Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radosław Jakusz

Opieka medyczna dla każdego.

Polecane posty

Gość Radosław Jakusz

Opieka Medyczna SIGNUM -24h Infolinia Medyczna - 7 dni w tygodniu - 365 dni w roku 800 placówek w całej Polsce pakiety opieki medycznej 3 lekarzy pierwszego kontaktu 26 lekarzy specjalistów konsultacje profesorskie 22 zakresy 230 rodzajów badań laboratoryjnych 25 zakresów badań diagnostycznych medycyna pracy 24h pomoc ambulatoryjna 24h wizyty domowe usługi pielęgniarskie profilaktyczny przegląd stanu zdrowia roczny bilans stanu zdrowia testy alergiczne prowadzenie ciąży szczepienia ochronne profilaktyka stomatologiczna 9 zakresów zabiegów rehabilitacyjnych 24h transport medyczny 61 zakresów chirurgii jednego dnia. Dowiedz się więcej ode mnie kontakt: Radosław Jakusz [email]radoslawjakusz@wp.pl[/email]

Gość hmmmm56565656
Przestań chrzanić z tą opieką. Wysyłacie ludziom na pocztę SPAM a nie żadne info na temat opieki medycznej.Co za durnie.

Gość Radosław Jakusz
Spam to niechciana poczta, nikomu niczego nie wysyłam i nie narzucam się. Jeśli ktoś chciałby dowiedzieć się czegoś więcej to pisze do mnie. Pozdrawiam

Gość hmmmm54545454
Już jedna reklamowała to co ty i wiem co przysyłącie.WCALE nie są to informacje o których piszecie więc daruj sobie żerowania na ludziach którzy szukają ratunku w tym całym medycznym burdelu.

Gość hmmmm54545454
Oto przykład: 14.05.2011] 22:23 oniemialam... Opieka Medyczna SIGNUM -24h Infolinia Medyczna - 7 dni w tygodniu - 365 dni w roku 800 placówek w całej Polsce pakiety opieki medycznej 3 lekarzy pierwszego kontaktu 26 lekarzy specjalistów konsultacje profesorskie 22 zakresy 230 rodzajów badań laboratoryjnych 25 zakresów badań diagnostycznych medycyna pracy 24h pomoc ambulatoryjna 24h wizyty domowe usługi pielęgniarskie profilaktyczny przegląd stanu zdrowia roczny bilans stanu zdrowia testy alergiczne prowadzenie ciąży szczepienia ochronne profilaktyka stomatologiczna 9 zakresów zabiegów rehabilitacyjnych 24h transport medyczny 61 zakresów chirurgii jednego dnia. Dowiedz się więcej laurka8801@o2.pl ............................................................................ Ja też oniemiałam kiedy dostałam SPAM.

Gość Radosław Jakusz
Nie wiem, czy to prawda, co piszesz, ale jeśli tak to zapraszam do zapoznania się z ofertą na stronie: http://www.omsignum.npx.pl/news.php To powinno rozwiać wszelkie wątpliwości.

Gość hmmmm54545454
No,teraz to co innego. Hmmm wygląda to dosyć ciekawie. Sorki za wcześniejsze komentarze.

Gość mozna poprosic
radoslawjakusz@wp.pl to brzmi dziwnie, dlaczego nie masz adresu mailowego na serwerze swojej firmy, tylko na wp?

Gość Radosław Jakusz
hmmmm54545454 - nie ma sprawy;) ważne, że się wyjaśniło. mozna poprosic - po prostu używam tego adresu mailowego, myśl, że nie robi to jednak większej różnicy. Najważniejsze, żeby ludzie byli dobrze poinformowani o ofercie.

Gość gość
Witam! Posiadam kartę medyczną w Agro Medica, bardzo dużo specjalistów wszystkiego można dowiedzieć się na http://agromedica24.pl/ Ja i moja rodzina jesteśmy bardzo zadowoleni:) Polecam