Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekaw Opini

co sadzicie o prawiczkach powyzej 25 roku zycia?

Polecane posty

Gość Metalucifer
patrz,nawet kobita ci dobrze radzi, co jest praktycznie niespotykane na tym forum i żadnym innym

Gość Metalucifer
ty jesteś na to najlepszym przykładem

Gość Ciekaw Opini
Wedlug mnie to nie po bozemu, i nie po mojemu: dziwki mnie na prawde brzydza, na sama mysl zaczyna mnie mdlic . . .

ja mialam takiego kolezke, prawiczkiem to chyba nie byl ale do dupaczki sie nie bral, taki bidula strasznie niesmialy no i go wyslali na dziwki... zaplacil za dwie godziny... 30 min sie rozbieral a 1,5 godziny gadal...i tyle bylo z tego porzytku... wiec nie zawsze dziala.

Ciekaw Opini, No to sponsoruj jakąś studentkę, wtedy masz pewność że nie popuszcza każdemu.

Gość Ciekaw Opini
Od dziwki juz wolalbym chemiczma kastracje

Gość Metalucifer
hahaha i ta studentka pójdzie akurat z taką pipką :D

Gość Ciekaw Opini
Tylko nie pipka, chce zeby sie do mnie zwracac z szacunkiem

Gość Ciekaw Opini
Dodam jeszcze ze z dwa, trzy razy mialem okazje, ale brakowalo mi smialosci, aby je wykorzystac

Gość Ciekaw Opini
Narastajacy stres sprawil ze bylem nieuprzejmy wiec mam u nich pozamiatane . . . eh

Gość Ciekaw Opini
Aha jeszcze jedno pytanie: Czy np. gorzalka zastapi mi kobiete?

Gość assssssmmsmsms
JA WOLĘ BYĆ PRAWICZKIEM DO 30 LAT NIŻ ZROBIĆ TO Z JAKIMŚ PASZTETEM ALBO BLACHARĄ.

nazywac to levi mozesz jak chcesz. ja wole faceta ktory wie gdzie jest lechtaczka i nie szuka jej pod pacha!

no widzisz ja jeszcze nie współżyłem ale wiem gidze jest łechtaczka i jak się nią zająć. wiec takie gadanie że prawiczek = nie wie co i jak to tak jakby gadać że fizyk bez prawa jazdy nie wie jak się zachowuje auto na zakrętach.

Gość avart
ciężko mi zrozumieć tych prawików, co to za problem iść na duskoteke jeśli jesteś niśmały łyknij pare drniów i pobijasz do panny i dajesz

nie lavi... prawiczek to teoretyk... ja sie moge nauczyc TEORETYCZNIE operacji na otwartym sercu ale to jeszcze nie znaczy ze bede ja umiala skutecznie przeprowadzic.

Gość avart
ja kiedyś jednej nocy 2 pany zaliczyłem w jednej z krakowskich dyskotek

Levviatan, a cóż to za denne porównania! przecież w seksie trzeba mieć doświadczenie, a teorie to można rozbić o kant stołu :D PS aha no jak już wiesz gdzie kobiety mają łechtaczkę to na serio sporo o nas wiesz :D

Gość sfsdf
Po co pytać o takie rzeczy? Dla tutejszych "kobiet" najważniejsze czego szukają w facecie, to umiejetnosc roochania. Swoją drogą, czym sie rozni zalozmy 30 letni prawik od faceta, ktory tylko raz zamoczyl?

Gość sfsdf
I jeszcze narzekają, że faceci myślą tylko o seksie :D Takich wybieracie, skreślając prawiczkow, a potem dziwota, ze faceci sa tacy a tacy 💤

Gość rozdziewiczajaca8686868686868
ja bylam z prawiczkiem 25-letnim, ktory ze mna stracil dziewictwo. Bylismy razem rok i nie dosc ze był długodystansowcem to był najlepszym kochankiem z moich wszystkich ;D ale za 1-wszym razem rewelacji nie bylo;)

sfsdf... proponuje zalozyc temat czego kobiety oczekuja od faceta :D:D:D przykro mi ze jestes prawikiem, ale wiesz to ma swoje dobre strony... jeszcze (CHYBA????!!!) wszystko przed toba :D:D:D P/S i nie zwalaj waszego moczenia po katach na barki kobiet z laski swojej

no ale chyba lepsze dużo teorii i brak doświadczenia niż wielkie doświadczenie zdobyte na wielu partnerkach. bo która by chciała faceta dzikarza?

moj maz nie byl moim pierwszym, ja nie bylam jego pierwsza i ani jego nie uwazam za dziwkarza ani siebie za dziwke... mysle ze mylisz pojecia levi!!

Gość jack ill
znalazły się ekspertki, które pewnie tylko nogi potrafią rozłożyć i myślą że dysponują wiedzą i ogromnym dioświadczeniem:D