druga i tak powolutku wyrwałem się z tego. Trzymałem kurs. Wam polecam podobne rozwiązanie. Czasami trzeba odpuścić i wrzucić na luz, choć to nie łatwe. Alkohol robi z ludzi z problemami kaleki emocjonalne. Sięgasz dna i się odbijasz, proza życia.