madziara 0 Napisano Maj 21, 2011 hej dziewczyny jezeli jest tu jakas z Berlina i tak jak ja nudzi sie i nie ma z kim pogadac to zapraszam, chcetnie mlode mamy;) bo niedlugo oszaleje z nudow;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wedrftgyhujsedrftgyhuji Napisano Maj 21, 2011 poszukaj jej na tym super forum dla ludzi tam musi sie znalezc ja tez tam duzo mam znajomych http://www.youtube.com/watch?v=GutTCe7YnTI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziara 0 Napisano Maj 23, 2011 jejku tylko mi tu samotnie?;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anulla2011 Napisano Wrzesień 22, 2011 Czesc Magda odezwij sie na moj email prosze natalis7@wp.pl jestem rowniez mamusia z Berlina ( 28lat ) pozdrawiam Ania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bjhbhj Napisano Wrzesień 22, 2011 jak mozna wyjechac za granice i siedziec w domu?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kolega Berlin Napisano Kwiecień 26, 2012 witam mam 20 lat i szukam kolezanki z berlina bo sie nudze i nie mam co robic znajdzie sie chetna na spacery imprezy itp? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kolega Berlin Napisano Kwiecień 26, 2012 witam mam 20 lat i szukam kolezanki z berlina znajdzie sie jakas ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 16, 2014 24 lata, mężatka też szukam kolezanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ASIA95 Napisano Sierpień 7, 2014 HEJ SZUKAM KOLEZANKI BERLIN SPANDAU JEZELI JEST TU JAKAS DZIEWCZYNA KTORA TEZ SZUKA NAPISZ NA EMAIL : joanna-wypiorczyk@o2.pl POZDRAWIAM ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 24, 2014 Hej dziewczyny! Mieszkam juz od 3 lat w Berlinie i brakuje mi kogos z kim mozna czasem sie spotkac, pogadac, wyjsc na zakupy. Jezeli zaglada tu jakas dziewczyna,ktora tez ma ochote poznac kogos, to odezwijcie sie na forum :) (mozna tez pisac, bez logowania, tak jak ja jako gosc). Mam 24 lata, niezamezna, bezdzietna, aczkolwiek w stalym zwiazku, wiec panom dziekuje ;) Mycha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 30, 2014 Skad dikladnie jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 2, 2014 wedding/reinickendorf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 6, 2014 hej Mycha ja tez szukam kolezanek, jesli Twoje ogloszenie jest nadal aktualne odezwij sie tutaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 10, 2015 hej! jest tu jeszcze ktos? ja tez juz wariuje w tym miescie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 2, 2015 ja dalej poszukuje kogos do pogadania, jezeli ktos chetny to zglaszac sie, moze uda nam sie zebrac kilka osob ;) mycha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 7, 2015 hej to jak? ja jestem caly weekend w domu, lazilam wczoraj po miescie i tylko bardziej mnie odtraca. kim jestescie? Ja mam na imie Ola, studiowalam, a teraz pracuje w berlinie. mam 24 lata. szukam jakiejs kolezanki, z ktora mozna wyjsc na kawe pogadac. wsrod niemcow nie znalazlam doslownie nikogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 8, 2015 Hej Ola :) juz myslalam, ze nikt sie nie odezwie na tym forum :D. Ja mam 25 lat i studiuje. Mozemy sie ustawic, jezeli w dalszym ciagu szukasz kogos do pogadania ;) mycha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 8, 2015 hej, super! daj znac, moj nr 0171 6877204 :) Ola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nika 92 Napisano Lipiec 31, 2015 Hej .. Jest tu jeszcze ktos samotny ??? Poznam koleżankę do pogadaniana kawulca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 9, 2015 Hej! Napisz do mnie. Numer w poscie powyzej. Pozdrawiam, Ola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 1, 2015 Hej ja rowniez szukam kolezanki na wypady na zakupy na pogaduszki rowniez czuje sie bardzo samotna dzielnica wilmersdorf mam 24 lata studiuje tu :) bede sie bardzo cieszyla jezeli ktos odpisze pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 16, 2015 Hej;) również poszukuje koleżanki, gdyż cierpię na nadmiar wolnego czasu:P (głupio się przyznać w dzisiejszych czasach)... Gdyby ktoś coś to zostawiam maila: bounsnik@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 24, 2015 Hej nadal poszukujesz kolezanki Do rozmow :-)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewuska31 Napisano Sierpień 18, 2016 Hej Madziara ja też szukam kolezanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 23, 2016 Witam serdecznie wszystkie panie! Jestem tu w Berlinie od niedawna i jest mi cholernie samej moze uda się nawiązać jakiś kontakt z fajną panią:) Mam 43 lata i jestem bardzo kontaktową osobą......bardzo proszę o odzew .....Pozdrawiam Maja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 22, 2016 Witam mieszkam na Hellersdorf i też szukam koleżanki mam 41 lat i córeczkę która ma trzy latka.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 23, 2016 Czesc, ja tez szukam kolezanki na pogaduchy itp. Mam 34 lata i mieszkam od roku w Berlinie Wilmersdorf/Charlottenburg. Jakby ktoras z Was byla zainteresowana to prosze o odpowiedz. 1)Maja jak jeszcze kogos szukasz to ja sie pisze ;) 2) Hellersdorf troche na drugim koncu ale od czego jest samochod ;) Pozdrawiam Kasia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 24, 2016 Hej dziewczyny, ja z chęcią się dopisze do tematu i też szukam koleżanki do plotek i kawki :) ile można pracowac i w domu siedzieć :) Mam 26 lat, a moja dzielnica to Steglitz, ale myślę, że to nie ma znaczenia, poruszam się po całym Berlinie :) Pozdrawiam, Paulina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 25, 2016 Czes Paulina, jakbys chciala to mozemy sie spotkac gdzies na kawie. W ten weekend nie ma mnie w Berlinie, ale moze w tygodniu lub w przyszly weekend? Jesli jestes zainetesowana to napisz prosze do mnie na gg 1229708 i sie umowimy. Podrawiam Kasia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 15, 2017 Cześć dziewczyny mieszkam od dwóch lat w berlinie mam koleżanki ale szczerze chciałabym poznać polke. Napiszcie do mnie a możemy spotkać się na kawie zakupach Aleksandra.san@wp.pl Mam 26 lat Pozdrawiam Ola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach